Razumijem da je nas i da ga treba tetositi, ali od klinca koji jos nista nije napravio u ozbiljnoj kosarci pravi se WC igrac.
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Niko ne zna bolje da upakuje od sportsporta, prodali bi igraca sa dvije lijeve.
Razumijem da je nas i da ga treba tetositi, ali od klinca koji jos nista nije napravio u ozbiljnoj kosarci pravi se WC igrac.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Musa odradio prvi trening s Efesom, pogađao iz svih pozicija

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 19 jan 2021, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kao da to oni rade zbog njega, klikovi su glavni razlog tih jeftinih naslova i ostalih stvari kojim se sluze. Isto bi bilo i da je neka negativna vijest u vezi njega, 'napumpali' bi to jos vise zbog pregleda. Amaterski portal i tu sve pocinje i zavrsava.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:21Niko ne zna bolje da upakuje od sportsporta, prodali bi igraca sa dvije lijeve.
Inace, kad je Musa u pitanju, najlegendarnije s njegove strane u dosadasnjoj karijeri su tapsanja sudija po gu*ici ili ledjima, uz onaj njegov karakteristicni osmijeh.

Ovaj izbacaj mi se nimalo ne svidja, ali eto...
Čovjek stavio tri šuta sa zemlje. Ali ozbiljno, pored k..čeve odbrane, nemanja desnog ulaza niti šuta iz desne ruke, rijetko se odlijepi od zemlje pri bilo kakvom šutu, nego nešto melja na izlazu iz bloka pa sto godina dok se namjesti, a i to većinom ofula. Drhti euroliga cijela...šta ti je moć današnjeg marketinga.....
Cepa mrezice
Meni je kod Muse najupecatljivije kad dobije loptu da napada 1 na 1 uvijek se pomjeri dva metra unazad da valjda dobije zalet prije napada na kos,to mi je vazda neobicno izgledalo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad je bio na draftu pisalo se da bi vjerovatno bio odabran i prije 29og mjesta ali da nije zelio da ga fransize posalju u evropu. Evo, iskazalo se da je tu ucinjena greska sa njegove strane. E sad cjepaj Dzanane mrezice i trazi svoje minute u toj tako mrskoj ti evropi.
Ma identicno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- invincible1921
- Kontakt:
I onda se cudimo sto dodje neko ko povrsno zna i prati kosarku i konta da je Musa utjelovljenje JordanaFederer17 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:33Ma kao da to oni rade zbog njega, klikovi su glavni razlog tih jeftinih naslova i ostalih stvari kojim se sluze. Isto bi bilo i da je neka negativna vijest u vezi njega, 'napumpali' bi to jos vise zbog pregleda. Amaterski portal i tu sve pocinje i zavrsava.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑19 jan 2021, 15:21Niko ne zna bolje da upakuje od sportsporta, prodali bi igraca sa dvije lijeve.
Inace, kad je Musa u pitanju, najlegendarnije s njegove strane u dosadasnjoj karijeri su tapsanja sudija po gu*ici ili ledjima, uz onaj njegov karakteristicni osmijeh.![]()
Ovaj izbacaj mi se nimalo ne svidja, ali eto...

=\_1921_/=
https://sportsport.ba/kosarka/anadolu-e ... taj/388409Džanan Musa uživao u vrhunskoj patiji Andolu Efesa
Evo ga, već počinje da dominira u svojoj ulozi u ekipi, dajte peškire

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ss ne vadi 

Ataman o Musi:# Jos nisam vidio igraca da tako dobro radi sa peskirima#
Na ovom portalu su mi najjace vijesti o Musi, uvijek se pisam od smijeha kada citam te vijesti. Musa cijepa mrezice na treningu, Musa uzivao u pobjedi Efesa

Ja se nadam da SS.ba ovo trola malo sa ovim naslovima. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sam je zato kriv svojim izjavama i igrama. Ja ga podrzavam i uvijek cu to ciniti, ali momak pravi sprdnju od sebe
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Najbolji trening igrač!
Hejteri gdje ste sad
Hejteri gdje ste sad

“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
- Chapman1886
- Kontakt: