Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Protiv napolia:
De Sciglio-Chiellini-Bonnuci-Pellegrini

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jeste li spremni na trku i visoki pressing dječurlije iz Milana? 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mi nismo spremni ni za Empoliev intenzitet.
Kad smo kod njih, ljudi valjda i dalje slavili pobjedu u Torinu pa trica od Sampe lagana.
A ovo je tipični Allegri, da može vratio bi Mandzukica i Sturara. Sanse da Juve ovo dobije su 20%. Mirise na najgori start u historiji sto opet ne odgovara kvaliteti rostera, a kojeg nije da nema.
Kad smo kod njih, ljudi valjda i dalje slavili pobjedu u Torinu pa trica od Sampe lagana.
A ovo je tipični Allegri, da može vratio bi Mandzukica i Sturara. Sanse da Juve ovo dobije su 20%. Mirise na najgori start u historiji sto opet ne odgovara kvaliteti rostera, a kojeg nije da nema.
#MaxOUT
#MaxOUT
Uzivaj u zivotu bez Rone mjesec dana, posle cemo se sikirati oko ostalih stvariPogba je napisao/la: ↑19 sep 2021, 19:55Mi nismo spremni ni za Empoliev intenzitet.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Burberry46
- Kontakt:
De ligt i Chiesa na klupi..
Vidjecemo kako ce ovo izgledati veceras.
Forza Juve
Vidjecemo kako ce ovo izgledati veceras.
Forza Juve
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dybala je uvijek u Messi mode-u protiv Milana. Ne treba to zaboraviti. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To svakako. Nema tiranije više. Da mi je da vidim jednu mušku tekmu Juventusa i malo ponosa na terenu kojeg nisam vidio ne pamtim.
#MaxOUT
#MaxOUT
Forza !
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Man samo pobjeda i mislim da bi puno znacilo i taman da krene lov..
Idemo
Forza Juventus
Idemo
Forza Juventus
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema ekipu Allegri za lov. Koliko god da se ubjeđivali u suprotno. Nakupilo se puno polovnjaka i istrošenih igrača. Chiesa, Dybala, De Ligt i Locatelli ako ne budu na nivou konstantno. Nema od toga ništa.
- forza_juve
- Kontakt:
Izgleda da se DeLigt i neće nešto naigrati, bar gledajući do sada i dok je god tandem Chielo i Leo zdrav taj će biti na klupi, tragično ali tako Juve uništava mlade igraceRomagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:43Nema ekipu Allegri za lov. Koliko god da se ubjeđivali u suprotno. Nakupilo se puno polovnjaka i istrošenih igrača. Chiesa, Dybala, De Ligt i Locatelli ako ne budu na nivou konstantno. Nema od toga ništa.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Dobro se Milan postavio za sad.
Što je De Ligt na klupi zna li iko
Što je De Ligt na klupi zna li iko
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- forza_juve
- Kontakt:
Umjesto koga da igra?
Izgleda ovaj Mora izlazi iz kanala, možda je Muaz motivacija pa ga krenulo opet
❤️1946❤️
Rabiot je užasan igrač. S njim i Bentom je stvarno nemoguće igrati fudbal. Benta se i trudi, a ovaj drugi je indolentan kao uvijek. Previse je kad su obojica na terenu. S 2 plemenitija vezna igrača ne bismo slušali kako je ovaj Juve najgori ikad i slicno.
Je li samo ja vidim ovo tendenciozno sudjenje, bar 2-3 faula cista?!
Prvo na Morati poslije gola pa Juan itd.
Dobro poluvrijeme. Amer bi bio dobar u nastavku uz Chiesu. Out Rabiot prije svega.
Je li samo ja vidim ovo tendenciozno sudjenje, bar 2-3 faula cista?!
Prvo na Morati poslije gola pa Juan itd.
Dobro poluvrijeme. Amer bi bio dobar u nastavku uz Chiesu. Out Rabiot prije svega.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako igra Rabio za Juve a kako za repku..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
Utakmice kakve Allegri voli. Što duže ostane ovaj rezultat sve su veće šanse za ubacivanje još ponekog defanzivca. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.