FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta ste navalili ljudi Adilovć, pa Adilović. Nije dao tri gola Macabiju. Isto djeca od 12 godina ..
Kako ste krenuli sa ova tri gola nertvancu biće još malo bolji od Džeke.
Pomalo ba ..
Pomalo ba ..
Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imao sam nekog posla u Banovićima ovih dana pa nisam mogao da se javim i da kažem da sam presretan ovim svim što se dešava u klubu i da se osjećam ponosnijim nego ikad što volim Želju. 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne valjda kad daje golove, ne valjda kad ne daje ...Aldinn1 je napisao/la:Šta ste navalili ljudi Adilovć, pa Adilović. Nije dao tri gola Macabiju. Isto djeca od 12 godina ..
Pomalo ba ..

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kolko završi ova tekma ?
EDIT: 5:0
Adilović (4), Smajić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -dominirao" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: 5:0
Adilović (4), Smajić
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -dominirao" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
počela prija 20 minuta.Elegant je napisao/la:Kad se igra protiv Olimpica ?
DRUG NEBI TI PUNCA
valjda igra 2. postava, ovi su umornibagrcavi je napisao/la:počela prija 20 minuta.Elegant je napisao/la:Kad se igra protiv Olimpica ?
Šta je sa Slobodanom Markovićem !? jel ostaje ili ide zna li iko !? navodna priča oko pregovora sa Njemačkim telekom operaterom za generalnog sponzora je izgleda propala, naši tražili dodatne bonuse za osvajanje titule,kupa i izlaska u Evropu ovi nisu prihvatili, tako da Fabrika Duhana Sarajevo ostaje generalni sponzor i dalje ....
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
otpao je S. Marković, i nije otišao u Međugorje.Ionako ne bi imao mjesta jer je sad ta pozicija stopera dobro popunjena.
DRUG NEBI TI PUNCA
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Treba dovesti Jahića.. 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
zaigro i odbjegli sin
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ao-i-kerla" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... ao-i-kerla" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Da li je Olimpic igrao sa rezervama kao mi ili u nekom kombinovanom ?
svoj ti pos'o !
Ama, pionire da im pošaljemo ne bi nas mogli uzeti.Grbavica moj zivot je napisao/la:Da li je Olimpic igrao sa rezervama kao mi ili u nekom kombinovanom ?
Fakat nigdje nema sastav Olimpica.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Imaju ljudi kompleks nad nama ko Real nad Barcom,nece pa nece.Ovo im je najbolji rezultat ikad protiv Zelje 
Da i jos da dodam,maloprije sam prolazio pored stadiona i naleti do mjesta gdje bi trebao bit Fan Shop.Uglavnom radi se intezivno sad se plocice postavljaju cini mi se da je udaren moleraj,ali me zanima jedna stvar kako oni misle stavit "vise od 200 artikala" u prostoriju 2 sa 2.

Da i jos da dodam,maloprije sam prolazio pored stadiona i naleti do mjesta gdje bi trebao bit Fan Shop.Uglavnom radi se intezivno sad se plocice postavljaju cini mi se da je udaren moleraj,ali me zanima jedna stvar kako oni misle stavit "vise od 200 artikala" u prostoriju 2 sa 2.
svoj ti pos'o !
ono je ogromna prostorija, ja ne znam u sta si ti gledo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Na koju ti prostoriju mislis izvini ?tokmak je napisao/la:ono je ogromna prostorija, ja ne znam u sta si ti gledo
svoj ti pos'o !
Ja sam jučer bio i ono je fakat mali prostor. Dva krupnija čovjeka neka uđu, treći neće imati mjestaGrbavica moj zivot je napisao/la:Imaju ljudi kompleks nad nama ko Real nad Barcom,nece pa nece.Ovo im je najbolji rezultat ikad protiv Zelje

I jučer su skidali i onaj lim sa zapada, a jedan mi "čiko" potvrdi da će se odmah nakon sezone sve rušiti i početi gradnja zapada. Lova - negdje oko 8 miliona, za 8000 mjesta.
To će biti nastavak gradnje stadiona nakon 27 godina

Samo neka se radi, gledao sam je Želju kada nije bilo ni gornjeg juga ni sjevera, a stadion nam sa crvenom šljakastom atletskom stazom, pa ću gledati i ubuduće ako Bog da.
Željo je šampion. Duplu majstore.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
zar fan shop nece biti u onom prostoru gdje je prije bila ona radnja sportske opreme ? 

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Proximic i 6 gostiju.