FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 30 apr 2016, 18:35

studeni je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Tesko nama do kraja....:(
Ma kako to. sada ce se javit pojedinci da nam kazu da sigurno ostajemo jer imamo nacelnika, stranku. kao da ostali nemaju :roll:
]
Iskreno samo se nadam recimo da komsije ne zapinju , a idemo i Podgrmecu a oni ce vjerovatno igrati za Jedinstvo , tako da nam je sledeca protiv Biscana za biti ili ne biti a sto se tice igraca i njihove igre onda ne ocekujem da opstajemo uopste...Ali mozda je to dobro , mozda se konacno u nizoj ligi pocnu ulagati pare u infrastrukturu jer je to najpametniji nacin vodjenja kluba(primjer Bosne , recimo ). A ovo trosenje 300k + po sezoni nista ne donosi...Bolje dvije tri sezone u nizoj ligi i uraditi nesto korisno za klub.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 maj 2016, 20:30

Ponisten nam je navodno cist pogodak kod 0-1. Tako sam cuo. Eh sad da li je cist ili nije...vidjecemo. Uglavnom, nisam bez razloga pisao na temi o 24. kolu da bih u Kakanj poveo juniore i kadete. Ustvari, tako nekako je i bilo. Na klupi su bili uglavnom kadeti, ukljucujuci i rez. golmana. Elko se nije ni raspremio jer se znalo da ga ceka crveni karton, itd, itd. Uglavnom, nek je Radnickom Bog dragi na pomoci u nastavku prvenstva.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 01 maj 2016, 21:48

Što Moranjkić nije igrao zadnje dvije ? Sljedeću se vraća Joge, Terze vjerovatno nema do kraja sezone, a šta je sa Darjanom ?
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 maj 2016, 22:34

Moranjkic ima tezak slucaj u porodici. Za Darjana ne znam, osim da mu je doktor kad sam ga vodio u bolnicu rekao da ce van terena biti barem mjesec dana. Operisan je uspjesno, lom jagodicne kosti je saniran...a zasto ga nema na treninzima i utakmicama to je drugi par opanaka.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 01 maj 2016, 23:38

Iskreno od prve utakmice nemam simpatije prema Darjanu, zbog igre, kartona i sad zbog odnosa prema klubu. Ako je to istina onda se ne treba više ni računati na njega, Jaha je za njega Pema.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 02 maj 2016, 00:29

Mi cemo po svemu sudeci vise pratiti ova zadnja 3 kola PL nego nase ovo, Velez, Rudar, Drina i Travnik su ispali iako Travnik ima jos neke sanse za opstanak, i traze se jos dva kandidata izmedju 4 tima: Olimpic, Slavija, Borac i Vitez. Naredno kolo Slavija ce slaviti kuci protiv Radnika tu nema dileme, dok bi Olimpic mogao do vaznih bodova u Zvorniku kao i Vitez u Prijedoru, jedino Borac ide Sirokom kome su bodovi potrebni za Evropu. 29 kolo donosi obracun Olimpica i Travnika gdje ce Travnik biti poslan u nizi rang, a Vitez bi mogao da osigura opstanak domacom pobjedom protiv Slavije dok opet mislim Radnik pusta bodove ovaj put Borcu. Zadnje kolo Borac protiv Viteza, Slavija sa Zeljom, Olimpic kod Sarajeva gostuje....na kraju mislim da ispadaju 3 "nasa" Velez, Travnik i Olimpic i 3 "njihova" Rudar, Drina i Slavija....

Tako da ovdje ipak mi moramo uzeti sto vise bodova u ovih preostalih 5 utakmica: Jedinstvo, Sloga i Bratstvo se moraju dobiti kuci, u Orasju nisam siguran mozemo li nesto napraviti iako njima bodovi ne trebaju, kod Podgrmeca mora se nesto napraviti nek dobiju kolike god premije, a u Banovicima nece biti problema vjerujem...na kraju 42 do mozda i cak 45 bodova imat cemo :)

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 02 maj 2016, 10:49

samolukavac je napisao/la:Mi cemo po svemu sudeci vise pratiti ova zadnja 3 kola PL nego nase ovo, Velez, Rudar, Drina i Travnik su ispali iako Travnik ima jos neke sanse za opstanak, i traze se jos dva kandidata izmedju 4 tima: Olimpic, Slavija, Borac i Vitez. Naredno kolo Slavija ce slaviti kuci protiv Radnika tu nema dileme, dok bi Olimpic mogao do vaznih bodova u Zvorniku kao i Vitez u Prijedoru, jedino Borac ide Sirokom kome su bodovi potrebni za Evropu. 29 kolo donosi obracun Olimpica i Travnika gdje ce Travnik biti poslan u nizi rang, a Vitez bi mogao da osigura opstanak domacom pobjedom protiv Slavije dok opet mislim Radnik pusta bodove ovaj put Borcu. Zadnje kolo Borac protiv Viteza, Slavija sa Zeljom, Olimpic kod Sarajeva gostuje....na kraju mislim da ispadaju 3 "nasa" Velez, Travnik i Olimpic i 3 "njihova" Rudar, Drina i Slavija....

