Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Odigrao sve pripremneOtelo je napisao/la:Kad Shaw dolazi na teren? Pitam zbog fantasija...

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
HvalaEthel je napisao/la:Odigrao sve pripremneOtelo je napisao/la:Kad Shaw dolazi na teren? Pitam zbog fantasija...

Ibra i Shaw su tu, odanvo jaču ekipu nisam sastavio

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
'' Pogba is Juventus player until officially he isn't '' xd by Jose Mourinho 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- eldisaloveggmu
- Kontakt:
Eoo raja tek se uključujem u ovu diskusiju... Već sam uključen tamo u transfere, pa evo me i ovdje... Nego šta vi mislite o tome što je Mourinho postavio Ibru za vice- captain... Mislim ipak su tu neki iskusniji, odnosno oni koji su duže vremena u klubu, Smalling, Valencia , De Gea... 

-
- Kontakt:
Mislim da je treba de geu , ali ipak je to ibra iskusniji je od svih i igračina , sigurno on i Rooney imaju najveći utjecaj i svlačionici pa ga je zato i stavioeldisaloveggmu je napisao/la:Eoo raja tek se uključujem u ovu diskusiju... Već sam uključen tamo u transfere, pa evo me i ovdje... Nego šta vi mislite o tome što je Mourinho postavio Ibru za vice- captain... Mislim ipak su tu neki iskusniji, odnosno oni koji su duže vremena u klubu, Smalling, Valencia , De Gea...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam za to da golman bude kapiten,treba tu price i svega na terenu,pritiska na sudiju na protivnicke igrace a imal boljeg od Ibre?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Carrick i Ibra su svakako dostojne zamjene Rooneyu. A mozda se i Pogba tu nekako ugura. Ipak je momak nakon specijalizacije u Italiji pokazao odanost i vratio se svom klubu, a nije poletio sa novcem u Madrid, City ili PSG 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Mnigi ga vec I uvrstili u prvih 11 za sezonu koja je pred nama a covjeka ni na mapi.
Okrenuti se sutrasnjoj utakmici.
Okrenuti se sutrasnjoj utakmici.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ima l' igdje zvanično to da je Ibra zamjenik kapitena? Nisam to baš pronaš'o na zvaničnoj stranici, pretpostavljam da bi bila vijest neka, a ni na pressici nije bilo riječi o tome, ili sam nešto propustio?
Nego, on na pressici reče da se odlučio na ekipu od 23 igrača + 3 golmana, pa evo neko moje predviđanje koji su to:
Golmani: De Gea, Romero, Johnstone (3)
Stoperi: Smalling, Bailly, Jones, Blind, Rojo (5)
Bekovi: Shaw, Darmian, Valencia, TFM (4)
Veznjaci: Carrick, Herrera, Schneiderlin, Fellaini, Pojačanje (5)
Ofanzivni vezni/krila: Lingard, Miki, Rooney, Mata, Martial, Memphis, Young (7)
Napadači: Ibra, Rashford (2)
Normalno, ima tu nekoliko univerzalaca, ali sam ih stavio na jednu poziciju zbog preglednosti.

To su neke dvije moguće postave + TFM, Fellaini i Young kao dodatni u rotaciji.
Nego, on na pressici reče da se odlučio na ekipu od 23 igrača + 3 golmana, pa evo neko moje predviđanje koji su to:
Golmani: De Gea, Romero, Johnstone (3)
Stoperi: Smalling, Bailly, Jones, Blind, Rojo (5)
Bekovi: Shaw, Darmian, Valencia, TFM (4)
Veznjaci: Carrick, Herrera, Schneiderlin, Fellaini, Pojačanje (5)
Ofanzivni vezni/krila: Lingard, Miki, Rooney, Mata, Martial, Memphis, Young (7)
Napadači: Ibra, Rashford (2)
Normalno, ima tu nekoliko univerzalaca, ali sam ih stavio na jednu poziciju zbog preglednosti.

To su neke dvije moguće postave + TFM, Fellaini i Young kao dodatni u rotaciji.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Znaci nece Fellainija potjerati 

Izgleda da je Mou odlučio Blinda koristiti ove sezone kao defanzivca pa vrlo vjerovatno zbog toga neće dolaziti novo pojačanje u odbrani, ali je zato ostalo dodatno mjesto u veznom redu koje će popuniti Fella. Ovo je neko moje mišljenje jer je na ovoj zadnjoj pressici izjavio da želi roster od 23 igrača baš kao što kaže @evra. Ne znam da li će se ovo ispostaviti tačnim jer ima još do kraj prelaznog roka, ali sudeći po njegovim izjava on ne želi trgovati nakon što počne liga
Očigledno Mourinho ne želi žuriti sa sklapanjem tima i tek tako se odricati ovih igrača što imamo, pozdravljam ovu odluku jer naravno da svakome treba dati šansu. Jedina boljka jeste Fellaini jer je pticama na grani jasno da on nije igrač za Manchester United, ali i njega će Jose izgleda ispoštovati pa ćemo vidjeti.. Što se tiče Blinda, za njega znamo da je nevjerovatno zahvalan i polivalentan fudbaler. Tekmu protiv Evertona je odradio fenomalno, sigurno da neće biti prvi izbor na stoperu, ali u tekmama protiv "manjih" timova on je izrazito kvalitetan jer svojom pas igrom otvara protivnika.

