Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Agamemnon je napisao/la:Pretpostavljam da je na fcb ispod kojeg linka ima 500 komentara od subote bolanChinaglia je napisao/la:na FaceuAgamemnon je napisao/la:Chinaglija daj mi gdje taj komentar sacu mu yebat famaliju gdje tacno ispod kojeg linka da ne trazim vazdan
ajmo mu svi j familiju
đe komentarises, đe ostavljas komentareTuzlak04 je napisao/la:. . @Chini, ne komentarišem ti ja na FB . . .
. . .samo ovdjeChinaglia je napisao/la:đe komentarises, đe ostavljas komentareTuzlak04 je napisao/la:. . @Chini, ne komentarišem ti ja na FB . . .
Yebo mater sam sebi u rektum koji degenerik.Chinaglia je napisao/la:na ovom gdje su slike sa tekme, samo dva komentara imaju
Chinaglia je napisao/la:Sloboda mora vratiti dug koji ima da bi igrala evropu koji iznosi oko 2 miliona. Posto znamo da je koeficijent na pobjedu drine bio 15, samo se namece da se iz uprave namjerno igralo u kladionicama 2. Time je lahko zakljuciti za ulog od 130 hiljada dobije se cirka 2 miliona potrebni za evropu. Nadam se da ce pobijediti radnik u finalu kupa i srecno u europi
Ima i pola godineChinaglia je napisao/la:NYK, jesi li to banovao Fuleta, cudi me da se nije oglasio![]()
Chinaglia je napisao/la:kako ces mu zabranit' prilaz Tusnju, kada i ne zna đe Tusanj![]()
![]()
steta, njegovi komentari uvijek razgale dusuNYKnicks Fan je napisao/la:Ima i pola godineChinaglia je napisao/la:NYK, jesi li to banovao Fuleta, cudi me da se nije oglasio![]()
Sam si napisao daj link da mu odgovoris, znaci sam si sebe izofirao.Agamemnon je napisao/la:Sta je smijesno momak....ovako ste preletili jos jednom pa cijeli forum zna i treba porodica da cita tamo gluposti.....jeste normalni jbt.brisi bolan.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Too Solinas poludiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yebo ti merak bog oci. Brisi te postove.
Pa ne mora retardos ovdje pisati nista nije moj komentar jedini.jel treba imena pisati po forumu.DoeTz je napisao/la:Sam si napisao daj link da mu odgovoris, znaci sam si sebe izofirao.Agamemnon je napisao/la:Sta je smijesno momak....ovako ste preletili jos jednom pa cijeli forum zna i treba porodica da cita tamo gluposti.....jeste normalni jbt.brisi bolan.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Too Solinas poludiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yebo ti merak bog oci. Brisi te postove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.