BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Zdena04
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Zdena04 » 01 dec 2012, 17:29

adnan24 je napisao/la:Leverkusen se ne sali...4 boda su nam pobjegli :twisted: sreca pa je Gladbach uzeo 2 boda Schalkeu.

Sta je sa sastavom...igra li Gundogan.Nadam se da ce i Kuba poceti.
Ne brini ti za Schalke. Nismo vam bili konkurencija zadnje dvije godine tako da nećemo biti ni ove. Guzen pravo stabilan ove sezone. Mislim da će oni sigurno biti među prva tri mjesta. Mi ćemo možda izboriti EL jer više od toga ne ide.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 01 dec 2012, 17:30

Gundo bi trebao startati.

Inače, naši imaju puno bolje čkapi od Bayernovaca (osim Svinjine i Javijeve sve ostale su ružne). 8-) :lol: Link http://www.bild.de/sport/fussball/spiel ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 dec 2012, 17:35

Zdena04 je napisao/la: Ne brini ti za Schalke. Nismo vam bili konkurencija zadnje dvije godine tako da nećemo biti ni ove. Guzen pravo stabilan ove sezone. Mislim da će oni sigurno biti među prva tri mjesta. Mi ćemo možda izboriti EL jer više od toga ne ide.

Nemoj zaebavat...Schalke jest pao zadnjih par sedmica ali ne vjerujem da ce to potrajati.Definitivno ocekujem BvB,Schalke i Leverkusen na pozicijima 2-4.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 dec 2012, 17:42

Damire cestitam na postu.objasnio si sve sta ce i kako se desavati... Samo je pitanje ko ce sprovest svoje u dijelo!!!
Stern des Südens

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 dec 2012, 17:44

KSIVLE je napisao/la:@kralj daj link.
Sportskacentrala.com

Sto se tice vecerasnje tekme ako budemo igrali svoju igru, jajern nam nista nece moci. Ja se ne brinem, nama je problem sitna buranija, a ove jace tekme se nalozimo i grizemo travu, tako da veceras nece biti problema. Moja pretpostavka je ili da ce biti 0-0 ili cemo dobiti ;)

Naravno da ocekujem i veliku pomoc od Olimpijca - plivaca u prazno neuera, da mu se to :mrgreen:

Uglavnom treba ici u kost, jer jajern napucava ekipe koje im skinu gace, a one koji im pokazu da imaju mu.da, od njih dobiju po pic.ci. Haj zdravo 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 01 dec 2012, 17:47

proFCB je napisao/la:Damire cestitam na postu.objasnio si sve sta ce i kako se desavati... Samo je pitanje ko ce sprovest svoje u dijelo!!!
Drago mi je da se slazes :) ... Ja se nadam da ce moji sprovest u djelo :D ... Nego sala na stranu sretno pa nek pobjedi bolji ( BvB ) :D ha ya .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 dec 2012, 17:50

slika
:lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 01 dec 2012, 17:50

Evo sastava

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Błaszczkowski, Götze, Reus - Lewandowski.

BAYERN: Neuer - Lahm, Dante, Badstuber, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandzukic.

P.S. Semire imaš brutalan avatar. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 dec 2012, 17:54

Sretno veceras i iskreno nadam se Vasoj pobjedi kako bi prvenstvo bilo interesantnije - mada je ja mislim svima jasno da ce na kraju titula zavrsiti u Minhenu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 01 dec 2012, 17:57

sretno lažnoj Borussiji, navijam za vas večeras :mrgreen:
Agieren statt reagieren

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 dec 2012, 18:03

Idemo ovo uzet'. 8-)

Pucamo od samopouzdanja i vjerujem da ćemo izać' kao pobjednici. Jednostavno imamo ogroman kvalitet koji uz našu prepoznatljivu timsku igru dolazi još više do izražaja.