Očigledno Mourinho ne želi žuriti sa sklapanjem tima i tek tako se odricati ovih igrača što imamo, pozdravljam ovu odluku jer naravno da svakome treba dati šansu. Jedina boljka jeste Fellaini jer je pticama na grani jasno da on nije igrač za Manchester United, ali i njega će Jose izgleda ispoštovati pa ćemo vidjeti.. Što se tiče Blinda, za njega znamo da je nevjerovatno zahvalan i polivalentan fudbaler. Tekmu protiv Evertona je odradio fenomalno, sigurno da neće biti prvi izbor na stoperu, ali u tekmama protiv "manjih" timova on je izrazito kvalitetan jer svojom pas igrom otvara protivnika.
Zadrzat ce navjerovatnije 23 igraca + 3 golmana, znaci da ima sigurno 8 kandidata za prodaju ili posudbu. Malo previse za jedan prelazni rok.
A valjda se Moysie javi sa kakvom ponudom koja se ne moze odbiti
A valjda se Moysie javi sa kakvom ponudom koja se ne moze odbiti

100% sportski i krajnje opušten potpis
- eldisaloveggmu
- Kontakt:
Rekao je da smo kupili dobro krilo, dobrog napadača, te da sada idemo još samo na veznjaka, odnosno da ima 22 igrača , i da ide po 23... A što se tiče sutrašnje utakmice, nadam se da će biti pobjeda, sutra se svi trebaju pokazati... Idemo.. GGMU
TheSun objavio znaci istinaPatrice_Evra_3 je napisao/la:Ima l' igdje zvanično to da je Ibra zamjenik kapitena? Nisam to baš pronaš'o na zvaničnoj stranici, pretpostavljam da bi bila vijest neka, a ni na pressici nije bilo riječi o tome, ili sam nešto propustio?

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Re: RE: Re: Manchester United FC
Vjerovatno United nije ponudio vecu platu nego Real...RiNo je napisao/la:Carrick i Ibra su svakako dostojne zamjene Rooneyu. A mozda se i Pogba tu nekako ugura. Ipak je momak nakon specijalizacije u Italiji pokazao odanost i vratio se svom klubu, a nije poletio sa novcem u Madrid, City ili PSG
Stern des Südens
Evo obećao sam staviti informacije što se tiče zajedničkog gledanja utakmica, info je sa fb stranice MU Bosna i Hercegovina.
Informacija za sve Unitedovce koji žele gledati utakmice Manchester Uniteda u narednoj sezoni mogu to učiniti u Sarajevu u kafe baru ''Abu Dhabi'', Ulica Aščiluk br. 13 na Baščaršiji, za sve informacije i rezervacije mjesta pozvati na broj telefona 062/644-059 Mirza. Takodje za područje Zenice utakmice možete pratiti kao i do sada u Caffe Bar ''Hennessy'' Zenica koji se nalazi kod zgrade vlade ZE-DO kantona, tzv. zgrade RMK, u Tuzli se utakmice mogu pratiti u Caffe bar ''Skala'' ,Turalibegova 36. nalazi se u blizini zgrade Cipelići. Zajedno u nove pobjede, GGMU !!!
Informacija za sve Unitedovce koji žele gledati utakmice Manchester Uniteda u narednoj sezoni mogu to učiniti u Sarajevu u kafe baru ''Abu Dhabi'', Ulica Aščiluk br. 13 na Baščaršiji, za sve informacije i rezervacije mjesta pozvati na broj telefona 062/644-059 Mirza. Takodje za područje Zenice utakmice možete pratiti kao i do sada u Caffe Bar ''Hennessy'' Zenica koji se nalazi kod zgrade vlade ZE-DO kantona, tzv. zgrade RMK, u Tuzli se utakmice mogu pratiti u Caffe bar ''Skala'' ,Turalibegova 36. nalazi se u blizini zgrade Cipelići. Zajedno u nove pobjede, GGMU !!!
Napokon match day.
Moguce da ce Jozo nesto ovako izvesti pozadi: Shaw - Jones - Bailly - Valencia (iako bih Darmiana tu).
Tandem Ander - Carrick, a iznad svima poznata cetvorka.
Moguce da ce Jozo nesto ovako izvesti pozadi: Shaw - Jones - Bailly - Valencia (iako bih Darmiana tu).
Tandem Ander - Carrick, a iznad svima poznata cetvorka.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.