Ja licno mislim da ce mlacenje u buduce biti manje jer ce imati na umu da zadnji put kad su mlatili bezveze bili su glineni golubovi na ulici.Nekim glupim potezom zacas mogu da ponovo zapale iskru i stvore opstu havariju.Jedan od razloga zbog kojeg podrzavam ove proteste i jest da se pojedincima utjera strah u kosti i da vide da oni sluze narodu a ne narod njima.bordobijeli je napisao/la:hoce sigurno ,bice nabrijani .valja pancirke nosit ,al bez zeze bice mlacenja od strane policijeRiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Strucnjaci u po forumima pljuvali adilovića, covjek zabija u turskoj. Ista stvar buila sa Adisom Jahovićem. Tako će biti i sa svrakom. Ali zato je tin igracina igra u strasnom hajduku
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma brate kako su svirali oni prije rata ovi su policajci iz vrticaRiverPlate je napisao/la:Ali će nam drotovi po gostovanjima svirati po rebrima i bubrezima radi ovih dešavanja

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- moustapha
- Kontakt:
Ma fuj, pa kakve su ovo odluke.Izvršni odbor NSBiH će zabraniti odlaske navijača na gostovanja

#divovi
-
- Kontakt:
Osim srediomoustapha je napisao/la:Ma fuj, pa kakve su ovo odluke.Izvršni odbor NSBiH će zabraniti odlaske navijača na gostovanja

Grbavica naš je Hram!!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hoce dzaba jos veci belaj.moustapha je napisao/la:Ma fuj, pa kakve su ovo odluke.Izvršni odbor NSBiH će zabraniti odlaske navijača na gostovanja

Ni zakoni, ni zabrane, ne mogu sprijecit hordanje!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ništa, opet se švercat na tribine domaćina :ugeek:
- Burberry46
- Kontakt:
Ja bih prije rekao nesposobna drzava...Burberry46 je napisao/la:Nesposobni savez

Samo za ovog gore sto kaze da je neko sredio, svima nam je poznato koji klubovi najvise gube ovom odlukom ako bude donesena.

A šta ste vi očekivali od Komiteta?Smiješan Komitet-smiješna odluka!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izuzetno glupa odluka.
Ionako ne dolazi Bog zna koliko navijača na stadion, a sad ih neće biti skoro pa nikako.
Nadam se da će se predomisliti.
Ionako ne dolazi Bog zna koliko navijača na stadion, a sad ih neće biti skoro pa nikako.
Nadam se da će se predomisliti.
Ja te volim, volim Željo..
ovaj savez nije normalan ako ovo stvarno usvoji
nego ajmo mi probat nesto uradit:eto igrom slucaja 1 kolo u zenici igraju celik-sarajevo znaci klubovi koji imaju armiju navijaca iza sebe, interesovanje za tekmu kako robije tako i hordi veliko (NIJE MOJE DA ODLUCUJEM) ali zasto se ljudi koji odlucuju u ove 2 grupe nebi sjeli za sto i bar taj 1 dan zaboravili na sve sta se dogadjalo u proteklom vremenu ,i onda da se dogovore o zajednickom dolasku na bilino i zajednickom navijanju na tribinama bas kao sto uradise nedavno torcidai bbb da dokazemo uhljupima u savezu da smo i mi ljudi ,a ne bagra kako nas godinama nazivaju
ja sam ZA a nadam se i veliki dio pravih navijaca na forumu
pozzz.
nego ajmo mi probat nesto uradit:eto igrom slucaja 1 kolo u zenici igraju celik-sarajevo znaci klubovi koji imaju armiju navijaca iza sebe, interesovanje za tekmu kako robije tako i hordi veliko (NIJE MOJE DA ODLUCUJEM) ali zasto se ljudi koji odlucuju u ove 2 grupe nebi sjeli za sto i bar taj 1 dan zaboravili na sve sta se dogadjalo u proteklom vremenu ,i onda da se dogovore o zajednickom dolasku na bilino i zajednickom navijanju na tribinama bas kao sto uradise nedavno torcidai bbb da dokazemo uhljupima u savezu da smo i mi ljudi ,a ne bagra kako nas godinama nazivaju
ja sam ZA a nadam se i veliki dio pravih navijaca na forumu
pozzz.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- Burberry46
- Kontakt:
Kakva glupost, pa ako zvanicno zabrane, pa to im je gora odluka, neki ce otici bez obiljezja, nece niko znati na kojoj ce tribini biti, put do stadiona(grada) bez policije, stvarno katastrofa, imaju li ovi imalo mozga!? Jos veci biser cuj zbog protesta, nidje veze, ja mislim da nece da obavljaju svoj posao za koji su placeni pa lako je navijacima zabraniti, FUJ, uvijek su navijaci najveci problem! Jos jednom je ovaj savez pokazao da ih boli briga za ligu, samo misle o reprezentaciji! 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sad navijaci mogu posrati se ovom nesposobnom savezu u lice i ujediniti se u borbi protiv njih.
Ako su mogli u Hrvatskoj, valjda i mi mozemo.
Pomoci jedni drugima da dodju na utakmice, raditi u istom intresu, pokazati savezu koliko su nesposobni.
Yabala ih dijasporska reprezentacija, samo radi nje i postoje i o njoj brinu.
Ako su mogli u Hrvatskoj, valjda i mi mozemo.
Pomoci jedni drugima da dodju na utakmice, raditi u istom intresu, pokazati savezu koliko su nesposobni.
Yabala ih dijasporska reprezentacija, samo radi nje i postoje i o njoj brinu.
Prva utakmica reprezentacije na Kosevu, ujediniti sve navijacke grupe i napraviti im sranje koje ce dugo pamtiti.
Pa neka jednom skontaju da se ovdje fudabal igra i radi domacih navijaca a ne samo radi dijaspore.
Pa neka jednom skontaju da se ovdje fudabal igra i radi domacih navijaca a ne samo radi dijaspore.
-
- Kontakt:
Mene ovo nije iznenadilo jer svako skida odgovornost sa sebe i u neku ruku sam za ovu zabranu jer razmislite sta da na dan utakmice budu protesti 

- Burberry46
- Kontakt:
Kakvi protesti, jedva 100 ljudi bude, haj da je situacija ko u Kievu pa haj!kinder_jaje je napisao/la:Mene ovo nije iznenadilo jer svako skida odgovornost sa sebe i u neku ruku sam za ovu zabranu jer razmislite sta da na dan utakmice budu protesti

1946
ovo je logican potez drzava se raspada navijaci palili gradove,pljackali i razbijali i drzavnu i privatnu imovinu sta vam nije jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.