FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 feb 2012, 21:16

bagrcavi je napisao/la:Svraka možda ima nekih nedostataka u igri, ali momak se bori, izgara za sveti dres ;)
može biti najgori na terenu ali ja mu ništa neću zamjeriti zbog ove akcije
[youtube][/youtube]
Ako bi pravio video "Svraka THE Best of" onda bi to bio ovaj potez i to je to.
S jedne strane mi je drago sto ga osim gotivi jer je djete Želje i kad to vidis,mozes ocekivati jednog dana da i neko tako tvoje djete gotivi,a s druge strane Svraka trci,leti,skace,trudi se,al mi djeluje sav nekakav prepadnut.
Mozda samo meni.... Generalno kod 90% raje su Svraka i Jamak pokupili epitet "kloca",a svi znamo kako zavrse klocevi s grbavice,abd i njih dvoica tako,sve najbolje im zelim
I jos nesto,kakvi god bili,pogotovo Jamak,nasa igra nije ista bez te dvojice "kloceva" na terenu,vjerovatno samo Amar zna zasto.
A ako Jamak bude znao iskoristiti priliku,moze puno nauciti od Bekrije,realno on nece biti dugo ovdje,dosao je da nam pomogne i da opet uzmemo para na njemu,a on da se dobro proda i svi zadovoljni,tako da jamakova pozicija nije ugrozena.
mislim da ce nas dream team 8-) ili kako gavran svojevremeno rece 11 velicanstvenih imati kvalitetne dzokere u jamaku,smajicu/selimovicu,a konacno valjda i perici,red je da taj momak proradi,bio davnih dana...

P.S.-sad tek skontah fino sta se sve izdesavalo u zadnjih 48 sati,nisam mogao od uzbudjenja ;),gotovo nerealno,i mora biti i ta euforija prisutna,ne sputavajte raju,sve smo mi to dugo cekali i zasluzili.uz nasu podrsku od min 10k raje ima da pometemo siroki abd
p.p.s- i da nam brko sjedi jos dugo dugo godina na klupi...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 23 feb 2012, 22:41

Mislim da je tesko porediti Svraku i Jamaka. Po meni su to dva razlicita tipa igraca. Svraka je koliko mi se cini dosta brzi, okretniji i agresivniji dok je Jamak opet stameniji, lucidniji i promisljeniji.
U danasnjem fudbalu cini mi se da Svraka ima vise prolaza od Jamaka jer je trka postala najbitniji dio igre. Tome u prilog ide recimo igra Monchengladbacha koja se zasniva upravo na trci i agrasevnoj igri. Njihovi rezultati ove sezonu su nam dobro poznati.

Mislim da i jedan i drugi itekako imaju mjesta u ekipi. Vjerujem da ce Jamak dobijati vise sanse na Grbavici dok ce Svraka vise igrati u gostima.
Takodjer, ja ne bi zaboravio ni Zolu koji po meni na osnovu svog zalaganja i pokazane igre zasluzuje odredjenu minutazu. Nadam se da ce ravnopravno konkurisati sa Svrakom i Jamakom za tu poziciju na sredini terena jer ne mislim da je Zola ista losiji od ove dvojice.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 23 feb 2012, 22:48

Jamak i Svraka mogu igrati u ovoj našoj ligi i protiv Rudara, Leotara. Obojica su ne školovani igrači, glava im je konstantno spuštena prema dole, pregled igre im je katastrofalan i da nema Zeba teško da bi oni mogli proigrati nekoga. Jedino što ih možda vadi jer trče ko muhe bez glave i to je to.
Najbolji pokazatelj su utakmice evrope, naša vezna linija ne može napraviti dva pasa protiv evropski ekipa i to je pokazatelj da oni u evropi ne mogu igrati, a ovdje nam mogu dosta pomoči samo da pokrivaju loše poteze Zebe, Nyeme i sad Bekrića, mislim da je toj njihov domet.
Potpis!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 23 feb 2012, 22:49

