HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
A zasto su to kaznili Zrinjski u spomenutim utakmicam,niti jedna baklja nije pala u teren?!Zbog toga sto su Ultrasi pjevali protiv drzave...kaznise trenere zbog kriticnih izjava na racun sudaca...o Osime stariji senilnosti tvojoj kraja nema...ovo nije odbor za normalizaciju vec odbor za nenormalizaciju...cuj Borcu 10 000 a Zrinjskom u miroljubljivim utakmicama 4000,sta je Osime nije ti se svidjelo sto se sa ruzama nisu docekali Celik i Zeljeznicar ili nekakvim buketom cvijeca?!Jao lige i povjerenstva i saveza...ovo je za istupiti iz lige pa neka je zeljo i sarajevo igraju!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bezzze ti priča,svi smo kažnjeni,uglavnom.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- SkyWallker
Ti opet po starom i opet lupaš ko Maxim po diviziji sa svojim glupostima i neutemeljenom pričombekicamir je napisao/la:A zasto su to kaznili Zrinjski u spomenutim utakmicam,niti jedna baklja nije pala u teren?!Zbog toga sto su Ultrasi pjevali protiv drzave...kaznise trenere zbog kriticnih izjava na racun sudaca...o Osime stariji senilnosti tvojoj kraja nema...ovo nije odbor za normalizaciju vec odbor za nenormalizaciju...cuj Borcu 10 000 a Zrinjskom u miroljubljivim utakmicama 4000,sta je Osime nije ti se svidjelo sto se sa ruzama nisu docekali Celik i Zeljeznicar ili nekakvim buketom cvijeca?!Jao lige i povjerenstva i saveza...ovo je za istupiti iz lige pa neka je zeljo i sarajevo igraju!

Kakve veze ima jeli baklja pala u teren ili nije !?

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
SkyWallker je napisao/la:Ti opet po starom i opet lupaš ko Maxim po diviziji sa svojim glupostima i neutemeljenom pričombekicamir je napisao/la:A zasto su to kaznili Zrinjski u spomenutim utakmicam,niti jedna baklja nije pala u teren?!Zbog toga sto su Ultrasi pjevali protiv drzave...kaznise trenere zbog kriticnih izjava na racun sudaca...o Osime stariji senilnosti tvojoj kraja nema...ovo nije odbor za normalizaciju vec odbor za nenormalizaciju...cuj Borcu 10 000 a Zrinjskom u miroljubljivim utakmicama 4000,sta je Osime nije ti se svidjelo sto se sa ruzama nisu docekali Celik i Zeljeznicar ili nekakvim buketom cvijeca?!Jao lige i povjerenstva i saveza...ovo je za istupiti iz lige pa neka je zeljo i sarajevo igraju!![]()
![]()
Kakve veze ima jeli baklja pala u teren ili nije !?isto smo i mi kažnjeni u mečevima protov Lištice,Bojca i Travnika i ako ni jedna baklja nije pala u teren, ultrasi su priča za sebe isto kao i lešinari pjevati protiv drzave, mrziti je a istovremeno se radovati osvajanju titule ili Kupa iste te drzave i općenito uspjesima je krajnije naopako, bolesno i smiješno, treneri ce se kaznjavati i ubuduće zbog iznosenja laži i kleveta u javnost jer za neuspjeh na terenu traziti odgovorne u sudijama, savezu itd. je krajnije smijesno, a o Osimu necu komentirati jer si se mnogo puta do sada dokazao da petljaš, lažes i iznosis gluposti, dolaskom Ivice Osima i komiteta na čelo NFSBIH liga nikada bolja, suđenje skoro pa perfektno, a da ne govorim o skracivanju lige, generalnog sponzora lige, of. lopti lige i jos mnogo mnogo toga a u prilog svemu tome idu i izjave trenera i pohvale na račun komiteta
Ne radujemo se mi tituli toliko vec zato sto tada nisu prvaci zeljo ili sarajevo...velez ionako nikada nece biti dok za celik i slobodu se ne brinemo !

