FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 27 feb 2012, 14:35

e ovo ja zovem dobrim poslovanjem kluba vezat najboljeg igraca na 3,5 godine nije mala stvar...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 27 feb 2012, 14:36

Zadnja izmjena: Medixon, dana/u 27 feb 2012, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 27 feb 2012, 14:37

Zeba sa produzivanjem ugovora dobio je i extra uslove i platu koja je najveca ikada koju je imao i jedan igrac u BH. Premijer ligi, tržišna vrijednost mu je porasla a iz kluba ne ide ispod 1.200.000 eura !! ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2012, 14:44

fczeljo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Žiku Guši minđušice! :mrgreen: :lol:
ko bi rekao da je prošlo 14 godina :)

sad mi se vratio osjećaj kad vidim ove snimke sa ulice, to nisam vidio ranije. odma sam se vratio u tu atmosferu kad sam i ja tu negdje bio. bilo je predivno tog proljeća i ljeta.

u prvenstvu smo utakmicu za utakmicom razvaljivali. prestali smo se patiti kući protiv travnika, slobode, jedinstva. postalo je normalno da zuban, vazda i dželo napune mrežu gostima. počeli se donositi bodovi i sa gostovanja.

u playoffu je bilo kao u bajci. ovi odlasci na koševo su bili predivni, ljeto, lijepo vrijeme, ne može bolje za slavlja. a bilo je 3 razloga za slavlje u play offu. to je to, istorija! ko bi imao ovako lijepe emocije da nije bila ovako spektakularna pobjeda?

sve tri utakmice u playoffu su bile epske. protiv zrinjskog smo možda odigrali najbolju utakmicu tih godina, ali lopta nije htjela. to je fakat bilo prekucavanje, nikad nisam više uživao u igri. igra protiv visočke bosne i zrinjskog (tada im je igrao baka slišković :D) je bila na daleko većem nivou od našeg regiona. kao bundesligu da gledaš. golovi su bili sve bolji od boljeg.

bio sam ubjeđen da ćemo prekucati pitare, al ovako je još bolje ispalo. oni su se slabo pokazali u prve dvije utakmice i zahvaljujući poštenju širokog su prošli u finale.

super bi bilo postaviti ako još neko ima ovih snimaka ili fotografija sa ulice, proslave. to je prva proslava u sarajevu, do tada je čelik harao ligom. kakve su to emocije bile! sad mi se to vraća kad vidim ovu raju na ulici da slavi!

ne može se to ponoviti, ali se može donijeti dupla! ;) :D
kakva je ovo sezona i utakmiva bila uh,a realno razbili smo vas ovu utakmicu al tako se htjelo dobiemo ga u 90 min.a neznam kako je nama to siroki pomogao svojim postenjem

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 feb 2012, 15:07

Ponosan sam što navijam za Željezničar ! Svaki dan neko novo pozitivno iznenađenje, hvala Amare, hvala Zajko još stadion da se napravi i juriš na evropu !
A prije svega moliti Allaha, Isusa, Budu i sve ostale da AMAR OSIM ostane što duže na klupi našeg tima.
DRUG NEBI TI PUNCA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 feb 2012, 15:10

Čestitam i ja na odličnom potezu uprave kluba. Zajko Zeba je jedan od nas. Nadam se da će osvojiti mnogo trofeja sa Željom ako Bog da. Polahko se spremamo za LP :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 27 feb 2012, 15:11

bordobijeli je napisao/la: kakva je ovo sezona i utakmiva bila uh,a realno razbili smo vas ovu utakmicu al tako se htjelo dobiemo ga u 90 min.a neznam kako je nama to siroki pomogao svojim postenjem
Pa u zadnjoj utakmici je Široki razbio Čelika, u utakmici koja im je bila bez rezultatskog značaja. Da su pustili (što nije rijedak slučaj u BiH), Čelik bi igrao finale.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2012, 15:20

fczeljo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la: kakva je ovo sezona i utakmiva bila uh,a realno razbili smo vas ovu utakmicu al tako se htjelo dobiemo ga u 90 min.a neznam kako je nama to siroki pomogao svojim postenjem
Pa u zadnjoj utakmici je Široki razbio Čelika, u utakmici koja im je bila bez rezultatskog značaja. Da su pustili (što nije rijedak slučaj u BiH), Čelik bi igrao finale.
tu je nama celik pomogao a ne siroki

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 feb 2012, 15:26

Hoomer je napisao/la:Zeba sa produzivanjem ugovora dobio je i extra uslove i platu koja je najveca ikada koju je imao i jedan igrac u BH. Premijer ligi, tržišna vrijednost mu je porasla a iz kluba ne ide ispod 1.200.000 eura !! ;)
"...Pregovore je vodio kapiten Mirsad Bešlija koji je odigrao ključnu ulogu...''
Čini se da Bešlija Mirsad pretenduje na visoku funkciju u klubu po završetku karijere.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 feb 2012, 15:30

ma za 2 godine, Bešliju za sportskog direktora :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 27 feb 2012, 15:35

Kakav je ovaj vas igrac Saban Pehilj cujem da je dosao u Kozaru na pozajmnicu?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 feb 2012, 15:40

Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ti je derbi nekad bio pogledajte sjever samo :o Nigdje policije ;)
Pogledaj samo istok koliko je popunjen,pogledaj neke i na Kosevu pa vidi popunjenost.Ima jedno 10 godina nismo ovako punili derbije,preuzele nove snage,a nigdje ih na djelu.NAravno frke nije bilo ni na mapi,osim onog ulijetanja ,ali **** ga hoce onaj debil pred svojom kokom da se kurci,i da pretrci cijeli stadion da gadja raju na jugu.
Sto se tice derbija moram se sjetiti nekih komicnih situacija.sjecam se jednog,kad su navijaci Sarajeva sami sebi bacili suzavac,kad se cijela tribina ispraznila ,kazu konto levat da je baklja.Pricao mi je rodjak koji je bio tu blizu ,mase levat i navija ,umalo nije pobio 3000 ljudi,zbog stampeda.Slicna stvar se desila i nama,samo meni nikad nije bilo jasno ko je na derbiju 1-1 na Kosevu bacio suzavac na jug.TO je derbi kad je SKoro izjednacio u 96 nakon brlijantno inteligentnog poteza Hasagica.DSa li smo i mi kontali da je baklja ili je murija.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 27 feb 2012, 16:09

ellaxaz je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Zeba sa produzivanjem ugovora dobio je i extra uslove i platu koja je najveca ikada koju je imao i jedan igrac u BH. Premijer ligi, tržišna vrijednost mu je porasla a iz kluba ne ide ispod 1.200.000 eura !! ;)
"...Pregovore je vodio kapiten Mirsad Bešlija koji je odigrao ključnu ulogu...''
Čini se da Bešlija Mirsad pretenduje na visoku funkciju u klubu po završetku karijere.
To su Bešliju malo "digli" da ga pokažu kao autoritet :D Zeba je želio ostati i ostao je a da je Bešlija "odigrao ključnu ulogu" nevjerujem nemože on kao igrac odlučivati i nuditi uslove nekome, vjerovatno je popričao sa Zebom i prenio Amarovu ponudu i uslove, a Bešlija sa 32. godine može odigrati barem još dvije ili tri sezone, poluvrijeme po utakmici :mrgreen: a po zavrsetku karijere glavni skaut kluba neka bude najbolje rješenje bi to bilo jer svakako ta funkcija nam treba neka ide po Africi i traži novog Diallibu :mrgreen: ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 feb 2012, 16:53

Avalanche je napisao/la:Kakav je ovaj vas igrac Saban Pehilj cujem da je dosao u Kozaru na pozajmnicu?
Nismo ga ni imali priliku vidjeti u takmičarskoj utakmici. U Krajišniku je bio najbolji strijelac, hvale njegove nastupe. Prema onom što sam čuo od navijača Krajišnika i vidio na klipovima, mislim da će pomoći Kozari. U kolikoj mjeri, teško je reći.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 27 feb 2012, 17:36

ellaxaz je napisao/la:super kup 1998.

[youtube][/youtube]

Iz arhiva slike sa iste utakmice :D

slika

slika

slika

slika

slika

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 27 feb 2012, 17:44

gollum je napisao/la:
Avalanche je napisao/la:Kakav je ovaj vas igrac Saban Pehilj cujem da je dosao u Kozaru na pozajmnicu?
Nismo ga ni imali priliku vidjeti u takmičarskoj utakmici. U Krajišniku je bio najbolji strijelac, hvale njegove nastupe. Prema onom što sam čuo od navijača Krajišnika i vidio na klipovima, mislim da će pomoći Kozari. U kolikoj mjeri, teško je reći.
Imam osjecaja da ce to biti novi Dzekson :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 feb 2012, 18:01

bistrikboy je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
nasao se snimak,bice uskoro

OBAVEZNO POGLEDATI GOL RADONJE NA 1:10:00 :lol:
Super bistrik, jedva cekam da pogledam. Nikad necu zaboraviti na 8. aleee kad Dzelo zabi. uhhhh. Najezim se ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 feb 2012, 18:03

Ja sam cuo da Zeba ode u Svicarsku i Austriju u vise navarata na ovome forumu od lika koji je tvrdio da su to provjerene informacije. Tako da nema sanse da je Zeba produzio na 3 godine.

Molio bih doticnoga da mi ovo objasni!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 feb 2012, 18:06

tm8782 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
nasao se snimak,bice uskoro

OBAVEZNO POGLEDATI GOL RADONJE NA 1:10:00 :lol:
HAHHAHAHAHAH, jao kralja sto ih izreseta xD ... Zato su mu *ebavali sve po spisku :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 feb 2012, 18:06

PL BiH -1 je napisao/la:Ja sam cuo da Zeba ode u Svicarsku i Austriju u vise navarata na ovome forumu od lika koji je tvrdio da su to provjerene informacije. Tako da nema sanse da je Zeba produzio na 3 godine.

Molio bih doticnoga da mi ovo objasni!
Daj ne prozivaj ga, života ti. Taman se tema malo smirila.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Samba71 i 40 gostiju.