Dobar je Svraka, prekine 2-3 protivnicka napada, pa onda nasih 5-6... Treba biti realan da se stvarno trudi, pretrci ponajvise u nasem timu, ali osim trke realno on nema vise nista. Ni duel igru, skok igru, niti pas. Uz Benu Colica je najlosija karika u nasem timu.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 feb 2012, 23:25

bagrcavi je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jel to i koad vas frka s artiklima iz fan shopa? Ko da čitam info prije 3 mjeseca. :lol:
Milion dizajnera odmah, **** materina. Ljudi početak je, normalno je da će dolaziti do grešaka i šta ti ja znam. Posebno što je ovakav vid projekta nešto novo na našim prostorima. Ohanite malo ba...Ne može odmah biti ko u Bayernovog. Niti su nam klubovi toliko financijski jaki da rade s jačim kompanijama, niti mogu plaćati top vrhunske proizvode zasad. Sugestije i ostalo vjerujem da će menadžemt uvažiti, ali isto tako imajte na umu da ba ne može sve odmah i sad. Nego, pravac u shop i trošite pare, time ćete pomoći i samom shopu da ubuduće raspolaže sa više sredstava za robu itsl...
Ma ne možeš ti njima dokazati :? ovo što se do sada reklamiralo je sasvim uredu, čak šta više solidno je.
@zeljo1 prijatelju ja to rekoh prije skoro 2 sedmice :D ako Bog da rekonstrukcije Grbavice bi trebala da košta negdje oko 7-8 miliona ;)
Da, slažem se gledao sam vašu ponudu i ok je. Glavno je da je krenulo, a vremenom će asortiman povećavati i riješavati prvobitni problemu u dizajni itd.. Raja ode na lupam Zvezdin shop i odmah hoće isto. Nemre ba to tako.
Naš menadžent i ljudi koji rade dole su imali sluha za sugestije i primjedbe, mislim da će i vaši obratiti pažnju na to. Nego, trošite pare ba...Jer ako fanshop bar ne bude vraćao uloženo, nego pravio deficit onda će postaviti menadžment pitanje njegove svrhe. Zato trošite pare ba.... Koji **** ako pepeljara na pijaci izgleda bolje, para od te pepeljare ide pijačaru, a od ove klubu.
I super je stvar što ste i vi otvorili svoj, odnosno što oba kluba imaju svoj projekat, konkurencija će učiniti svoje. I mi i vi ćemo profitirati jer će uvijek jedni htjeti da su ispred drugih po asortimanu, kvaliteti itd... a to za navijače-kupce može biti samo dobro
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 23 feb 2012, 23:57

Ma Jamaka i Svraku rotirat , mada bi ja najvise volio da pocnemo forsirat Zolu jer fkt je talentiran ima odlican pregled igre ,ni u defanzivi nije los a smiren je ko da je odigro 200 utakmica za prvi tim ...
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 feb 2012, 23:58

maknadi je napisao/la: A kao po vama Svraka nema alternativu u Zelji...ma dajte..pa on nit je ofanzivan nit defanzivan..samo et...opet kazem..steta sto nemamo statistiku...to je nas najstandardniji igrac za kojeg nikad nije stigla,niti ce stici bilo kakva ponuda,jer da bi vas neko dosao gledati mora imati te statisticke podatke ili preporuke..tako da..ja bih ga poklonio vjerujete haha...
ma naravno da ima ali niti on jamaku niti jamak svraki ne moze biti alternativa,ne kazem ja da je svraka makalele,ali loncice ne treba lupati buraz bez uvrede!I ako amar misli da svraka treba da igra,ja nemam ni razloga ni muda :mrgreen: da mu kontriram!
AMAR OSIM!!!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 24 feb 2012, 00:40

nime_tm87 je napisao/la:http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... ce_pocinje

Veoma JAK video!
Odličan video, ima protiv Širokog pun puncat stadion da bude slično protiv Borca (4:2) sve se radi na tome od mladje ekipe s Juga do starijih, fan shop + Bekrija dodatni ralozi :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar » 24 feb 2012, 02:47

http://img16.imageshack.us/img16/9347/najav2.gif" onclick="window.open(this.href);return false; eo jos jedna slikica :)

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 24 feb 2012, 03:34

Gdje mogu naci Zeljine wallpapers, graphics, slike, itd?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 feb 2012, 06:59

