Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la JoseMourinho » 31 maj 2014, 00:17

LiverpoolREDS je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Gde mogu Sterling i Shaqiri biti playmakeri. Oni mogu igrati te pozicije, ali ne znaci i da ce biti dobri.
Dosta, cak i previse love za Lallanu da se ne lazemo, jos Guardian cilja da ovi traze 30m. :?

Nerko, taj Maddock je smece od novinara.
kod Brende moze sve ,al ne znaci ni da ce biti losi,kad je Ramos dolazio u Real svi su ga vidjeli na RB bar 10AK GODINA,a onda dodje specijalni i stavi ga na poziciju CB i za 1-2 godine covjek je nabolji igrac na toj poziciji na svijetu,Xerdan to moze itekako igrati,stim da bi naravno izlazio i na krilo to radi i Coutinho iako je klasicna 10ka opet zna odigrat na krilu.Lallana ne vrijedi 25-30 mil funtica 100%

ovo nam je najpotrebnije pojacanje prvo dovest LB pa onda ostalo,
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... no-3627881" onclick="window.open(this.href);return false;
pa jel logicnije dovest pleja ili dovest krilo da ti glumi pleja? i ramos je imo visinu za stopera, a pregled igre i tu lucidnost nemaju ni sterling ni saciri za pleja pa makar igrali na toj poziciji godinama ;)
lalana realno vrijedi 20M funti mozda koji milion vise po meni..
a ti ocigledno bas gotivis sacirija :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 maj 2014, 00:23

Meni je Lovren bio jedan od najboljih u ligi prosle sezone, zaista je procvetao cim je dosao u ligu.
LiverpoolREDS je napisao/la: kod Brende moze sve ,al ne znaci ni da ce biti losi,kad je Ramos dolazio u Real svi su ga vidjeli na RB bar 10AK GODINA,a onda dodje specijalni i stavi ga na poziciju CB i za 1-2 godine covjek je nabolji igrac na toj poziciji na svijetu,Xerdan to moze itekako igrati,stim da bi naravno izlazio i na krilo to radi i Coutinho iako je klasicna 10ka opet zna odigrat na krilu.Lallana ne vrijedi 25-30 mil funtica 100%
Moze sve ako je igrac polivalentan, a Sterling to ipak nije, a nije ni Shaqiri. Coutinho to jeste, i zato moze da pokrije. Ja iskreno ne vidim gde bi Shaqiri mogao da igra ako dodje, samo ga na krilu vidim, dok npr Lallana lagano ulazi u rolu Coutinha i to ce biti veci boost, jer se Lallana brze oslobadja lopte i pronalazi prostor, ulazi, trazi loptu, takav je igrac. Coutinhu je to ove sezone bila jedna od mana.

Ne vredi ni Luiz 50m, ali sta ces, takva je pijaca ovih dana.

Sto se mene tice, ako se ovi deal-ovi odrade pre Svetskog, bicu izuzetno zadovoljan. Cene me ne tangiraju, jer je inflacija odavno uticala na cene igraca da odu dodjavola.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 maj 2014, 00:27

Ja ne bih nijednog balkanca u timu, Čast svakome, ali kada mi spomenu srbina u Liverpoolu prvo mi naumpadne ovo:
[youtube][/youtube]

Kada spomenu hrvata naumpadne mi Igor Biscan.
Što se tiče Bosne, još imam traume od onih intervencija Begovica. :rol:

Lovren, pa navijači Lyona su molili upravu da ga prodaju. :urnebes:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 maj 2014, 00:30

Paradajz je napisao/la:Meni je Lovren bio jedan od najboljih u ligi prosle sezone, zaista je procvetao cim je dosao u ligu.
LiverpoolREDS je napisao/la: kod Brende moze sve ,al ne znaci ni da ce biti losi,kad je Ramos dolazio u Real svi su ga vidjeli na RB bar 10AK GODINA,a onda dodje specijalni i stavi ga na poziciju CB i za 1-2 godine covjek je nabolji igrac na toj poziciji na svijetu,Xerdan to moze itekako igrati,stim da bi naravno izlazio i na krilo to radi i Coutinho iako je klasicna 10ka opet zna odigrat na krilu.Lallana ne vrijedi 25-30 mil funtica 100%
Moze sve ako je igrac polivalentan, a Sterling to ipak nije, a nije ni Shaqiri. Coutinho to jeste, i zato moze da pokrije. Ja iskreno ne vidim gde bi Shaqiri mogao da igra ako dodje, samo ga na krilu vidim, dok npr Lallana lagano ulazi u rolu Coutinha i to ce biti veci boost, jer se Lallana brze oslobadja lopte i pronalazi prostor, ulazi, trazi loptu, takav je igrac. Coutinhu je to ove sezone bila jedna od mana.