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sve si rekao,pametnom dosta.bekicamir je napisao/la: Ne radujemo se mi tituli toliko vec zato sto tada nisu prvaci zeljo ili sarajevo...velez ionako nikada nece biti dok za celik i slobodu se ne brinemo !![]()
![]()
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- SkyWallker
Koliko napaćen i bolestan komentar, ne valjaj gluposti i ne provaljuj se bezveze, opet o Veležu i ako nije temabekicamir je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:Ti opet po starom i opet lupaš ko Maxim po diviziji sa svojim glupostima i neutemeljenom pričombekicamir je napisao/la:A zasto su to kaznili Zrinjski u spomenutim utakmicam,niti jedna baklja nije pala u teren?!Zbog toga sto su Ultrasi pjevali protiv drzave...kaznise trenere zbog kriticnih izjava na racun sudaca...o Osime stariji senilnosti tvojoj kraja nema...ovo nije odbor za normalizaciju vec odbor za nenormalizaciju...cuj Borcu 10 000 a Zrinjskom u miroljubljivim utakmicama 4000,sta je Osime nije ti se svidjelo sto se sa ruzama nisu docekali Celik i Zeljeznicar ili nekakvim buketom cvijeca?!Jao lige i povjerenstva i saveza...ovo je za istupiti iz lige pa neka je zeljo i sarajevo igraju!![]()
![]()
Kakve veze ima jeli baklja pala u teren ili nije !?isto smo i mi kažnjeni u mečevima protov Lištice,Bojca i Travnika i ako ni jedna baklja nije pala u teren, ultrasi su priča za sebe isto kao i lešinari pjevati protiv drzave, mrziti je a istovremeno se radovati osvajanju titule ili Kupa iste te drzave i općenito uspjesima je krajnije naopako, bolesno i smiješno, treneri ce se kaznjavati i ubuduće zbog iznosenja laži i kleveta u javnost jer za neuspjeh na terenu traziti odgovorne u sudijama, savezu itd. je krajnije smijesno, a o Osimu necu komentirati jer si se mnogo puta do sada dokazao da petljaš, lažes i iznosis gluposti, dolaskom Ivice Osima i komiteta na čelo NFSBIH liga nikada bolja, suđenje skoro pa perfektno, a da ne govorim o skracivanju lige, generalnog sponzora lige, of. lopti lige i jos mnogo mnogo toga a u prilog svemu tome idu i izjave trenera i pohvale na račun komiteta
Ne radujemo se mi tituli toliko vec zato sto tada nisu prvaci zeljo ili sarajevo...velez ionako nikada nece biti dok za celik i slobodu se ne brinemo !![]()
![]()

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
što više čitam tvoje postove, sve se više ibretimbekicamir je napisao/la:A zasto su to kaznili Zrinjski u spomenutim utakmicam,niti jedna baklja nije pala u teren?!Zbog toga sto su Ultrasi pjevali protiv drzave...kaznise trenere zbog kriticnih izjava na racun sudaca...o Osime stariji senilnosti tvojoj kraja nema...ovo nije odbor za normalizaciju vec odbor za nenormalizaciju...cuj Borcu 10 000 a Zrinjskom u miroljubljivim utakmicama 4000,sta je Osime nije ti se svidjelo sto se sa ruzama nisu docekali Celik i Zeljeznicar ili nekakvim buketom cvijeca?!Jao lige i povjerenstva i saveza...ovo je za istupiti iz lige pa neka je zeljo i sarajevo igraju!