Tako da ovdje ipak mi moramo uzeti sto vise bodova u ovih preostalih 5 utakmica: Jedinstvo, Sloga i Bratstvo se moraju dobiti kuci, u Orasju nisam siguran mozemo li nesto napraviti iako njima bodovi ne trebaju, kod Podgrmeca mora se nesto napraviti nek dobiju kolike god premije, a u Banovicima nece biti problema vjerujem...na kraju 42 do mozda i cak 45 bodova imat cemo :)
Slažem se, nije sve tako crno, iako su igrači prilično neozbiljni. Samo da opstanemo pa na ljeto velike promjene..

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 maj 2016, 22:49

Ma kakve ba promjene! Ta prica traje vec godinama a nista se ne desava, barem pozitivno. ispali il ostali opet ce se promijenit vecina tima a stanje ce ostati isto. imali smo onu jednu dobru sezonu,euforija ovo-ono i to je to od nas. Nema ovaj grad kapaciteta za nesto bolje i vece.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 02 maj 2016, 23:31

studeni je napisao/la:Ma kakve ba promjene! Ta prica traje vec godinama a nista se ne desava, barem pozitivno. ispali il ostali opet ce se promijenit vecina tima a stanje ce ostati isto. imali smo onu jednu dobru sezonu,euforija ovo-ono i to je to od nas. Nema ovaj grad kapaciteta za nesto bolje i vece.
Slazem se sa tobom. Nikakve promjene se nece desiti, doci ce novi igraci(stranci) uzimati kesh i klub ce trositit cirka 300K po sezoni i taboriti u ovoj ligi. Iskreno, bolje je preusmjeriti taj kesh u infrastrukturu. Ali se ne bih slozio da Lukavac nema kapaciteta, daleko od toga , nismo mi bas toliko "siromasna" sredina , pricam o BH okvirima. Ljudi koji imaju pare ne vole Radnicki i to je tako a realno imas nekoliko njih koji patoloski mrze Lukavac iako u njemu zive i investira u neke druge klubove nizeg ranga.Po meni najveci problemi su ljudi koji vode klub i nedostatak vise privatnog novca ali i poduzetnickog upravljanja kluba. Mislim da trenutno imamo par ljudi koji su trenutno u klubu i koji bi mogli odraditi posao donekle, ali velika vecina je promasaj tu gdje je sada...Primjer, glupo je da jedan doskorasnji kockar( nije prozivka) tu u upravi kluba. Nisam siguran sta on moze donijeti dobroga u klub...Ja bih iskreno volio da ispadnemo ako cemo ulagati konkretno u klub a realno je sledece sezone mi ako i ostanemo ovde u federalki , nemamo sta traziti....Ulagati u svoju djecu makar napraviti kostur ekipe sa lokalcima ali to je dugotrajno ali i jedino ispravno, moje misljenje.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 maj 2016, 00:08

Pazi,nije isto folirat se po seoskim klubovima gdje sa 10-20k postajes neka faca i doci u ovu ligu i ulupat npr pola miliona da bi nesto napravio. privatnik nebi imao to sto ima da tek tako baca novac. mozda bi se i kod nas moglo napraviti nesto na sezonu-dvije al dugorocno ne vidim u lukavcu nekog "azmira". radnicki sad trosi 200-300k po sezonu a rezultati su takvi kakvi jesu. mogucnost povrata novca nikakva, razvoj mladih igraca nikakav. i jbg kako sad ocekivat da ti tu dodje neko i baci pola miliona na sto,i tako iz godine u godinu. ne ide brate.
ova sezona se mozda i prezivi, al me strah slijedece. dolaze barem tri hebene ekipe iz PLa,plus ovih par standardno dobrih starosjedilaca. znaci tesko jbg.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 maj 2016, 14:12

@Iraola
Čitaj PP jbt :D

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 maj 2016, 23:59

Nema Kuduza ni protiv Jedinstva, trenutno je u Švedskoj gdje predstavlja BiH na Euroviziji.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 maj 2016, 00:01

Ono je ipak Fuad Backović Deen, kapiten je spreman da potopi bihaćkog diva, Elko boy kao stroj..

