Mogu li to ovi naši igrači ispratiti sa ovim mentalitetom.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Tesko ali napokon je vrijeme da se nas sport modernizuje.Fudbal kosarka rukomet recikliramo iste trenere koji forisraju isti stari jugoslovenski sport
Radonjic 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Pola ovih nazovi igraca ima rikverc ugovore. 15 milja na racun , 7500 sebi,7500 rikverc nekome...
- VensanKasel
- Kontakt:
Nemoj zezati da igrači imaju menadžere ? Ma furaš me ... Ko bi rekao , svašta .Mocvara1991 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Pola ovih nazovi igraca ima rikverc ugovore. 15 milja na racun , 7500 sebi,7500 rikverc nekome...
-
- Kontakt:
Jest menadzerima,ali iz uprave Bosne. Koja budala bi,bez ikakve koristi, dala 23 000 eura Aticu mjesecno ili 20.000 eura Halilovicu?VensanKasel je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:46Nemoj zezati da igrači imaju menadžere ? Ma furaš me ... Ko bi rekao , svašta .Mocvara1991 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:39Pola ovih nazovi igraca ima rikverc ugovore. 15 milja na racun , 7500 sebi,7500 rikverc nekome...
Kod nas je potreban jedan remont i to generalni na nivou uma i mentaliteta ...u tamni vilajet slabo nove ideje pristižu, a još se teže prihvataju. 19 vijek...
Opa, odlično. Prevara je otišla, hajde imao je obraza pa je dao ostavku.
Bećiragić, Isakov Kovačević?
@avenija, yebem li ti sve zeničko više, moraš li svaku temu upropastiti, yebo li ti Bakir izetbegović sve što imaš više botu obični.
Bećiragić, Isakov Kovačević?
@avenija, yebem li ti sve zeničko više, moraš li svaku temu upropastiti, yebo li ti Bakir izetbegović sve što imaš više botu obični.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- VensanKasel
- Kontakt:
Bravo sine , pridružujem se "čestitkama"

Nažalost , prije je botovanje bilo banovanje , sada možeš botovati koliko hoćeš ...
@Dirk nije valjda istina ovo što kola za Pandžu?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kakav Pandza ne zna lik engleski. Ono kad je bio malo na klupi nije htio strance valjda iz tog razloga.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nemam nikakvu insajdersku oko novog trenera, ali nekom logikom mirisem da bi Joja mogao zasjesti na klupu. Sto je mali uppgrade u odnosu na Acu.
Mada realno ako je pametan, ostaje tu gdje jeste. Ko god uzme ovaj sad vruci krompir, bice u nezavidnoj situaciji.
Zadnja izmjena: DirkNowitzki, dana/u 18 okt 2025, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve sam ih ispratio i Konakovica i Bukvu (on je najvece zlo) i Spahu i Ahmetagica i Imamovica i Jasarevica i Bajrakterevica i sve ostale, da ih sve redom sad ne nabrajam.VensanKasel je napisao/la: ↑18 okt 2025, 15:06A ko da uđe umjesto Dubravka ? Ko bi mogao ?DirkNowitzki je napisao/la: ↑18 okt 2025, 14:03Jedino pozitivno sto se sinoc desilo, a i to mu je bacen hint je bio Emir Cocalic. Nazalost, ni Emir nije mogao pomoci u sinocnjem nastupu koji je bio ocekivan. Ne boli poraz sekunde, u ovih 30 godina smo ih se itekako nagledali, na razne nacine. Boli koncepcijski poraz puno vise.
Cijenu karata je bespredmetno komentarisati, u sterilnoj dvorani kakva je Zetra da je sinoc bilo 5.000 ljudi, ne bi bilo velike promjene, jer jednostavno to nije hala za kosarku. Vise boli odsustvo reakcije bilo koga. Covjek ne razumije kosarku i to najvise boli. Kao prvo Dozai je bio sinoc na utakmici, NITI jednom nisam vidio reakciju bilo koga prema njemu, a sudije itekako uticale na igru. Apsolutno nisu nikakav razlog poraza, jer ovakva anemicna Bosna sa ikebanom na klupi, sinom koji ima zadatak da mu dodaje tablu za crtanje na timeoutu, Muhi koji se iznenadio i pogubio kada je preuzeo ekipu nista ne moze biti opravdanje.