maknadi je napisao/la:koliko vidim u ovim zeljama za formacijama..sa trenutnim pojacanjima..nigdje nema Jamaka..a taj decko nam je bio jedan od najboljih igraca u drugom dijelu polusezone,tako da po meni Svraka mu nemoze opepelit,igracki naravno,dobro bi bilo da u nasoj ligi postoje statisticki podaci o tacnim pasovima..mislim da bi Svraka u ovoj polusezoni imao 1,5...
Realno, Svraka se trudi, trci, trudi se da markira, sve to stoji, ali njegov je plafon ova nasa liga, kao i Jamakov... mislim da i Amar to zna, ali koristi ih jer nema trenutno bolje... u europskim utakmicama njih nema nigdje i to je ta stvar koju moramo da promijenimo da bismo napravili iskorak u Europi... Realno, Zola ce za njih biti Pirlo, samo ako nastavi ovako da radi i dok stekne jos iskustva... Sve se moze vidjeti u europskim tekmama, kada nas ekipe pojedu na sredini, jer nemamo dovoljan kvalitet u tom segmentu... Sjetim se odmah Culuma i njegovog driblanja u nasem sesnaestercu protiv Hapoela u TA i tome slicnih stvari... Nemojte me pogresno shvatit, ja sad ne pljujem po Svraki i Jamaku i Culumu, oni su nam donijeli trofeje i kakvi god da su igraci, nasi su treba ih podrzavat, ali mi imamo planove da napravimo iskorak na europskoj sceni, tako da igrace njihovog kalibra ne vidim u rotaciji... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 24 feb 2012, 09:21

Ja nezz sta je sa stacenskijem sjecam se bio je "veliko pojacanje" a sad ga nidje, valjda ce i on doci pameti :D

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 feb 2012, 09:23

Kakva je situacija sa Savicem, jesu se smirile malo "strasti" ?
Volim te Zeljo!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 feb 2012, 09:34

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 feb 2012, 09:43

Drago mi je što je Elvir Čolić konačno počeo da radi ono što se od njega očekuje i ono što najbolje zna.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 feb 2012, 10:53

VanBasten je napisao/la:
Da, slažem se gledao sam vašu ponudu i ok je. Glavno je da je krenulo, a vremenom će asortiman povećavati i riješavati prvobitni problemu u dizajni itd.. Raja ode na lupam Zvezdin shop i odmah hoće isto. Nemre ba to tako.
Naš menadžent i ljudi koji rade dole su imali sluha za sugestije i primjedbe, mislim da će i vaši obratiti pažnju na to. Nego, trošite pare ba...Jer ako fanshop bar ne bude vraćao uloženo, nego pravio deficit onda će postaviti menadžment pitanje njegove svrhe. Zato trošite pare ba.... Koji **** ako pepeljara na pijaci izgleda bolje, para od te pepeljare ide pijačaru, a od ove klubu.
I super je stvar što ste i vi otvorili svoj, odnosno što oba kluba imaju svoj projekat, konkurencija će učiniti svoje. I mi i vi ćemo profitirati jer će uvijek jedni htjeti da su ispred drugih po asortimanu, kvaliteti itd... a to za navijače-kupce može biti samo dobro
Svi spominju neki kvalitet, i zahtjevaju ga, a svi znamo da kvalitet košta ;) Kakvo nam je stanje u državi, i ovi proizvodi koje sad imamo nekome će biti skupi.Da se razumijemo ovo sada nije nekvalitetno.Od ovih što pljuju sumnjam da bi iko kupio "kvalitetnu običnu majicu" za 50 km kao što je to u fan shopovima po evropi, ili za neki bezveze šal dao 30 km minimalno.Cijene treba prilagoditi narodu, jer će onda i prodaja bolje ići, a kvalitet će se vremenom popravljati.
DRUG NEBI TI PUNCA

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 feb 2012, 14:15

Mulalić: Željo ima izuzetno jaku ekipu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... jaku-ekipu" onclick="window.open(this.href);return false;

Mulalić Edis 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 24 feb 2012, 14:17

black64 je napisao/la:Ja nezz sta je sa stacenskijem sjecam se bio je "veliko pojacanje" a sad ga nidje, valjda ce i on doci pameti :D
Propo ko žeton :mrgreen: neznam ni jednog igraca da je doveden kao extra pojačanje a da je toliko razočarao i ništa pokazao zahebao je i Sergeja Ticu :mrgreen: , i kad dobije svojih par minuta shebe sve čovjek, mozda mu treba vremena al jbg gdje ce sad dobiti priliku pored ovakvog veznog reda, ovakav kakav je il na posudbu ili raskid ugovora nikakve koristi od njega tu je godinu i nesto a ugovor ga veze jos toliko
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 24 feb 2012, 14:39

iće i veća uplata, čim plata legne :D

slika
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 feb 2012, 15:06

ja sam je napisao/la:iće i veća uplata, čim plata legne :D

slika
Sto je sigurno sigurno je :) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.