*ibretiti - čuditi, zaprepaštavati, itd...
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako sudjenje nikada nece biti bolje kad je Osim tata...citaj tata(babo)od Osima trenera-Amara---Zeljeznicara---pa protiv Borca je toliko izritirao sudjenjem domacina da je utakmic aprekinuta...
U Mostaru Zrinjskom ocigledan penal nije sviran...
To su samo zadnje dvije utakmice Zeljeznicar...o proslim necemo niti da govorimo...ocigledan prekrsaj na golmanu travnika zatim pogodak selimovica u nastavku igre...
Zeljo podkrada i male i velike...a da imate neku igru ili da se vec toliko odskace od ostalih ekipa ,niste...jalova igra...bezidejna i na momente amaterska kao i u svake ekipe u premijer ligi...samo kad malo zagusti sudija potegne par slobodnjaka Zebi oko 16 -erca ili osteti protivnika za penal ili kakvo zaledje...
Ibretim se i ja komitetu!
To su samo zadnje dvije utakmice Zeljeznicar...o proslim necemo niti da govorimo...ocigledan prekrsaj na golmanu travnika zatim pogodak selimovica u nastavku igre...
Zeljo podkrada i male i velike...a da imate neku igru ili da se vec toliko odskace od ostalih ekipa ,niste...jalova igra...bezidejna i na momente amaterska kao i u svake ekipe u premijer ligi...samo kad malo zagusti sudija potegne par slobodnjaka Zebi oko 16 -erca ili osteti protivnika za penal ili kakvo zaledje...

Ja ovog pacenika Boze dragi.
Radovali ste se bodu protiv nas ko da ste titulu osvojili.I sami ste bili iznenadjeni kako to da niste gore prosli.Nasima su misli uveliko bile u BL jer je ipak to vaznija utakmica nego ona protiv vaseg smijesnog tima.
Celik vam je uzeo bodove, Olimpik ocitao lekciju isto ko sto ce i Zvijezda pa cete onda valjda shvatiti kako ste smijesni i nedorasli timovima poput Zelje i SB.
Tvoji kometari na svim temama samo dokazuju kakva si ti tica.Zeljan paznje lupas svakakve gluposti i provociras sve na forumu.
Kad god procitam tvoj komentar smijem se, jer mi je tvoja potreba za vrijedjanjem forumasa i klubova komicna i iako se nije lijepo smijati bolesnicima u tvom slucaju ne mogu da odolim.
Krivo mi je sto te pojedinci shvataju kao normalnu osobu i trose svoje zivce na tebe ali Boze moj, covjek se uci dok je ziv.
A da, istupanjem iz lige bi ste "razocarali" mnoge, al znas onu koga nema bez njega se moze.
Radovali ste se bodu protiv nas ko da ste titulu osvojili.I sami ste bili iznenadjeni kako to da niste gore prosli.Nasima su misli uveliko bile u BL jer je ipak to vaznija utakmica nego ona protiv vaseg smijesnog tima.
Celik vam je uzeo bodove, Olimpik ocitao lekciju isto ko sto ce i Zvijezda pa cete onda valjda shvatiti kako ste smijesni i nedorasli timovima poput Zelje i SB.
Tvoji kometari na svim temama samo dokazuju kakva si ti tica.Zeljan paznje lupas svakakve gluposti i provociras sve na forumu.
Kad god procitam tvoj komentar smijem se, jer mi je tvoja potreba za vrijedjanjem forumasa i klubova komicna i iako se nije lijepo smijati bolesnicima u tvom slucaju ne mogu da odolim.
Krivo mi je sto te pojedinci shvataju kao normalnu osobu i trose svoje zivce na tebe ali Boze moj, covjek se uci dok je ziv.
A da, istupanjem iz lige bi ste "razocarali" mnoge, al znas onu koga nema bez njega se moze.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Pomisljanjem da je moj klub "maleni" a tvoj "veliki" je veoma pogresno ,a to vi shvatite redovito protiv "zidova" u eurokupovima !!!
Neke iznosenje realnih cinjenica veoma zaboli,stoga ne moraju citati moje postove...nikoga ne vrijedjam osobno ali sarkazam je najbolji opis Zeljeznicara i njegovih "nazovi uspijeha" u premijer ligi!
Neke iznosenje realnih cinjenica veoma zaboli,stoga ne moraju citati moje postove...nikoga ne vrijedjam osobno ali sarkazam je najbolji opis Zeljeznicara i njegovih "nazovi uspijeha" u premijer ligi!
Izgleda da se ti veoma slabo razumijes u nogomet. Jer ako je Osim svirao faul Zelji onda je isti svirao i za Borac. Na identicnoj pozicij. Sad izgleda da je problem sto je Osim dao Zebi svoju nogu da Zeba njegovom nogom izvede slobodan udarac a Krunicu dao tvoju ili moj nogu da izvede.bekicamir je napisao/la:Pomisljanjem da je moj klub "maleni" a tvoj "veliki" je veoma pogresno ,a to vi shvatite redovito protiv "zidova" u eurokupovima !!!
Previse je nebuloza ovdje i izgleda mnogo dijece.
Porediti velicine klubova znaci porediti i istoriju. Sad da ja tebi pisem o istorijama Celika, Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Veleza ti to ne mozes razumjeti jer se to mora dozivjeti.
A dokaz da je ovaj forum preoterecen dijecom dokazuje cinjenica da sve ijedan trener u PL BiH tvrdi da najjace igraci imaju Zeljo i Siroki Brijeg ali eto za tebe velikoga strucnjaka to je sarkazam. Nisi ti sam ima njih i na Grbavici koji su nezadovoljni igrackim kadrom da se ne lazemo, ima takvih strucnjaka kao ti dosta u BiH a izgleda da nema puno strucnjaka kalibra Amara Osima.
Ima jos jedan problem. Vi krivca za Zeljin uspjeh trazite u pogresnome Osimu. Amar je kriv za ovaj uspijeh, ali izgleda da Ivica smeta zato sto je skinuo suspenziju sa reprezentacije sto vama u tome dijelu Mostara nije bila radosna vijest. Budi odma iskren nema potrebe za okolisanjem, znamo se poprilicno dobro.
A Zrinjski da je zadrzao strucnjake poput Sliskovica, Jovica itd. bi danas bio na mijestu na kojem se nalazi Zeljeznicar.
Malo je tesko sto nema titule na guzove bez adekvatne politicke pomoci,to sto je vise nema kriv vam je Osim i komitet. A ako istupite iz lige stvarno cete nas izraditi,nemojte moim vasbekicamir je napisao/la:Kako sudjenje nikada nece biti bolje kad je Osim tata...citaj tata(babo)od Osima trenera-Amara---Zeljeznicara---pa protiv Borca je toliko izritirao sudjenjem domacina da je utakmic aprekinuta...