Aco se zali na konferenciji za stampu, da igraju sa onim sto imaju trenutno i da moraju voditi racuna o finansijama. Nikada u historiji Bosna nije dobila vise para, NIKADA! Najveci budzet Bosne prije ove sezone je iznosio 3.8 miliona KM, kada je Hamdo Katica bio direktor Telecoma i dali su 800.000,00 KM.
Persons je uvidio da mu ne moze Aco biti autoritet, igra preko neke stvari, Aco ga dodatno prozove na konferenciji za stampu. Niti jednu akciju sinoc niko nije postavio, sve je bilo 1 na 1. U odbrani nikako nije bilo pomaganja. Atic i Aco su se sukobili u jednom trenutku, 2 minute je trajao sukob, degutantno je to bilo vidjeti. Bosna je trenutno izmedju 6. i 8. mjesta po budzetu u ABA ligi, ali egomanijak to ne moze da poreda jer NE ZNA.
Ima druga stvar, zasto je Bosna dobila ovaj budzet. Zato da je bilo ko na ovoj poziciji osim njega, ne bi dobio. Jer Za nove generacije (on je intimus Damira Marjanovica) je drzao u saci Magodu i morali su mu dati lovu. Morali, jer u tom trenutku bi srusili Vladu Kantona Sarajevo. Niksic je amaterski uradio stvari, jer nisu izricito zahtijevali da neko iz Telecoma bude Predsjednik UO. Koliko je dao Dubravko zvanicno, stavlja na sto 500.000? Sa 500.000,00 da upravlja budzetom od 5 miliona? To moze prodavati neukim ljudima i ljudima koji ne znaju informacije ili ne znaju sta se desava. Iz Poljske se vec aktivno raspituju za Joesara, cude se zasto covjek ne igra, a proslu sezonu je igrao za 80K eura i glat odbio povecanje. Joesara je doveo Pepi sport (podijelio proviziju sa jos jednim menadzerom).
Prije pocetka sezone sam napisao da ide odmah 0-3, ali njima to do mozga jednostavno ne dolazi. Nema hemije, nema agresivnosti, nema zelje za pobjedom, Dubravko je zavaljen u stolicu sinoc lagano sjedio i posmatrao debakl. Ne moze mu do mozga doci da karta od 35,00 KM za onaj fijasko sinoc je preskupa.
Ne moze do mozga da mu dodje da mora imati kadetsku selekciju, koja je temelj. Kako objasniti covjeku da igrac koji ima 20/21 godinu NE SMIJE igrati u razvojnom timu? Ne smije iz razloga sto je vec ili razvijen ili otisao nesto drugo u zivotu da radi? Kako mu objasniti da nije dovoljno dovesti Jasarevica, Kljestana, Grahovca itd i dati im nemoguce plate i misliti da ce oni postati igraci? Kako mu objasniti da mu Joja koji ima platu od 3.000,00 eura NE SMIJE samarati Mandzukica, Jasarevica i Delica? Odakle nekome pravo da neku djecu samara? Dobro su roditelji izdrzali i nisu ga onda otisli da slome. Kome da ispricas da je prije 20-ak dana na konferenciji Horizonti kapitala jedan od predavaca bio Emil Tedesci, a gost konferencije Ostoja Mijailovic. Zna li Dubravko da je Ostoju doveo Fedja Morankic, predsjednik Uprave Asa osiguranja? Ne zna. Da zna, ugostio bi te ljude i trazio pokoji savjet. Ove primjere i greske mogu da navodim do prekosutra.