Ne vredi ni Luiz 50m, ali sta ces, takva je pijaca ovih dana.

Sto se mene tice, ako se ovi deal-ovi odrade pre Svetskog, bicu izuzetno zadovoljan. Cene me ne tangiraju, jer je inflacija odavno uticala na cene igraca da odu dodjavola.
zamisli samo
--------------------Hendo-Stiven-Lallana

-------------------sterling-sturridge-suarez

onda im je najbolje prodat Suareza i kupiti Ronneya kad se vec furaju na englesku rep.

@jose Mourinho ma jednostavno mi se svidja kao igrac Xerdan,nekako sebe pronalazim u njemu(kao igrac) to je najveci razlog zbog kojeg zelim da dodje,gotivim ja i Lallanu al jednostavno 30 mil ne bih dao ni za Carrolla :mrgreen: sto je puno puno je,al vjerujem da Brendan zna sta radi i da cemo sljedece sezone biti bolji nego ove.
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 31 maj 2014, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 maj 2014, 00:30

lovren je konj, al bas konj, mislim i pozitivno i negativno, u zraku duelu je dobar pravo, al ako je lopta na zemlji tu je slab pravo, ne znam po meni nepotreban, ako cete vec dovodit stopera bolje da bude neka klasa ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 31 maj 2014, 00:39

LiverpoolREDS je napisao/la: zamisli samo

onda im je najbolje prodat Suareza i kupiti Ronneya kad se vec furaju na englesku rep.
Zamisljam ja to odavno, i vrh mi je imati englesku vezu koja je kompaktna, koja se razume na terenu i koja ima individualni kvalitet. A Lallana mi je prosto idealan za ovu rolu koju Coutinho igra dosta nekonstantno, mislim da moze jos bolji da bude u takvom sistemu na ovoj poziciji, i da ce mu Brendan pruziti dovoljnu slobodu, koju ce on koristiti na pravi nacin, a koju Coutinho nije bas koristio i precesto sutirao kada ne treba.

Uostalom, Musker javlja da se cilja i trece pojacanje u napadu, tako da dolazak Lallane nece spreciti eventualan dolazak Shaqirija ili nekog treceg.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 maj 2014, 00:43

Paradajz je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la: zamisli samo

Zamisljam ja to odavno, i vrh mi je imati englesku vezu koja je kompaktna, koja se razume na terenu i koja ima individualni kvalitet. A Lallana mi je prosto idealan za ovu rolu koju Coutinho igra dosta nekonstantno, mislim da moze jos bolji da bude u takvom sistemu na ovoj poziciji, i da ce mu Brendan pruziti dovoljnu slobodu, koju ce on koristiti na pravi nacin, a koju Coutinho nije bas koristio i precesto sutirao kada ne treba.

Uostalom, Musker javlja da se cilja i trece pojacanje u napadu, tako da dolazak Lallane nece spreciti eventualan dolazak Shaqirija ili nekog treceg.
ja sam negdje procitao da hoce jos jednog napadaca navodno Remya .ko zna sta je Brendan naumio, hoce da zabije 150 golova u EPL :mrgreen:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 31 maj 2014, 01:00

Šta je falilo Bišćanu? Nemoj mi samo reći da bi ga stavio u isti koš sa Jovanovićem?

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 maj 2014, 01:01

Sevilla wants £18m for Left-back Alberto Moreno without Suso included. LFC bid £16m + Suso
zar je moguce da se jos cjenkaju :crazy:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 31 maj 2014, 10:27

Sky Sports News @SkySportsNews · 24m

Rickie Lambert arrives for his medical ahead of his move to Liverpool

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 31 maj 2014, 10:29

slika

Ovo bi kao trebao biti Lambert, dosao na pregled...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2014, 10:42

ne bi ja za lallanu dao vise od 15 miliona...igrac koji polako ulazi u godine. slicnu smo gresku sa downingom napravili... kad on do sad nije presao u veci klub ne treba rizikovati i davati 20-30 miliona za njega.
iz klubova kao sto je soton se kupuju mladi igraci a ne ovi sto su ili usli u godine ili ulaze. svi se interesuju za showa, ward prowsea,chambersa a nasi krenuli po veteranima...
al hajd mozda nekad budu pametniji.... lambert je ok za klupe ali ne znam bas koliko je pametno dati 4 i vise miliona za lika kojem ce uskoro 33 godine
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 maj 2014, 11:16