Pa nema terena u BiH na kojem se ne psuje i ne pjevaju neke pjesme koje ja apsolutno ne podržavam!Prvi sam j... sve po spisku ultrasima kod ulaska u teren protiv veleža jer oni koji su utrčali u teren ne žele dobro sebi a ne Zrinjskom.Ali hajde mi ovo objasnite kako to Zrinjskom protiv Čelika kazna od 3000 KM.Zbog transparenata protiv "komiteta".Zar nemamo pravo na svoje mišljenje.Transparenti nisu bili uvredljivog sadržaja.Nije bilo bacanja baklji ili nedaj bože utrčavanja u teren.Čitam da je navijač Veleža protiv Širokog utrčao na teren i 5 minuta bio prekid dok su ga redari nagovarali da izađe sa terena.Babo Osim je to osobno gledao sa tribina ali njima je kazna 2500 K.Samo mi recite jesuli to isti aršini za sve.bagrcavi je napisao/la:što više čitam tvoje postove, sve se više ibretimbekicamir je napisao/la:A zasto su to kaznili Zrinjski u spomenutim utakmicam,niti jedna baklja nije pala u teren?!Zbog toga sto su Ultrasi pjevali protiv drzave...kaznise trenere zbog kriticnih izjava na racun sudaca...o Osime stariji senilnosti tvojoj kraja nema...ovo nije odbor za normalizaciju vec odbor za nenormalizaciju...cuj Borcu 10 000 a Zrinjskom u miroljubljivim utakmicama 4000,sta je Osime nije ti se svidjelo sto se sa ruzama nisu docekali Celik i Zeljeznicar ili nekakvim buketom cvijeca?!Jao lige i povjerenstva i saveza...ovo je za istupiti iz lige pa neka je zeljo i sarajevo igraju!![]()
![]()
![]()
*ibretiti - čuditi, zaprepaštavati, itd...
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Denizmare je napisao/la:Malo je tesko sto nema titule na guzove bez adekvatne politicke pomoci,to sto je vise nema kriv vam je Osim i komitet. A ako istupite iz lige stvarno cete nas izraditi,nemojte moim vasbekicamir je napisao/la:Kako sudjenje nikada nece biti bolje kad je Osim tata...citaj tata(babo)od Osima trenera-Amara---Zeljeznicara---pa protiv Borca je toliko izritirao sudjenjem domacina da je utakmic aprekinuta...
Ibretim se i ja komitetu!Klubovi na (politicke,nacionalne) baterije nisu nista dobro ni donijeli ovoj ligi.A to sto pjevate protiv drzave u kojoj trazite svoja prava,govori vise o vasoj gluposti. A o Sarajevu i Zelji mozete reci sta hocete,ali tesko da cete biti poput njih i po istoriji (koje nemate) i rezultatima,a o broju ljudi koji navijaju za iste da ne govorim,pa cak mozete sanjati i o broju ljudi koji ih simpatisu ako nista. Ista stvar je i sa Velezom (pitajte oceve koji su navijali za isti). A sad adio...