Mramic
Kontakt:

Post Postao/la Mramic » 06 maj 2016, 15:21

Mi ako izgubimo od vas , opet imamo velike sanse da ostanemo , 2 kod kuce zaredom, podrgmec u gostima , sloga kod kuce , skoro pa sigurnih 12 bodova , cak i orasje zadnja ..... ako izgubite od nas , bit ce vam borba do zadnjeg kola , jer mi zavrsavamo ispred vas , nadam se najboljem , mi 11 vi 12 i svi sretni :) pozz za siouxe
SN96

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 06 maj 2016, 15:58

Jedinstvu po stoti put Topalovic Sabrija sudi utakmicu. Vise puta bio prisutan na utakmicama Jedinstva nego sto je 90% nasih igraca igralo istu :lol: :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 maj 2016, 22:06

Zanimljivo je da Sabrija Topalović kao glavni sudac u aktuelnoj takmičarskoj sezoni nije nijednom sudio ekipi Radničkog.

Zadnji put je našem timu „dijelu pravdu“ u pretposljednjem kolu sezone 2014/15 u Gabeli, kada je u drugom poluvremenu, nakon par šamara od Pere (lično sam to vidio, ali sam zbog toga što sam vidio i prijavio kažnjen i suspendovan od inače vrlog nam Saveza :D) napravio lakrdiju i GOŠK je pobijedio 1-0.

S druge strane:

Kao glavni sudac u dosadašnjem toku prvenstva Topalović je Jedinstvu sudio 6 puta, po 3 puta na domaćem terenu i na gostovanjima. Skor Jedinstva u ovim utakmicama je 3 pobjede kod kuće , 2 poraza i 1 nerješen rezultat na gostovanjima.

5. Kolo
Goražde – Jedinstvo (2-0)
Glavni sudija:: Sabrija Topalović

8. kolo
Jedinstvo – Zvijezda (1-0)
Glavni sudija: Topalović Sabrija

14. Kolo
Sloga – Jedinstvo (0-0)
Glavni sudija: Sabrija Topalović

16. kolo
Jedinstvo – Bratstvo (3-0)

20. Kolo
Jedinstvo – Goražde (1-0)

23. Kolo
Zvijezda – Jedinstvo (5-0)

Ovo će mu biti, dakle, četvrta utakmica u proljetnom dijelu sezone da kao glavni arbitar dijeli pravdu u susretu koji igra Jedinstvo iz Bihaća :tokralju:

Inače, ovo će biti 8. prvenstvena utakmica u posljednje 3 godine koju će odigrati Radnički i Jedinstvo. Radnički je tek iz jedne utakmice izašao kao pobjednik i to u povratničkoj sezoni, na domaćem terenu, kada je ekipu vodio Darko Vojvodić. Jedna je završena nerješeno (u Bihaću), a Jedinstvo je pobijedilo u 6 susreta.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 maj 2016, 12:03

5 pobjeda Jedinstva 1 remi i 1 pobjeda Radnickog, a danas se igra 8 utakmica ove dvije ekipe
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 maj 2016, 12:16

Mramic je napisao/la:Mi ako izgubimo od vas , opet imamo velike sanse da ostanemo , 2 kod kuce zaredom, podrgmec u gostima , sloga kod kuce , skoro pa sigurnih 12 bodova , cak i orasje zadnja ..... ako izgubite od nas , bit ce vam borba do zadnjeg kola , jer mi zavrsavamo ispred vas , nadam se najboljem , mi 11 vi 12 i svi sretni :) pozz za siouxe
Mi svi trebamo da dans navijamo za Vitez protiv SLavije a postoji minimalna sansa da ispadnu 4 ekipe RS iz PL onda smo svi vec osigurali opstanak, manje vise,,,jer u tom slucaju ako ispadnu te dvije ekipe Borac i Slavija, onda samo 3 ekipe ispadaju iz nase lige...Steta bi bila za ovu ligu da neko od nas ispadne , ovo govorim iz vise razloga, ali sa druge strane ni vi a takodjer ni mi ne zasluzujemo da opstanemo zbog nasih uprava. Sretno danas, i zelim da mi pobijedimo :P

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 maj 2016, 15:01

LloriS je napisao/la:5 pobjeda Jedinstva 1 remi i 1 pobjeda Radnickog, a danas se igra 8 utakmica ove dvije ekipe
Tako je. Do mene je. :oops:

Nadam se da sam se doooobro zeznuo i da ovo neće biti šesta pobjeda Jeddinstva :D

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 maj 2016, 17:11

Žalosno da se u ovoj utakmici ekipe moraju boriti za opstanak, ovakvi klubovi sa takvim navijčima. Nema se tu šta reći. :///

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.