Veliki strucnjaci. Nasli toliki broj talenata. To su ovi sto su rekli Konings ne valja, Hiros, Jaganjac, Hrelja itdkolezeljovac je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:03Ovi što gledaju treninge kažu da nisu nešto oduševljeni. Ne znam. Nisam vidio kakav je pa ne mogu reći....
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ali oni idu na treningeMukiBek je napisao/la: ↑31 okt 2025, 19:12Veliki strucnjaci. Nasli toliki broj talenata. To su ovi sto su rekli Konings ne valja, Hiros, Jaganjac, Hrelja itdkolezeljovac je napisao/la: ↑31 okt 2025, 13:03Ovi što gledaju treninge kažu da nisu nešto oduševljeni. Ne znam. Nisam vidio kakav je pa ne mogu reći....
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ne znam jesam li lose procijenio, ali ocekivao sam vise prodatih desetogodisnjih do sad? Nekako slab odziv? Tek 14% do cilja.
Cestitam na prolazu kupa. Dominirali smo vala.
Valjda se Matej nije previse umorio, imam osjecaj da je 70% naseg posjeda prvo pol bilo preko njega.
Jaganjac, realno nije neka pljacka ali je jedno 10 puta bolji nego sto sam mislio da ce bit kad je tek dosao. Bravo momcino i samo napreduj.
Golcina Alica, to cekamo zujalice.
Jos da dodam da je odvratno bilo bit medju domacim navijacima. Neki likovi od prve minute psuju bez pauze Alicu i na kraju kad ga momcina zabi a mi skocismo bilo je veselo. I do gola su bas kaca ponasanje. Vise prilici drugoj kantonalnoj pa uz meze.
Trebamo dobit juzne pitare. Prvo zbog nas, bodova a i zbog toga jer svojim ponasanjem nisu zasluzili ni mrvu dobrine. Smisli nesto Adzeme, mozes ti to.
Valjda se Matej nije previse umorio, imam osjecaj da je 70% naseg posjeda prvo pol bilo preko njega.
Jaganjac, realno nije neka pljacka ali je jedno 10 puta bolji nego sto sam mislio da ce bit kad je tek dosao. Bravo momcino i samo napreduj.
Jos da dodam da je odvratno bilo bit medju domacim navijacima. Neki likovi od prve minute psuju bez pauze Alicu i na kraju kad ga momcina zabi a mi skocismo bilo je veselo. I do gola su bas kaca ponasanje. Vise prilici drugoj kantonalnoj pa uz meze.
Trebamo dobit juzne pitare. Prvo zbog nas, bodova a i zbog toga jer svojim ponasanjem nisu zasluzili ni mrvu dobrine. Smisli nesto Adzeme, mozes ti to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
To su te smrdljive ekipe gdje se naloze do maksimuma i to samo protiv nas. Fukare su na vrijeme skontale da je bolje biti dobar sa nama nego los. Neko prizeljkuje ovdje celik u prvoj ligi, a oni su najgori, gori uzvici i povici nego na domacoj na pecari ili u doboju. Nikad se ne vratili u prvu ligu, jos ako velez kako moze to bi idealno bilo ,ali ce njih Niksic gurnuti u borbu za evropu.godrina je napisao/la: ↑31 okt 2025, 20:42Cestitam na prolazu kupa. Dominirali smo vala.
Fk Željezničar.
Ti si mi posebno interesantna pojava na forumu ali nemam mnogo vremena u zadnje vrijeme da pišem. Realno Holandezi tanki, ništa specijalno a sumnjam da će i ovaj biti neko otkrovljenje. Konings zanimljiv i školovan igrač ali to je to. Ništa specijalno. Najbolji igrači su i dalje oni sa naših prostora.
Ljudi često pretjeruju u kritikama ali često imaju i pravo. Nisu bili u pravu za Jaganjca ali mi inače i najviše kritikujemo one "naše" tako da mi te kritike nisu baš relevantne.
U biti, Holandezi prilično tanki, uopšte ne dominiraju koliko bi se očekivalo. Mislim da se i na našim prostorima moglo nači istih ekvivalenata. Isto tako i ovaj stručni štab zaslužuje dobre kritike za neke poteze ali o tom potom.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zasto da se ne vrate? Sta me briga sta uzvikuju, vise volim gledati utakmicu gdje bude 6-7 hiljada ljudi na tribini, nego jedva hiljadu na utakmicama Toska, Travnika i Stupcanice.Pablo11 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 01:13To su te smrdljive ekipe gdje se naloze do maksimuma i to samo protiv nas. Fukare su na vrijeme skontale da je bolje biti dobar sa nama nego los. Neko prizeljkuje ovdje celik u prvoj ligi, a oni su najgori, gori uzvici i povici nego na domacoj na pecari ili u doboju. Nikad se ne vratili u prvu ligu, jos ako velez kako moze to bi idealno bilo ,ali ce njih Niksic gurnuti u borbu za evropu.
Fukare su svakako propala grupa, pali su na nivo skripara i nece se vise nikad vratiti ni priblizno na stari nivo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dobro realno gledajuci nema vece stoke sto je igrala nasom ligom od Celika iz zenice i njihovih navijaca . Naravno nikad se ne treba halaliti zenickoj policiji sta su uradili . Ali pored toga svega celik treba biti u premijer ligi . Oni su iz 4 najveceg grada u drzavi vrlo jakog privrednog grada . I za razliku od nekih drugih mjesta svi iz zenice navijaju za celik dok npr u tuzli mozes naci nasih navijaca Ili gradaccu , gracanici , doboju itd. Jeste da ove sad sezone u borbi izmedju TOŠK -a , Travnika i Čelika najvise bi volio da udje travnik u ligu uvijek su normala klub.19vendetta87 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 01:19Zasto da se ne vrate? Sta me briga sta uzvikuju, vise volim gledati utakmicu gdje bude 6-7 hiljada ljudi na tribini, nego jedva hiljadu na utakmicama Toska, Travnika i Stupcanice.Pablo11 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 01:13To su te smrdljive ekipe gdje se naloze do maksimuma i to samo protiv nas. Fukare su na vrijeme skontale da je bolje biti dobar sa nama nego los. Neko prizeljkuje ovdje celik u prvoj ligi, a oni su najgori, gori uzvici i povici nego na domacoj na pecari ili u doboju. Nikad se ne vratili u prvu ligu, jos ako velez kako moze to bi idealno bilo ,ali ce njih Niksic gurnuti u borbu za evropu.
Fukare su svakako propala grupa, pali su na nivo skripara i nece se vise nikad vratiti ni priblizno na stari nivo.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.