Utakmica i nije bila neka postovanje s obje strane se vidjelo i s toga je bilo dosta saha a malo igre ... Pokazali smo karakter dobri smo, nema te ekipe koja nas moze nadigrat lako osim Barce mozda ... Ove sezone protiv Reala, Citya, Bayerna smo igrali niko nas nadigrao nije ... Ali po mom misljenju treba nam jos jedno dobro pojacanje jos jedna klasa u ekipi poput Kagawe kojeg smo imali ili Schurrlea koji je iz dana u dan sve nedostizniji ...
Kao da sam osjetio pad zadnjih 15 minuta kao da sam vidjeo neki umor ? Ne znam nisam siguran al tako mi je djelovalo ... Benda je u drugom poluvremenu popustio i to da valja pogotov pred sami kraj, to je bio jedan kljucni faktor za Bayernove sanse ... Piszcek sta rec vise za ovog momka pa Ribery nista nije mogao pored njeg uradit konkretno kapa dole Lukasz bravo majstore

Lewy me malo razocaro al nije ni imo sansi ako cemo iskreno moze se rec da je vezni red bio totalno ne kreativan i da su se zadali samo oko defanzivnih zadataka ...
Sve je to jos uvijek ok, titulu smo svakako skoro pa odpisali tako da ovaj remi ne boli. Isli smo po formi mozda najboljoj ekipi na svijetu i nisu nam nista bog zna mogli, mozemo bit ponosni na nase momke i naseg trenera, samo da bi se ovo sve ojacalo ja smatram da nam treba jos jedan dobar igrac tipa Kagawe, Schurrlea ...
Glavu gore Dortmundovci ceka nas prelijepa sezona

Echte Liebe Nur der BvB !