Ko je kriv za Raspored i malo vremena izmedju Poljske i Buducnosti sinoc? Buducnost i ABA liga krive sto se utakmica nije odgodila? Ma nemoj. Vi svi pametni, a mi glupi ne znamo nista! Koja doselekcija Aco? Imaju li Zadar, Split, itd da ih ne nabrajam veci budzet od Bosne? NEMAJU. PRESTANITE DA LAZETE LJUDE! Imaju puno vise mozga, spremni su da pitaju, ne vi sve znate. Vi znate da Tarik Hrelja ima “visok dribling”.
Svi vide ono sto sam govorio nakon prve utakmice protiv Mege, Persons i Atic ne mogu biti na terenu skupa. Zubac, Kovacevic, Gutic, Salic i West ne mogu da isporuce taj kvalitet. Sto je najtuznije sinoc je West bio najbolji, Zubac se borio, Pero se bori stalno, ali to su limitirani igraci. Zubac odigra 3 minute vrhunski, daje poene, vi ga vadite iz igre. Kako, zasto, valjda je samo vama jasno. Ako niste znali zamjenik direktora za sportska pitanja Buducnosti se zove Suad Sehovic i u sezoni 2009/2010 je bio kapiten tog kluba i umjesto da mu urucite dres i plaketu prije utakmice, samo par ljudi sa tribine ga je prepoznalo i dobio je apluaz. Covjeku je enormno drago bilo.
Mislite da sve znate, ali do decembra ce Vam sve biti jasno. Sto bi rekao jedan nas etablirani trener koji svoj hljeb zaradjuje godinama u drugoj drzavi (a inace je vodio euroligaske klubove), kad docekaju sezonu kiselog kupusa van BiH, mozemo za sto.
Pomjeri se dok nisi sve upropastio. Neka te ljudi upamte kao nekoga ko je podigao Bosnu, a ne kao nekoga ko je to sve srusio ponovo. Nastavis li ovako tvrdoglavo, beizdejno, anemicno i bez karizme, bice ovo jednoljetni ples.
30 godina sam u Skenderiji, sve sezonske ulaznice imam, Dubravko dok nisi usao u Savez, NIKADA nisi dolazio na utakmice. Kad zavrsis avanturu s Bosnom, garantujem da te opet nece biti.
Kakav si sa Boškom ?
Ako je tebi Dubravko super, ima nas mnogo kojima nije i koji znaju kako je napravio biznis. Obecao sam sebi da necu nikada napisati o tom dijelu, samo se iskljucivo bavimo njegovim odlukama koje su u vecini slucajeva pogresne i sto svako ko imalo konta ili biznis ili kosarku.
Ja mu preporucujem da nazove Dukija Gvozdica koji je trenutno u Japanu (svakako ga je Aco zvao da bude trener kad je Neno rijesio da nece biti), pa mu se onda naprasno prestao javljati.
Ima opciju da nazove i Elmedina Omanica koji je ekstremno potcijenjen kod nas, jer je castan, posten i nema dlake na jeziku. I radio bi srcem i sigurno bi klub napredovao s njim.
Memica neka dovedu 

Ovo sa cijenama ulaznica je veeeelika muljaza, vjerovatno pranje tj izvlacenje novca na nacin da se nabije cijena a onda sponzori kao dobijaju pakete za podijeliti ,knjizi se promet i prebija se preko budzeta kluba i tako pravi fiktivni trosak preko budzetske zalihe koju je upumpano preko budzeta od novaca gradjana. I sutra ce se neko pitati sto niko nece da sponzorise Bosnu. Kome da das novac? Da upumpas 20 miliona, sve bi isto bilo, trosilo bi se, fiktivno nabijali troskovi i ziva lova se izvlacila.
Protiv Cedevite možda i bude nešto "više" navijača, nakon te utakmice, bit će oko 200 ljudi, imat ćeš gotovo punu Zetru protiv Zvezde i kraj.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa i budala svaka je znala da se ne može sa ovim trenerom u ABA LIGU i on da otkaz i oni u sljedećoj rečenici napišu ekipu u sljedećim utakmicama vodi Pašalić

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.