FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Dupla je naša 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uzmemo Kup i zavrsimo drugi ili treci, to nije lose za start tj odlicno je ako tako bude. Nije nama ovo jedina sansa za trofeje, bitno je da se sve uredi u klubu i onda ce biti i trofeja vremenom 

fukara87 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u duplu krunu, cucemo se poslije utakmice Mladost DK - Zrinjski

-
- Kontakt:
Ma siguran sam da ce momci letit protiv Travnika! Ovo im je bio veoma dobar udarac, i kao i obicno vratit cemo se jos jaci! Sigurno da im se Husref nagovorio, a i Azmir je imao sta da kaze...
Azmir ce sigurno premirati Mladost u 29 kolu, tako da tu spustanja gaca ne bi trebalo biti
Azmir ce sigurno premirati Mladost u 29 kolu, tako da tu spustanja gaca ne bi trebalo biti

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hajmo malo pozitivne jbg, izgubili jesmo od Drine i razocarani ali ima jos da se igra dokle god imamo matematicki sansi mi ne trebamo odustajati
Krmpotich glupa ti je ta prica o premiranju ba, de ostavit cemo to za sljedeci vikend 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Idemo urinirati po Travniku. Zaželiti će da se više nikada ne vrate u PLBiH. Neki će se čak oprostiti od fudbala zbog poniženja od Slobode.
Nad tobom sunce najljepše sja
Joj pinoglavog

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Ma sve vec dogovoreno da mi uzmemo kup, a da Zeljo i Sarajevo zavrse medju 4 tima i tako svi odemo u Evropu. Samo jos da to dokazemo.krmpotich je napisao/la:Kada se kupuje, kupuje se pametno. Zrinjski je davnih dana premirao Drinu da spusti gace Mladosti za njihovo spustanje gaca Mostarcima koje je na rasporedu za 2 kola. Znaci dvica ko zgrada...fukara87 je napisao/la:Ja jos uvijek vjerujem u duplu krunu, cucemo se poslije utakmice Mladost DK - Zrinjski

Boli nas ba taki, uzivamo u lijepim vijestima iz sedmice u sedmicu, sve ostalo su sitnice.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nadam se cemo u srijedu poceti u nasem najjacem sastavu:
Piric, Efendic, Kostic, Mehmedagic, Ivetic, Stjepanovic, Ordagic, Saric, Zeba, Veselinovic, Krpic
Piric, Efendic, Kostic, Mehmedagic, Ivetic, Stjepanovic, Ordagic, Saric, Zeba, Veselinovic, Krpic
Jel osvajac kupa ide i evropu?
Na poluvremenu će roditelji uhvatiti djecu za ruke i napustiti stadion. Bit će to previše gadne scene za najmladje.Aerials je napisao/la:Joj pinoglavog![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Kakvo poluvrijemepinoglavi je napisao/la:Na poluvremenu će roditelji uhvatiti djecu za ruke i napustiti stadion. Bit će to previše gadne scene za najmladje.Aerials je napisao/la:Joj pinoglavog![]()

is this even a real questionahmic je napisao/la:Jel osvajac kupa ide i evropu?
-
- Kontakt:
Stjepanovic bi trebao biti spreman za Travnik! Jos uvijek ga povreda malo muci, ali bi trebao biti spreman do srijede!

Je l' finalista kupa ide u europu ili?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Kada se malo bolje pogleda ovaj pregled, u neku ruku nije ni cudno sto ljudi misle da je narihtajka... Mehidic ubacuje niko da samo uklize i zabije gol, Mehmedagic profula loptu glavom i lopta prodje ispod Pirije, Kostic pusti igraca da primi gol, Krpic skine gol Zebi 

A tek pokušaj Govedarice 1 na 1 ,ono i da je proslo golmana nebi stiglo do gola
.

-
- Kontakt:
Zaboravio sam jos napisati, kako je Govedarica kriminalno udari, samo da ne zabije golSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kada se malo bolje pogleda ovaj pregled, u neku ruku nije ni cudno sto ljudi misle da je narihtajka... Mehidic ubacuje niko da samo uklize i zabije gol, Mehmedagic profula loptu glavom i lopta prodje ispod Pirije, Kostic pusti igraca da primi gol, Krpic skine gol Zebi

-
- Kontakt:

Jašta smo nego naučili.pinoglavi je napisao/la: Valjda smo nešto naučili od Drine. Ja sam naučio da idemo Travniku ogaditi fudbal. 0-3 lagano s pola snage, 'ta će Travnik.
Ovaj put stvarno kao plitak potok.
SAMO BAHATO
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.