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
HŠK Zrinjski: U Gradačac po pobjedu
Proljetni dio prvenstva za HŠK Zrinjski nije počeo onako kako su nadali i očekivali navijači Plemića.

Najveći kiks je svakako onaj remi sa NK Čelik, gdje su Plemići u sudačkoj nadoknadi izgubili dva boda, a najviše boli poraz od 3:0 od Olimpica. Sa Željezničarom je odigrana najbolja utakmica, ali slaba je to utjeha navijačima jer je i lider ljestvice otišao neporažen sa stadiona Zrinjskog.
Usprkos svemu, Zrinjski je i dalje u igri za plasman u Europu, a rezultati polufinala Kupa BiH dodatno su približili Plemiće zacrtanom cilju. Slijedeće dvije utakmice bit će ključne, i nakon njih bit će puno toga jasnije.
Prva prepreka Zrinjskom je u subotu Zvijezda u Gradačcu. Momčad je to sa kojom se može nadigravati, i Zrinjski u toj utakmici mora ići na pobjedu. Sa tim (eventualnim) bodovima dočekao bi se na svom stadionu Borac koji je direktni suparnik u borbi za Europu.
Zrinjski ima mladu momčad koju vrijedi čekati. Zrinjski ima mladog i perspektivnog trenera koji bi trebao biti rješenje za duge staze i uz jedne od najvatrenijih navijače na ovim prostirima ima sve predizposizicije za dobar rezultat i ostvarenje zacrtanog cilja.
Proljetni dio prvenstva za HŠK Zrinjski nije počeo onako kako su nadali i očekivali navijači Plemića.

