Male su sanse za to-A- je napisao/la:Ljudi hoce li se zvanicno biti pustena nova tribina na pocetku starta lige???
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda prave jos jedan teniski teren ili jos jedan dramar.brazzo je napisao/la:Je li neko od vas primijetio da se radi nešto oko stadiona NK Tuzla u Slavinovićima (Luke) iskopali su i izravnali jednu stranu e sad da li će tu možda (u što čisto sumnjam se napraviti tribina) ili se radi prilaz ili parking moždaAko je neko upoznat sa ovim neka odgovori.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- slani grad
- Kontakt:
nece..tek je iz budzeta za ovu godinu izdvojeno 1,6 MKM za zavrsetak tribine...nazalost-A- je napisao/la:Ljudi hoce li se zvanicno biti pustena nova tribina na pocetku starta lige???
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Grado se vraca u Slobodu ? U ponedjeljak dolazi i potpisuje jednogodisnji ugovor,tako sam maloprije procitao,vidjecemo dal ce do toga doci,jos da se zavrsi situacija sa Bosnjakom i Nikolicem prije meca sa Slavijom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mujkić, Nikolić, Raca, Jogunčić, Halilović, Murselović, Bošnjak, Zoletić, Bekić, Mujić, Ćehajić. Igrali su: Divković, Aljukić, Okanović, Gavarić i Malkić.SaLL/ihovic je napisao/la:izgleda da je Sloboda dobro odigrala ...znal ko sastav koji je bio
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
HvalaNYKnicks Fan je napisao/la:Mujkić, Nikolić, Raca, Jogunčić, Halilović, Murselović, Bošnjak, Zoletić, Bekić, Mujić, Ćehajić. Igrali su: Divković, Aljukić, Okanović, Gavarić i Malkić.SaLL/ihovic je napisao/la:izgleda da je Sloboda dobro odigrala ...znal ko sastav koji je bio
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa jeli to Gavaric preselio na klupu dolaskom Bosnjaka?..vidim zadnjih nkoliko utakmica ulazi sa klupe
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cestitam nasim momcima na pobjedi protiv Zvijezde, a sto se tice Gavarica on nema pravo nastupa protiv Slavije zbog zutih kartona, pa je vjerovatno zbog toga bio na klupi a mislim da je Bosnjak veliko pojacanje za Slobodu bas kao i Nikolic a za ostale ce se vidjeti...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
padobranac1978
- Kontakt:
ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Eto nek ces ti meni reci da pisem nebulozeFrankovski je napisao/la:nebuloze pises, zvijezda je 70% losija nego u jesenas i ovo nije nikakvo mjerilo, cak sta vise malo ste golova daliguber90 je napisao/la:Ja sam morao par puta da procitam rezultat, neka smo i mi dali 3 gola nekoj ozbiljnijoj ekipi, a ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo biti dobra polusezona
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
e jesi pametan svaka ti castpadobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Gavaric je regularan sad,od Bosnjaka imaju papire da se ne vodi istraga,al nasi zele potvrdu jos od HNS
nije HNS kao uprava Sarajeva i Olimpica,pa da sute i na lopovski nacin htjeli do bodova,ali istina je spora,ali dostizna,kao u onom slucaju Gavaric.. Sadikovic zadovoljan prikazanim u mecu sa Zvijezdom,samo da momci nastave ovako,i borba za evropu nije nemoguca,da se nisu prosipali bodovi kuci u jesenjem dijelu,sad bi Sloboda bila medju prvih 5,al eto tako nam je bilo sudjeno.
-
padobranac1978
- Kontakt:
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju
SLOBODA do groba .
- Probisvjet
- Kontakt:
Od slijedece sezone izgleda da ce moci biti dva neregularna u timu i jedan na klupi!SaLL/ihovic je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju![]()
![]()
dobra ti ta sala
Kada ce biti isplata Slobodi za odstetu sto nismo igrali euroligu? Spor je dobiven na sudu.
Ili ce biti kompenzacija da se nama stelne dva tri puta u euro-kupove. Ni to nije lose!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Denis Sadiković: Stvorili smo snažnu ekipu
Slobodina generalna proba pred subotnji duel sa Slavijom i drugi dio prvenstva je uspjela.
