Pa nikog nije briga sem navijaca
Opstini svejedno ha sad il za dva mjeseca nista ne gube
Mirvic & company ,njima odgovara da se prosije kad se zavrsi sezona jer znaju da ce im raja psovat i bice prazan stadion.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nikog nije briga sem navijaca
Jednostavno je, ako budu pružali Mirzi podrušku nema nam napretka, ova sezona je propala Europa se ne može izboriti. Dok porazi tjeraju Mirzu sa klupe ali se ne možemo radovati porazima kluba ali upravo oni vode tome da Mirza dobije otkaz. Kao što se kaže u svakom zlu je neko dobro tako i ovome. Izborena Europa sa Mirzom i eventualnim njegovim ostankom ova tragedija se nastavlja. Druga opcija jeste dovesti normalnog trenera i dati mu vremena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 mar 2023, 22:40Preživi narkoman i ovu nedjelju, golemo![]()
Niti je riješenje navijati protiv svog kluba pa da kreten dobije otkaz, a vala sa 3 boda ga neće niko moći skinuti sa klupske sise. Nisam pametan.
Mozes pisati na nasem, prepoznaje 95 svjetskih jezika
Divim se ljudima koji su toliki optimisti da mogu i zamisliti da mi s narkomanom na klupi mozemo izborit barem 4. mjesto. Ja vec zalim sto je reprezentativna prosla, milina ovih 15ak dana bez srkleta...
Nikad nisam sigurniji u poraz sad protiv slobodeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 mar 2023, 12:53Kakva Europa, kakvi bakrači..
U nedjelju sam apsolutno uvjeren da će Pranjić otpuhati Mirzu taktički, a i da će nas generalno ljudi školski nadigrati i pobjediti.
A ako je to cijena otkaza Mirze, možda je najbezbolnije sad kada nećemo ni ka donjem, a ni ka gornjem dijelu tabele..
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 mar 2023, 12:53Kakva Europa, kakvi bakrači..
U nedjelju sam apsolutno uvjeren da će Pranjić otpuhati Mirzu taktički, a i da će nas generalno ljudi školski nadigrati i pobjediti.
A ako je to cijena otkaza Mirze, možda je najbezbolnije sad kada nećemo ni ka donjem, a ni ka gornjem dijelu tabele..
Ma ne bi nikad u životu mogao reći da mi je drago da FKS izgubi, nema tog scenarija( osim kad smo izgubili od ŠB u finalu kupa, ali osvojili kupZipSarajevo je napisao/la: ↑27 mar 2023, 14:01GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 mar 2023, 12:53Kakva Europa, kakvi bakrači..
A ako je to cijena otkaza Mirze, možda je najbezbolnije sad kada nećemo ni ka donjem, a ni ka gornjem dijelu tabele..![]()
Tkz navijaci sarajeva kad ovako napisu i prizeljkuju poraz zbog nekog tamo mirze koji od ljeta vise nece biti u klubu![]()
Pa nije ovako bilo u doba husrefa, kada se ovde trazio njegov odlazak, nije se poraz prizeljkivao kao nacin tjeranja trenera.
Boze sacuvaj, jos se ovde atakuje na ljude kojima ovo nije normalno....
Kao sto sam pretpostavio, i onaj dan su mi se cinile da nisu u funkciji uopste jer bi trebala vrata masine da budu otvorena dok radi, ali ona kesa sa travom znaci kao da su radile malo.
Pa tebra nismo Japan. Sto u normalnim svijetu traje sedmicu kod nas je to mjesec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.