Marcus je napisao/la:Šta je falilo Bišćanu? Nemoj mi samo reći da bi ga stavio u isti koš sa Jovanovićem?
Ma jok, ni bliui istog kalibra i učinka. On je bio dobar u svoje vrijeme, znao je da šuti, nešto kao Lucas danas a aigrao je samo po potrebi. Ali ekipa je uznapredovala da igrač njegovog kalibra danas ne bi mogao ni sjediti na klupi Liverpula. Nadam se da se slažeš sa mnom po ovom pitanju.
Ja sam protiv balkanaca jer se ne znamo kontrolirati. Haos bio bio da ostane na klupi, haos je kada taj igrač odigra ili dobro ili loše. Lijepo je ovako, svi navijamo za Liverpul zbog Liverpula.

P.S. Liverpool ponudi 25 miliona funti za Lallanu. Sky sport. :facepalm:
Nikad, ama baš nikad, ništa nismo naučili. Moje pare nisu, neka se daju, ako će ih biti još, ali bojim se da ćemo zbog ovih 25 miliona funti ispaštati na ostalim pozicijama.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 31 maj 2014, 12:02

Henderson je napisao/la:
Marcus je napisao/la:Šta je falilo Bišćanu? Nemoj mi samo reći da bi ga stavio u isti koš sa Jovanovićem?
Ma jok, ni bliui istog kalibra i učinka. On je bio dobar u svoje vrijeme, znao je da šuti, nešto kao Lucas danas a aigrao je samo po potrebi. Ali ekipa je uznapredovala da igrač njegovog kalibra danas ne bi mogao ni sjediti na klupi Liverpula. Nadam se da se slažeš sa mnom po ovom pitanju.
Ja sam protiv balkanaca jer se ne znamo kontrolirati. Haos bio bio da ostane na klupi, haos je kada taj igrač odigra ili dobro ili loše. Lijepo je ovako, svi navijamo za Liverpul zbog Liverpula.

P.S. Liverpool ponudi 25 miliona funti za Lallanu. Sky sport. :facepalm:
Nikad, ama baš nikad, ništa nismo naučili. Moje pare nisu, neka se daju, ako će ih biti još, ali bojim se da ćemo zbog ovih 25 miliona funti ispaštati na ostalim pozicijama.
Slažem se, samo govorim kada bi na nekom Liverpoolovom forumu pitao fanove za mišljenje o Bišćanu i Jovanoviću vidio bi veliku razliku. Igor im je bio drag i borben dok nam se na spomen Jovanovića i dan-danas diže kosa na glavi. :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2014, 13:14

Sevilla navodno dala zeleno svjetlo za prelazak Morena. :opaopa:

Inace, Moreno ne putuje u Brazil tako da bi transfer mogao biti finaliziran tokom naredne sedmice.

Ponuda iznosi 20 miliona funti sveukupno + Suso.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 maj 2014, 13:19

jel zna neko imal ista od kakvog RB-a,sa Glenom i Flanom ne smijemo uci u novu sezonu,dolaskom Sagne Richrds je postao visak valjda i njega dovedu kad su navalili na Engleze :pray:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 31 maj 2014, 13:23

Poprilicno sam siguran da je Moreno na spisku za Brazil. Izvor informacije ne bi bio na odmet.

Za desnog beka se nista ne spominje, bar ne u ozbiljnijim medijima.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 31 maj 2014, 13:25

Moreno ne ide u Brazil...ZVANIČNO
A.F.C. Bournemouth!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2014, 13:27

keno94 je napisao/la:Poprilicno sam siguran da je Moreno na spisku za Brazil. Izvor informacije ne bi bio na odmet.

Za desnog beka se nista ne spominje, bar ne u ozbiljnijim medijima.
Del Bosque prije pola sata objavio konačan spisak. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 31 maj 2014, 13:31

#LFC have tabled a £25m offer for Lallana. (Andy Hunter - Guardian)
Moley ‏@Moley_LFCDT 8m
25m for Lallana acc to Paul Joyce = deal done
Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 1m
Liverpool's bid for Lallana has been increased to £25m. They now want the deal done quickly or will move on to other targets.
E što je previše, previše je :crazy:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.