FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo1 » 26 feb 2012, 20:33

ma pustite smogovce,tema je FKŽ
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 20:46

sajo10 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:a bil' bili Manijaci na Jugu il bi nam došli fanatikosi? xD
Pa kakve to veze ima ako igra reprezentacija ? Valjda smo tada svi ko "jedan" , fakat vas ne razumijem.

P.S. Ovo je tema FK Zeljeznicar, ima tema na kojoj cemo raspravljati o stadionu/reprezentaciji !
ma jesmo k. brate, kad si vidio da idu organizovano skupine Hordaša i Manijaka na utakmicu reprezentacije?
Navijače čine onih 5-6 k fanatikosa iz inostranstva, malo gastarbajtera, momaka iz ostalih gradova, malo seljaka iz živinica, kalesije itd :) i malo građana :) i eto jos sracunas politicku elitu i eto ti ;)[/quote]
Sace opet neko napisat da provociram, al ti seljaci iz kalesije zivinica itd.. cine 40% manijaka i hordi...[/quote]

Evo da zavrsimo ovu temu.. Ja sam rodjen u Srebrenici al drug ako ti kazes da 40% od tih nasih seljaka navijaju za Sarajevske klubove onda 60% navija za Slobodu i zivi u TZ (TZ Kanton) tako da.[/quote]
Ne druze, za Slobodu navijaju samo Tuzlaci(u kojoj god drzavi bili), a vjeruj mi da nijedan od tih seljaka ne zivi u TZ... TZ Kanton je drugo i nezz zasto se uopste tako zove jer je bukvalno citav kanton okrenuo ledja Tuzli.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 26 feb 2012, 20:51

Mislim da nas sve navijače Željezničara zaboli briga za tuzlanski kanton i slobodu, imaš temu pa tamo sa svojim sugrađanima diskutuj i prepiri se, nas ostavi na miru!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 20:52

THC je napisao/la:Mislim da nas sve navijače Željezničara zaboli briga za tuzlanski kanton i slobodu, imaš temu pa tamo sa svojim sugrađanima diskutuj i prepiri se, nas ostavi na miru!
Neka malo da vidite kako je kad vas neko smara ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 feb 2012, 21:04

Fkr.87 je napisao/la:
THC je napisao/la:Mislim da nas sve navijače Željezničara zaboli briga za tuzlanski kanton i slobodu, imaš temu pa tamo sa svojim sugrađanima diskutuj i prepiri se, nas ostavi na miru!
Zbog ovakvih padobranaca sve vise i vise raje napusta ovaj forum
steta otislo je mnogo dobrih forumasa
nadam se da se moderacija nesto uraditi po tom pitanju :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 feb 2012, 21:04

Fkr.87 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:a bil' bili Manijaci na Jugu il bi nam došli fanatikosi? xD
Pa kakve to veze ima ako igra reprezentacija ? Valjda smo tada svi ko "jedan" , fakat vas ne razumijem.

P.S. Ovo je tema FK Zeljeznicar, ima tema na kojoj cemo raspravljati o stadionu/reprezentaciji !
ma jesmo k. brate, kad si vidio da idu organizovano skupine Hordaša i Manijaka na utakmicu reprezentacije?
Navijače čine onih 5-6 k fanatikosa iz inostranstva, malo gastarbajtera, momaka iz ostalih gradova, malo seljaka iz živinica, kalesije itd :) i malo građana :) i eto jos sracunas politicku elitu i eto ti ;)
Sace opet neko napisat da provociram, al ti seljaci iz kalesije zivinica itd.. cine 40% manijaka i hordi...[/quote]

Evo da zavrsimo ovu temu.. Ja sam rodjen u Srebrenici al drug ako ti kazes da 40% od tih nasih seljaka navijaju za Sarajevske klubove onda 60% navija za Slobodu i zivi u TZ (TZ Kanton) tako da.[/quote]
Ne druze, za Slobodu navijaju samo Tuzlaci(u kojoj god drzavi bili), a vjeruj mi da nijedan od tih seljaka ne zivi u TZ... TZ Kanton je drugo i nezz zasto se uopste tako zove jer je bukvalno citav kanton okrenuo ledja Tuzli.[/quote]

