naravno da će pisati grbavica, to je uvijek bilo u planu, tj na svim crtežima koji su ikad objavljenigambler1899 je napisao/la:.......
p.s. jesu li i bijele dosle? i hoce li pisati Grbavica ili ce sve plave staviti?

naravno da će pisati grbavica, to je uvijek bilo u planu, tj na svim crtežima koji su ikad objavljenigambler1899 je napisao/la:.......
p.s. jesu li i bijele dosle? i hoce li pisati Grbavica ili ce sve plave staviti?
Nije baš tako, evo u Craiovi Rumunji postavljaju stolice, a krov se još gradi.icetea01 je napisao/la:Ne znam zasto se zuri sa stolicama. Pristup ovoj tribini izgleda ni da je na pola gotov, isto tako i sami vanjski dio tribine mi ne izgleda da su radovi pri kraju. A gdje su jos ostale sitnice, ograda itd., nisam neki strucnjak ali na ostalima stadionima su se nekako stolice tek tad postavljale kad je sve ostalo gotovo bilo.
badblueboylivno je napisao/la:Nije baš tako, evo u Craiovi Rumunji postavljaju stolice, a krov se još gradi.icetea01 je napisao/la:Ne znam zasto se zuri sa stolicama. Pristup ovoj tribini izgleda ni da je na pola gotov, isto tako i sami vanjski dio tribine mi ne izgleda da su radovi pri kraju. A gdje su jos ostale sitnice, ograda itd., nisam neki strucnjak ali na ostalima stadionima su se nekako stolice tek tad postavljale kad je sve ostalo gotovo bilo.![]()
Nije mi samo jasno zašto nema nikakvog premaza preko betona.
Bice i sto se tice terena uskoro. Nadamo seSamoTravnik je napisao/la:
btw. Drago mi je sto se istok zavrsava, jos kad krov legne a o jugu da ne pricam, bit ce sigurno ljepsi od Bilinog polja.. ne sto se tice terena, semafora i tih stvari, nego izgleda tribine.
LjoZee je napisao/la:
Sve neki pametnjakovici u pm. Pa valjda ljudi koji rade na tome znaju kako se radi. Prije nego sto postavite tako neka poglupa pitanja, razmislite prvo.nide je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Nije baš tako, evo u Craiovi Rumunji postavljaju stolice, a krov se još gradi.icetea01 je napisao/la:Ne znam zasto se zuri sa stolicama. Pristup ovoj tribini izgleda ni da je na pola gotov, isto tako i sami vanjski dio tribine mi ne izgleda da su radovi pri kraju. A gdje su jos ostale sitnice, ograda itd., nisam neki strucnjak ali na ostalima stadionima su se nekako stolice tek tad postavljale kad je sve ostalo gotovo bilo.![]()
Nije mi samo jasno zašto nema nikakvog premaza preko betona.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu u zadnjih tri mjeseca povecan je broj pacijenata sa simptomima koji upucuju na bolesti hipertenzije,povecanja holesterola u krvi,te dijabetesa 1,2 i 3.Brinuci se za zdravlje gradjana grada Sarajeva,kantolnalna bolnica je izdala saopstenje u kojem se mole gradjani da sto manje ili da nikako ne prate vjesti na portalima koje se odnose na izgradnju istocne,te pripreme za izgradnje juzne tribine stadiona Grbavica.Da bi se preventivno djelovalo,KUM ce u saradnji sa apotekama Sarajevo besplatno mjeriti pritisak i vrsiti kontrolu nivoa secera u krvi.LjoZee je napisao/la:
Molim te takve komentare sacuvaj za temu pl prepucavanja. Hvala.black64 je napisao/la:Na klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu u zadnjih tri mjeseca povecan je broj pacijenata sa simptomima koji upucuju na bolesti hipertenzije,povecanja holesterola u krvi,te dijabetesa 1,2 i 3.Brinuci se za zdravlje gradjana grada Sarajeva,kantolnalna bolnica je izdala saopstenje u kojem se mole gradjani da sto manje ili da nikako ne prate vjesti na portalima koje se odnose na izgradnju istocne,te pripreme za izgradnje juzne tribine stadiona Grbavica.Da bi se preventivno djelovalo,KUM ce u saradnji sa apotekama Sarajevo besplatno mjeriti pritisak i vrsiti kontrolu nivoa secera u krvi.LjoZee je napisao/la:
OK halali al sam morao.FrancescoTotti je napisao/la:Molim te takve komentare sacuvaj za temu pl prepucavanja. Hvala.black64 je napisao/la:Na klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu u zadnjih tri mjeseca povecan je broj pacijenata sa simptomima koji upucuju na bolesti hipertenzije,povecanja holesterola u krvi,te dijabetesa 1,2 i 3.Brinuci se za zdravlje gradjana grada Sarajeva,kantolnalna bolnica je izdala saopstenje u kojem se mole gradjani da sto manje ili da nikako ne prate vjesti na portalima koje se odnose na izgradnju istocne,te pripreme za izgradnje juzne tribine stadiona Grbavica.Da bi se preventivno djelovalo,KUM ce u saradnji sa apotekama Sarajevo besplatno mjeriti pritisak i vrsiti kontrolu nivoa secera u krvi.LjoZee je napisao/la:
On top.- kad ce se zavrsit postavljanje stolica?
Melem za oci xDCudnovati je napisao/la:
Ja kao navijac Zelje kazem da je lijepa i ponosan sam sto Celik ima ovakav stadion kakav ima i nadam se da ce u skoroj buducnosti biti jos ljepsi i boljiMrBean je napisao/la:Ubjedljivo najljepša tribina u Bosni i Hercegovini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.