Moja neka prognoza je 1:3. Strijelce neću prognozirat', ali vjerujem da će naš trio Gotze-Reus-Lewandowski biti na visokom nivou večeras. 8-)

slika

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 dec 2012, 18:05

@Semir
Slika je VRH :lol: :lol:
Ma sta da vam kazem,pobjeda i nista drugo :lol:
Bice zahebana tekma,budemo li igrali kao u LP bucanje ne dolazi u pitanje,a budemo li igrali kao u BL onda ce biti jako tesko!Ako Gundo pocne,u najjacem smo sastavu sto raduje,nadam se da je Doktor spremio taktiku da nadigra yayu!Mislim da se ne trebamo brinuti oko napada,imamo trojicu iza Lewe koja moraju proci da ga hebes,e sad odbrana...samo da ne bude kikseva ko ove godine u BL i sve ce biti dobro!
E sad se namjestiti i SSPPPEEEKKTAAKKLLLLL! ;) Sretno zuta braco!
NUR DER BVB

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 01 dec 2012, 18:08

Gledaj naseg Badr Haria na Seminom avataru :lol:
IIIIDDDDEEEEMMMMOOOOOOO,hocu da vidim Kloppovu seriju udaraca posle gola 8-)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 01 dec 2012, 18:09

Ljudi bez zajebancije ali ja ne znam kako Martinez-Sweini mogu oduprjet Benderu i Gundoganu.....
Ja mislim da cemo ladno 2 razlike dobit !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 dec 2012, 18:19

HzBvB je napisao/la:Ljudi bez zajebancije ali ja ne znam kako Martinez-Sweini mogu oduprjet Benderu i Gundoganu.....
Ja mislim da cemo ladno 2 razlike dobit !
Ako do sad nisi skonto, imat ćeš za par minuta priliku da skontaš..... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 01 dec 2012, 19:30

Dosadno! Samo ćemo izdvojit' pokušaj Reusa. Ovo ostalo manje više. :roll:

Imamo dva šuta po golu (Reus i Kuba), dok Bayern nije uputio niti jedan šut ka našem golu.

Ovo moramo dobit'. 8-)

High

Post Postao/la High » 01 dec 2012, 20:27

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 dec 2012, 20:28

Šteta, zna BVB mnogo bolje od ovoga što smo gledali večeras. Svaka čast Weidenfeleru, čovjek je imao par strašnih intervencija.
YNWA!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 01 dec 2012, 20:32

Na kraju Weidi spasio bod iako generalno opet je Borussia pokazala da nije nista slabiji tim...(cak i suprotno))

Moglo se i do prednosti pocetkom drugog poluvremena kad smo dominirali ali nismo uspjeli poentirati i veoma brzo smo kaznjeni odlicnim golom Kroosa.

Svi su odigrali veoma dobar mec protiv veoma jakog protivnika i nema se sta prigovoriti...sad malo odmoriti protiv City-ja pa zavrsiti ovu polusezonu sa pobjedama.

Pohvale za oba tima sto nije bio niti jedan zuti karton i velika steta zbog teske povrede Badstubera...kod Subotica ne bi trebalo biti ozbiljno.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 01 dec 2012, 20:46

Sve u svemu možemo biti zadovoljni bodom, pogotovo s obzirom na zadnjih 10min. Roman MOTM, stoperi solidni, Gundo suzdržan, Reus nevidljiv, Lewa odsječen, Goetze još jednom potvrdio genijalnost. Previše se griješilo u predaji lopte, a imam dojam i da se ušlo puno previše oprezno u meč.

U svakom slučaju, piše se i 6. utakmica bez poraza protiv Bayerna i to će vjerujem još podići samopouzdanje momčadi. Pošto smo prvenstvo ovaj tjedan izgubili, sad treba skupiti dovoljnu zalihu bodova i osigurati 2.-3. mjesto što prije kako bi se na proljeće mogli maksimalno koncentrirati na CL. Zato se nadam da protiv Woba i Hoffe neće biti novog prosipanja bodova.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.