Najveći kiks je svakako onaj remi sa NK Čelik, gdje su Plemići u sudačkoj nadoknadi izgubili dva boda, a najviše boli poraz od 3:0 od Olimpica. Sa Željezničarom je odigrana najbolja utakmica, ali slaba je to utjeha navijačima jer je i lider ljestvice otišao neporažen sa stadiona Zrinjskog.
Usprkos svemu, Zrinjski je i dalje u igri za plasman u Europu, a rezultati polufinala Kupa BiH dodatno su približili Plemiće zacrtanom cilju. Slijedeće dvije utakmice bit će ključne, i nakon njih bit će puno toga jasnije.
Prva prepreka Zrinjskom je u subotu Zvijezda u Gradačcu. Momčad je to sa kojom se može nadigravati, i Zrinjski u toj utakmici mora ići na pobjedu. Sa tim (eventualnim) bodovima dočekao bi se na svom stadionu Borac koji je direktni suparnik u borbi za Europu.
Zrinjski ima mladu momčad koju vrijedi čekati. Zrinjski ima mladog i perspektivnog trenera koji bi trebao biti rješenje za duge staze i uz jedne od najvatrenijih navijače na ovim prostirima ima sve predizposizicije za dobar rezultat i ostvarenje zacrtanog cilja.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Oslabljeni Zrinjski po bodove u Gradačac
U 20. kolu Premier lige BiH nogometaše Zrinjskog očekuje gostovanje u Gradačcu kod momčadi Zvijezde.
Osvojena samo dva boda u tri posljednje utakmice udaljila su Mostarce od pozicija koje vode u Europu, no pobjeda u dvoboju sa Zvijezdom vratila bi optimizam i vjeru u ostvarenje cilja.
- Zvijezdu iznimno cijenimo, momčad je koja ima nekoliko izrazito kvalitetnih pojedinaca, prije svih Halilovića, kapetana Hamzića, mladog reprezentativca Husića. Imaju i novog trenera koji teži ofanzivnoj igri, pa se nadam obostrano otvorenoj utakmici u kojoj ćemo doći do povoljnog rezultata, pobjede - kazao je danas Slaven Musa, trener Zrinjskog.
Mostarska momčad opterećena je izostankom kartoniranog Damira Džidića, ozlijeđenog Tonija Markića, dok je zbog ozljede pod znakom pitanja i nastup Igora Žuržinova.
Od prve minute tako će sutra po prvi put zaigrati Anto Radeljić na poziciji stopera.
- Radeljić je i kroz treninge, ali i na utakmici protiv Željezničara pokazao da na njega možemo računati, on je budućnost Zrinjskog - pohvalio je Musa 22-godišnjeg stopera.
Musa nije govorio o sastavu, no sigurno je da će Hrvoje Miličević zauzeti svoje mjesto u veznom redu.
- Ako želimo u Europu, moramo ići na pobjedu. Nemamo pravo na kiks - istaknuo je juniorski reprezentativac Hrvatske, koji, sukladno godinama, igra dosta promijenjljivo ove sezone.
- Mislim da imam jos dosta prostora za napredak - priznat će 18-godišnji Miličević.
Utakmica Zvijezda - Zrinjski igra se sutra u 16 sati. Sudit će Ognjen Valjić iz Banje Luke.
U 20. kolu Premier lige BiH nogometaše Zrinjskog očekuje gostovanje u Gradačcu kod momčadi Zvijezde.
Osvojena samo dva boda u tri posljednje utakmice udaljila su Mostarce od pozicija koje vode u Europu, no pobjeda u dvoboju sa Zvijezdom vratila bi optimizam i vjeru u ostvarenje cilja.
- Zvijezdu iznimno cijenimo, momčad je koja ima nekoliko izrazito kvalitetnih pojedinaca, prije svih Halilovića, kapetana Hamzića, mladog reprezentativca Husića. Imaju i novog trenera koji teži ofanzivnoj igri, pa se nadam obostrano otvorenoj utakmici u kojoj ćemo doći do povoljnog rezultata, pobjede - kazao je danas Slaven Musa, trener Zrinjskog.
Mostarska momčad opterećena je izostankom kartoniranog Damira Džidića, ozlijeđenog Tonija Markića, dok je zbog ozljede pod znakom pitanja i nastup Igora Žuržinova.
Od prve minute tako će sutra po prvi put zaigrati Anto Radeljić na poziciji stopera.
- Radeljić je i kroz treninge, ali i na utakmici protiv Željezničara pokazao da na njega možemo računati, on je budućnost Zrinjskog - pohvalio je Musa 22-godišnjeg stopera.
Musa nije govorio o sastavu, no sigurno je da će Hrvoje Miličević zauzeti svoje mjesto u veznom redu.
- Ako želimo u Europu, moramo ići na pobjedu. Nemamo pravo na kiks - istaknuo je juniorski reprezentativac Hrvatske, koji, sukladno godinama, igra dosta promijenjljivo ove sezone.
- Mislim da imam jos dosta prostora za napredak - priznat će 18-godišnji Miličević.
Utakmica Zvijezda - Zrinjski igra se sutra u 16 sati. Sudit će Ognjen Valjić iz Banje Luke.
Posto psovanje nije dozvoljeno ostavljam ti na mastu da zakljucis kako sam ti odgovorioRosas7 je napisao/la:Denizmare je napisao/la:Malo je tesko sto nema titule na guzove bez adekvatne politicke pomoci,to sto je vise nema kriv vam je Osim i komitet. A ako istupite iz lige stvarno cete nas izraditi,nemojte moim vasbekicamir je napisao/la:Kako sudjenje nikada nece biti bolje kad je Osim tata...citaj tata(babo)od Osima trenera-Amara---Zeljeznicara---pa protiv Borca je toliko izritirao sudjenjem domacina da je utakmic aprekinuta...
Ibretim se i ja komitetu!Klubovi na (politicke,nacionalne) baterije nisu nista dobro ni donijeli ovoj ligi.A to sto pjevate protiv drzave u kojoj trazite svoja prava,govori vise o vasoj gluposti. A o Sarajevu i Zelji mozete reci sta hocete,ali tesko da cete biti poput njih i po istoriji (koje nemate) i rezultatima,a o broju ljudi koji navijaju za iste da ne govorim,pa cak mozete sanjati i o broju ljudi koji ih simpatisu ako nista. Ista stvar je i sa Velezom (pitajte oceve koji su navijali za isti). A sad adio...
![]()
![]()
![]()
jao lika i price
![]()
lijeci se decko