Mislim da je krajnje vrijeme da prestanete sa ovom raspravom. Daj Boze da i u Tuzli i u Sarajevu i u Mostaru i Banjaluci bude finih fudbalskih arena i da repka igra na svakom od njih. Ono sto ide u prilog Bilinom polju je historija naime skup na Bilinom polju znaci to je mjesto od historijskog znacaja za BIH i ja kao sarajlija nemam nista protiv da repka igra u Zenici. A sta vam daje za pravo da nekog iz Kalesije, Zivinica itd.. nazivate seljacima?? Jel misli neko da je vrijedniji od tih ljudi sto je Bozijom voljom rodzen u Sarajevu, Tuzli itd..?? Tema je otisla skroz "lijevo" i molim vas da je zavrsite ovdje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 26 feb 2012, 21:08

Ne znam odakle ikome pravo da nekoga tjera sa bilo kojeg foruma ili podforuma ukoliko svi razgovaraju normalno i bez uvreda.

Tuzlaci su generalno prava raja i malo koji grad se moze pohvaliti rajom neiskvarenog duha kakav oni imaju.

Pozdrav slobodarskoj Tuzli!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 21:09

Fkr.87 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

Navijače čine onih 5-6 k fanatikosa iz inostranstva, malo gastarbajtera, momaka iz ostalih gradova, malo seljaka iz živinica, kalesije itd :) i malo građana :) i eto jos sracunas politicku elitu i eto ti ;)

Ne druze, za Slobodu navijaju samo Tuzlaci(u kojoj god drzavi bili), a vjeruj mi da nijedan od tih seljaka ne zivi u TZ... TZ Kanton je drugo i nezz zasto se uopste tako zove jer je bukvalno citav kanton okrenuo ledja Tuzli.[/quote]

Mislim da je krajnje vrijeme da prestanete sa ovom raspravom. Daj Boze da i u Tuzli i u Sarajevu i u Mostaru i Banjaluci bude finih fudbalskih arena i da repka igra na svakom od njih. Ono sto ide u prilog Bilinom polju je historija naime skup na Bilinom polju znaci to je mjesto od historijskog znacaja za BIH i ja kao sarajlija nemam nista protiv da repka igra u Zenici. A sta vam daje za pravo da nekog iz Kalesije, Zivinica itd.. nazivate seljacima?? Jel misli neko da je vrijedniji od tih ljudi sto je Bozijom voljom rodzen u Sarajevu, Tuzli itd..?? Tema je otisla skroz "lijevo" i molim vas da je zavrsite ovdje.[/quote]
Sto se mene tice zavrseno. Nisam ni namjeravao napravit svadju al eto nesuglasice :lol:

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 feb 2012, 21:28

Fkr.87 je napisao/la:
Ja mislim da ces ti kad makedonski dodje otici u jedno mjesto u blizini Tuzle :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 26 feb 2012, 21:31

malta071 je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
Ja mislim da ces ti kad makedonski dodje otici u jedno mjesto u blizini Tuzle :mrgreen:
Mislis? :mrgreen:

plava grbavica
Kontakt:

Post Postao/la plava grbavica » 26 feb 2012, 22:24

muXmania je napisao/la:jeate dosadni s reprezentacijom koga to briga na ovoj temi, mogu igrati i na mjesecu što se mene tiče...
Jest dok ih god vodi onaj papak što se i mene tiče nek ne dolazi a da ne pričamo o tome da je to peti selektor iz torpeda i da je slična situacija u hrvatskoj ili srbiji bili bi bojkotovani što je normalna reakcija samo mi to nesmijemo ni spomenuti, odmah je ekstremno i antipatriotsko razmišljanje.

