niđe veze. pričalo se sa Edisom i Marencijem. nemoj lupati bezveze
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 06 jan 2022, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe
Kupovine klubova ili u nasem slucaju jos kompliciranije dovodjenje investitora traje po godinu i vise. Sve ovo sa Amerom ide itekako brzo i za sad po planu, i to sto stoji kako stoji ne znaci nuzno da je lose. Samo sabura, bit ce konkretnih vijesti uskoro, kakve god one bile.zlatandr je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:41Boga mi nista od investitora, predugo ovo traje, nista konkretno nema. Ne bi da crnjačim al nisam vise optimista ni sekunde. Pitam Oru ima li sta novo, čovjek kaze nista za sad, sve stoji kako stoji. Bojim se da je naš Amerikanac odustao, tj procjenio da nece da se upušta u ovu avanturu, a nemamo plan B. U najgorem slučaju sta se moze dogoditi, je li stečaj i stečajni postupak?
I još trojicomlijevapolutka je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:49niđe veze. pričalo se sa Edisom i Marencijem. nemoj lupati bezveze
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Edisu neka je sa srecom, ali u ovakvoj situaciji nama ni Guardiola ne moze pomoci..
Pročepit će negdje.
Sretno Edise!
-
- Kontakt:
Sretno Edise, najbolji izbor u ovoj situaciji.
Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.Corcaigh je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:52Kupovine klubova ili u nasem slucaju jos kompliciranije dovodjenje investitora traje po godinu i vise. Sve ovo sa Amerom ide itekako brzo i za sad po planu, i to sto stoji kako stoji ne znaci nuzno da je lose. Samo sabura, bit ce konkretnih vijesti uskoro, kakve god one bile.zlatandr je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:41Boga mi nista od investitora, predugo ovo traje, nista konkretno nema. Ne bi da crnjačim al nisam vise optimista ni sekunde. Pitam Oru ima li sta novo, čovjek kaze nista za sad, sve stoji kako stoji. Bojim se da je naš Amerikanac odustao, tj procjenio da nece da se upušta u ovu avanturu, a nemamo plan B. U najgorem slučaju sta se moze dogoditi, je li stečaj i stečajni postupak?
Rodjeni su pitarske picke!
Edisu je ovo ujedno i povratak na Grbavicu. Njemu će u radu najvjerovatnije asistirati Omer Joldić, također proslavljeni fudbaler Željezničara.
Joldic i Mulalic u tandemu
daj nam Boze snage i volje, iako smo se dosta napatili...

Brze je kusturica potpunog stranca tana premuntao da iz daleke azije ulozi pare u klub u zemlji preko svijeta. Nisu ovdje cista posla, vjerovartno ni predoceni finansijski izvjestaji ne pokazuju pravu sliku1921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:38Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.Corcaigh je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:52Kupovine klubova ili u nasem slucaju jos kompliciranije dovodjenje investitora traje po godinu i vise. Sve ovo sa Amerom ide itekako brzo i za sad po planu, i to sto stoji kako stoji ne znaci nuzno da je lose. Samo sabura, bit ce konkretnih vijesti uskoro, kakve god one bile.zlatandr je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:41Boga mi nista od investitora, predugo ovo traje, nista konkretno nema. Ne bi da crnjačim al nisam vise optimista ni sekunde. Pitam Oru ima li sta novo, čovjek kaze nista za sad, sve stoji kako stoji. Bojim se da je naš Amerikanac odustao, tj procjenio da nece da se upušta u ovu avanturu, a nemamo plan B. U najgorem slučaju sta se moze dogoditi, je li stečaj i stečajni postupak?
Hajde onda zasuci rukave i nadji nam nekog.Nek bude bogat,voljan da uloži odmah jedno 100,200 milona pa da pariramo sta ja znam jednom Bayernu ili tako nesto.Bradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:51Brze je kusturica potpunog stranca tana premuntao da iz daleke azije ulozi pare u klub u zemlji preko svijeta. Nisu ovdje cista posla, vjerovartno ni predoceni finansijski izvjestaji ne pokazuju pravu sliku1921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:38Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.Corcaigh je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:52
Kupovine klubova ili u nasem slucaju jos kompliciranije dovodjenje investitora traje po godinu i vise. Sve ovo sa Amerom ide itekako brzo i za sad po planu, i to sto stoji kako stoji ne znaci nuzno da je lose. Samo sabura, bit ce konkretnih vijesti uskoro, kakve god one bile.
Ako ništa, barem se niko neće naigrati protiv nas. Bit će kamikaza klizećih. Nisam fan Mulalića, ali u ovom momentu ne vidim bolje rješenje.
Iz tvog prvog posta sam odmah shvatio koji je tvoj cilj i zbog čega si se registrovao na forum. Čim u prvom postu spominješ eventualnu prodaju pomoćnog terena i zalog koji niko nije spomenuo do sada, zatim povezuješ trenutnog investitora sa Cerićem, sada ovaj tvoj post došao si da unosiš negativu, bacaš šuplje floskule koje nemaju veze sa vezom i tako dalje. Fino ti pod ruku Kusturicu pa vi zajedno na lavor pa ruke u zrak ti pjevaj Mirviću a on neka pjeva Tanu. Čista su posla sa Hasanbegovićem, Karavdićem, Nurkom, njihovim Austrijancima i ovim prevarantom LjubasomBradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:51Brze je kusturica potpunog stranca tana premuntao da iz daleke azije ulozi pare u klub u zemlji preko svijeta. Nisu ovdje cista posla, vjerovartno ni predoceni finansijski izvjestaji ne pokazuju pravu sliku1921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:38Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.Corcaigh je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:52
Kupovine klubova ili u nasem slucaju jos kompliciranije dovodjenje investitora traje po godinu i vise. Sve ovo sa Amerom ide itekako brzo i za sad po planu, i to sto stoji kako stoji ne znaci nuzno da je lose. Samo sabura, bit ce konkretnih vijesti uskoro, kakve god one bile.