- benfica1923
- Kontakt:
Extra.......ovo je dobro cuj oslabljeni samo pojacali ekipu svojim izostankom......Rosas7 je napisao/la:Oslabljeni Zrinjski po bodove u Gradačac
Melher,Stojkic,Anicic,Radeljic,Popovic,Milicevic,Kristo,Muminovic,Marjanovic,Ivesic,Bekic........ovo je dobitna kombinacija.........
to govori o tebi kako si ogranicenDenizmare je napisao/la:Posto psovanje nije dozvoljeno ostavljam ti na mastu da zakljucis kako sam ti odgovorioRosas7 je napisao/la:Denizmare je napisao/la: Malo je tesko sto nema titule na guzove bez adekvatne politicke pomoci,to sto je vise nema kriv vam je Osim i komitet. A ako istupite iz lige stvarno cete nas izraditi,nemojte moim vasKlubovi na (politicke,nacionalne) baterije nisu nista dobro ni donijeli ovoj ligi.A to sto pjevate protiv drzave u kojoj trazite svoja prava,govori vise o vasoj gluposti. A o Sarajevu i Zelji mozete reci sta hocete,ali tesko da cete biti poput njih i po istoriji (koje nemate) i rezultatima,a o broju ljudi koji navijaju za iste da ne govorim,pa cak mozete sanjati i o broju ljudi koji ih simpatisu ako nista. Ista stvar je i sa Velezom (pitajte oceve koji su navijali za isti). A sad adio...
![]()
![]()
![]()
jao lika i price
![]()
lijeci se decko

moze,mumketu priliku od prve pa sta budebenfica1923 je napisao/la:Extra.......ovo je dobro cuj oslabljeni samo pojacali ekipu svojim izostankom......Rosas7 je napisao/la:Oslabljeni Zrinjski po bodove u Gradačac
Melher,Stojkic,Anicic,Radeljic,Popovic,Milicevic,Kristo,Muminovic,Marjanovic,Ivesic,Bekic........ovo je dobitna kombinacija.........

idemo se nadigravati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.