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 26 feb 2012, 22:29

plava grbavica je napisao/la:
muXmania je napisao/la:jeate dosadni s reprezentacijom koga to briga na ovoj temi, mogu igrati i na mjesecu što se mene tiče...
Jest dok ih god vodi onaj papak što se i mene tiče nek ne dolazi a da ne pričamo o tome da je to peti selektor iz torpeda i da je slična situacija u hrvatskoj ili srbiji bili bi bojkotovani što je normalna reakcija samo mi to nesmijemo ni spomenuti, odmah je ekstremno i antipatriotsko razmišljanje.
zna se ko je glava porodice IVICA "SVABO" OSIM

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2012, 00:32

[youtube][/youtube]

Žiku Guši minđušice! :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 27 feb 2012, 00:51

Kako je ovo dobro vidjeti i znati da klubovi kao Zrinjski,Siroki,Slavija,sarajevo i ostali ovo NIKADA nece dozivjeti.
Bog ih je kaznio pa moraju navijati za takve timove.
Zeljo do groba!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 27 feb 2012, 00:59

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ.

Zubanović 98'
Potpis!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 27 feb 2012, 01:54

Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Žiku Guši minđušice! :mrgreen: :lol:
ko bi rekao da je prošlo 14 godina :)

sad mi se vratio osjećaj kad vidim ove snimke sa ulice, to nisam vidio ranije. odma sam se vratio u tu atmosferu kad sam i ja tu negdje bio. bilo je predivno tog proljeća i ljeta.

u prvenstvu smo utakmicu za utakmicom razvaljivali. prestali smo se patiti kući protiv travnika, slobode, jedinstva. postalo je normalno da zuban, vazda i dželo napune mrežu gostima. počeli se donositi bodovi i sa gostovanja.

u playoffu je bilo kao u bajci. ovi odlasci na koševo su bili predivni, ljeto, lijepo vrijeme, ne može bolje za slavlja. a bilo je 3 razloga za slavlje u play offu. to je to, istorija! ko bi imao ovako lijepe emocije da nije bila ovako spektakularna pobjeda?

sve tri utakmice u playoffu su bile epske. protiv zrinjskog smo možda odigrali najbolju utakmicu tih godina, ali lopta nije htjela. to je fakat bilo prekucavanje, nikad nisam više uživao u igri. igra protiv visočke bosne i zrinjskog (tada im je igrao baka slišković :D) je bila na daleko većem nivou od našeg regiona. kao bundesligu da gledaš. golovi su bili sve bolji od boljeg.

bio sam ubjeđen da ćemo prekucati pitare, al ovako je još bolje ispalo. oni su se slabo pokazali u prve dvije utakmice i zahvaljujući poštenju širokog su prošli u finale.

super bi bilo postaviti ako još neko ima ovih snimaka ili fotografija sa ulice, proslave. to je prva proslava u sarajevu, do tada je čelik harao ligom. kakve su to emocije bile! sad mi se to vraća kad vidim ovu raju na ulici da slavi!

ne može se to ponoviti, ali se može donijeti dupla! ;) :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2012, 02:43

Odlucio sam da svoj 5000. post ostavim na ovoj temi. Nadam se da cemo svi skupa u Maju slaviti duplu krunu.

Zeljeznicar za zivot cijeli
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 feb 2012, 08:52

super kup 1998.

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 feb 2012, 09:15

Ako neko ima utakmicu kupa kada smo dobili 3:2 na Kosevu da postavi bio bi jako zahvalan?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 feb 2012, 10:20

plava grbavica je napisao/la:
1. Mirsad Fazlagić u ratu
2. Fuad Muzurović 2X
3. Džemaludin Mušović
4. Faruk Hadžibegić
5. Miroslav Ćiro Blažević
6. Safet Sušić
7. Denijal Pirić - vodio jednu tekmu kad se štrajkovalo u Zenici
Znači 7 selektora u 8 navrata.

Međutim, ovo nije tema. Bitno je samo to da smo opet postali parametar vrijednosti. Jedinica mjere. Kaznena ekspedicija. Mislim da je dovoljno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.