Izabranici Denisa Sadikovića su pored tri gola (dva Mujića i jedan Race) u mreži premijerligaša iz Gradačca, pokazali čvrstoću u odbrani, dobru fizičku spremu i evidentan kvalitet igre.
Svoje zadovoljstvo prikazanim nije krio niti Denis Sadiković, koji je posljednjih dana priprema imao dosta problema sa izborom najbolje postave.
- I pored toga što smo ostali bez povrijeđenih Almira Bekića i Mešanovića, te Crnogorca, koje sam vidio u početnoj postavi, mislim da smo na kraju ipak napravili ekipu koja se može nositi sa svim protivnicima u ligi. Protiv Zvijezde smo izgledali poprilično snažno i to je ono što me raduje, kao i podatak da smo postali efikasniji, u što nisam nikada ni sumnjao – rekao nam je Denis Sadiković.
Kontra Zvijezde Sadiković je izveo sastav koji će se najvjerovatnije suprostaviti i Slaviji. Utakmicu su počeli Mujkić, Nikolić, Raca, Jogunčić, Halilović, Murselović, Bošnjak, Zoletić, Bekić, Mujić i Ćehajić, a jo su igrali Divković, Aljukić, Okanović, Gavarić i Malkić.
Šansu protiv Zvijezde od početka nisu dobili Gavarić i Malkić, koji zbog žutih kartona propuštaju prvu utakmicu u nastavku. Dodaju li se njima još tek oporavljeni Okanović, zatim povrijeđeni Drakul, Aleksić, Mešanović, Efendić i Bekić, Stručni štab Slobode će sigurno biti na slatkim mukama.
Slobodina generalna proba pred subotnji duel sa Slavijom i drugi dio prvenstva je uspjela.
Izabranici Denisa Sadikovića su pored tri gola (dva Mujića i jedan Race) u mreži premijerligaša iz Gradačca, pokazali čvrstoću u odbrani, dobru fizičku spremu i evidentan kvalitet igre.
Svoje zadovoljstvo prikazanim nije krio niti Denis Sadiković, koji je posljednjih dana priprema imao dosta problema sa izborom najbolje postave.
- I pored toga što smo ostali bez povrijeđenih Almira Bekića i Mešanovića, te Crnogorca, koje sam vidio u početnoj postavi, mislim da smo na kraju ipak napravili ekipu koja se može nositi sa svim protivnicima u ligi. Protiv Zvijezde smo izgledali poprilično snažno i to je ono što me raduje, kao i podatak da smo postali efikasniji, u što nisam nikada ni sumnjao – rekao nam je Denis Sadiković.
Kontra Zvijezde Sadiković je izveo sastav koji će se najvjerovatnije suprostaviti i Slaviji. Utakmicu su počeli Mujkić, Nikolić, Raca, Jogunčić, Halilović, Murselović, Bošnjak, Zoletić, Bekić, Mujić i Ćehajić, a jo su igrali Divković, Aljukić, Okanović, Gavarić i Malkić.
Šansu protiv Zvijezde od početka nisu dobili Gavarić i Malkić, koji zbog žutih kartona propuštaju prvu utakmicu u nastavku. Dodaju li se njima još tek oporavljeni Okanović, zatim povrijeđeni Drakul, Aleksić, Mešanović, Efendić i Bekić, Stručni štab Slobode će sigurno biti na slatkim mukama.
-
padobranac1978
- Kontakt:
nema odstete,oni to regulisu sa vama preko ovih sumnjivih igracaProbisvjet je napisao/la:Od slijedece sezone izgleda da ce moci biti dva neregularna u timu i jedan na klupi!SaLL/ihovic je napisao/la:padobranac1978 je napisao/la:ne mogu dvojica neregularnih biti u timu pa se mijenjaju![]()
![]()
dobra ti ta sala
Kada ce biti isplata Slobodi za odstetu sto nismo igrali euroligu? Spor je dobiven na sudu.
Ili ce biti kompenzacija da se nama stelne dva tri puta u euro-kupove. Ni to nije lose!
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hocel ti biti drago ili ces na kraju postati sretan umjesto sreto?SRETO je napisao/la:Ma vi ispadate garant!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vidis ti sta su kompleksi ovi se samo registruju da kazu da mi ispadamo

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.