-
- Kontakt:
+11921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 17:21Iz tvog prvog posta sam odmah shvatio koji je tvoj cilj i zbog čega si se registrovao na forum. Čim u prvom postu spominješ eventualnu prodaju pomoćnog terena i zalog koji niko nije spomenuo do sada, zatim povezuješ trenutnog investitora sa Cerićem, sada ovaj tvoj post došao si da unosiš negativu, bacaš šuplje floskule koje nemaju veze sa vezom i tako dalje. Fino ti pod ruku Kusturicu pa vi zajedno na lavor pa ruke u zrak ti pjevaj Mirviću a on neka pjeva Tanu. Čista su posla sa Hasanbegovićem, Karavdićem, Nurkom, njihovim Austrijancima i ovim prevarantom LjubasomBradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:51Brze je kusturica potpunog stranca tana premuntao da iz daleke azije ulozi pare u klub u zemlji preko svijeta. Nisu ovdje cista posla, vjerovartno ni predoceni finansijski izvjestaji ne pokazuju pravu sliku1921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:38
Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.![]()
Kratko i jasno. Odmah vidiš kako, zašto i zbog čega se registrovao prije par dana.
Željezničar za život cijeli!
Sta to neke briga kojom dinamikom se zavrsava investitor? Za ovakve poput tebe je najbolje da i ne znas sta se desava oko kluba.Bradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:51Brze je kusturica potpunog stranca tana premuntao da iz daleke azije ulozi pare u klub u zemlji preko svijeta. Nisu ovdje cista posla, vjerovartno ni predoceni finansijski izvjestaji ne pokazuju pravu sliku1921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:38Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.Corcaigh je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:52
Upravo tako, zato su oni sad u “bajnoj” situaciji, cvjetaju im ruze, europska velesilaBradao1 je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:51Brze je kusturica potpunog stranca tana premuntao da iz daleke azije ulozi pare u klub u zemlji preko svijeta. Nisu ovdje cista posla, vjerovartno ni predoceni finansijski izvjestaji ne pokazuju pravu sliku1921boy je napisao/la: ↑06 jan 2022, 16:38Ne možeš ti neke stvari ljudima pojasniti. Ne može sve na horuk, odjednom da se oporavimo. Isto kako smo došli u ovu situaciju tako moramo i izaći. Ovo što nas je zadesilo traje nekoliko godina, nije došlo preko noći niti može nestati isto tako preko noći. Čovjek dolazi iz jedne svjetske sile u ovaj nakaradni sistem da proba nešto uraditi i ostvariti. Znači iz uređenog, pravnog, društvenog i političkog sistema u ovu kaljugu da nam svima vrati osmijeh na lice. Pregovori nisu jednostavna stvar, čovjek hoće da zna sve, šta ga stvarno čeka i šta ga može dočekati.Corcaigh je napisao/la: ↑06 jan 2022, 15:52

Mislim da je Mulalic dobra opcija realno, neko ko je jako dobro upućen u trenutnu situaciju i igrački kadar.
Sto se tiče investitora nadam se da će uskoro skupština pa će se sve znati, da li se i dalje patimo, ili kreću bolji dani. Bilo kako bilo, jako mi je drago sto se ništa ne zna, mahale mi je pun k.
Sto se tiče investitora nadam se da će uskoro skupština pa će se sve znati, da li se i dalje patimo, ili kreću bolji dani. Bilo kako bilo, jako mi je drago sto se ništa ne zna, mahale mi je pun k.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Što se tiče mahale, kako su portali saznali za Edisa prije zvanicne objave?sassari je napisao/la: ↑06 jan 2022, 18:40Mislim da je Mulalic dobra opcija realno, neko ko je jako dobro upućen u trenutnu situaciju i igrački kadar.
moSa ljoŽe
Govori čovjek vezano za investitora.lijevapolutka je napisao/la: ↑06 jan 2022, 18:46Što se tiče mahale, kako su portali saznali za Edisa prije zvanicne objave?sassari je napisao/la: ↑06 jan 2022, 18:40Mislim da je Mulalic dobra opcija realno, neko ko je jako dobro upućen u trenutnu situaciju i igrački kadar.