FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kimbo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kimbo » 23 feb 2012, 00:00

Ovo ako je istini za Kerlin "povratak" iskreno mi je drago . Ne nesto posebno zbog Zelje vec zbog BH fudbala mislim da momak ima strasne predispozicije da postane reprezentativni half uz dobar strucni rad. E sada ima li takav netko medju vasim trenerima ne znam , al nadam se da ce Ivica moci barem malo suflirati i da ce ga sin nesto i poslusati !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 feb 2012, 00:03

bagrcavi je napisao/la:Rekonstrukcija bi se radila na taj nacin sto bi zapadna i istocna tribina se spojile sa sjeverom u istoj visini, natkrile, postavile stolice plasticne sa naslonjacima, uradile nove klubske prostorije i svlacionice te uradio sistem grijanja ispod travnjaka, i takav stadio bi zadovoljavao sve uslove fife i uefe za odigravanje klupskih i reprezentativnih utakmica.Jug se sad ne bi dirao, već je prioritet zapad i istok.Tih oko 8 miliona bi se dobilo kreditnim zaduženjem i Željo neće biti kreditni dužnik, što je odlično.
to je nešto što sam ja do sada čuo, i nadajmo se da ćemo što prije vidjeti bagere na Grbavici.
svaka cast na ovome! to bi bilo fantatsicno,a nekako mi djeluje realno...8 miliona KM nisu neke Bog zna velike pare,pogotovo kad znamo da iza toga stoji opstina,grad,kanton,federacija,nsbih pa i klub.. samo grad Banja Luka je u zadnje 2 godine za renoviranje i rekonstrukciju stadiona izdvojila oko 5 miliona KM,Grad Tuzla je za stadion Slobode izdvojio oko 4 miliona.. a vec nabrojane vlasti u Sarajevu mogu izdvojiti bez problema tih 8 miliona i izgraditi zapad-istok,povecati kapacitet stadiona i izgraditi sve neophodne sadrzaje (svlacionice,lozu,novinarske kabine,ambulantu)kojim bi se ponosili svi u gradu,od navijaca Zelje,reprezentacije BIH do rukovodilaca svih nivoa vlasti!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 23 feb 2012, 00:04

samo mi se ne svidja sto je potpisao na 1 godinu :roll: al aj mozda bude bolje nego prva 2 puta :lol:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 23 feb 2012, 00:24

Po meni realno Kerla nije neki kvalitet kako ga neki ovdje predstavljaju. To je pokazalo od kad je otišao iz Želje da je bio neki kvalitet Bog zna šta sad bi razvaljivao po Evropi kao naprimjer Cocalić. On nije nista bolji od Vasilica, ako nije i gori, tako da mislim da nije neko strašno pojačanje. Može sjediti na klupi i da uleti ako se neko povrijedi ili možda uletiti utakmice u kupu ili tako nešto slično.
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 23 feb 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 feb 2012, 00:26

sta znaci ovo potpisao na godinu plus godinu? u slucaju da nakon te prve godine ode u inostranstvo ima li Zeljo pravo na obestecenje??? Drago mi je sto se Kerla vratio,on je Zeljino djete i uz malo vise pameti on moze biti napraviti mnogo bolju karijeru nego sto je do sada imao.. da je ostao u Zelji prije godinu dana sad bi bio A reprezentativac!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 feb 2012, 00:29

Ako Kerla bude na nivou one zadnje polusezone sto je igrao kod nas ne sumnjam da smo dobili zvijer,ali eto vidjecemo.Ljudima zaduzenim za ove transfere treba fakat cestitati,doveli smo dva igraca ali kako treba jos da smo uboli kakvog spica uh,ali i ovo je fenomenalno.Konkurencija jos uvijek trazi igrace (osim ŠB) a mi vec imamo odlican tim.Mogla bi ova 2012 bas biti odlicna,jos ako se uozbilji ova prica oko stadiona,ne znam,necu vise,valja zaspat'...

Kada igrac potpise 1+1,druga godina se aktivira ako igrac ispuni određene uslove (broj nastupa) ili klub je aktivira ako bude zadovoljan sa ucinkom fudbalera,znaci ne moze nam pobjeci :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 feb 2012, 00:34

slika

Carape.. jako mi se svidjaju!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 23 feb 2012, 00:36

nime_tm87 je napisao/la:slika

Carape.. jako mi se svidjaju!
Ovo ti se sviđa, vidiš da nije dobra boja i da je grb naopako. Šta nam radi ovo uprava :lol: :lol:
Boli glava sve što sam vidio do sad fkt ..
Potpis!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 feb 2012, 00:43

hvala za odgovor! ma dobili smo dva extra igraca,zaista se ovome nisam nadao! ako bi u ovom sastavu igrali LP na ljeto,uz malo srece u zrijebu,mogli bi daleko dogurati...ali otom potom,treba prvo osvojiti titulu i mozda kup,pa onda kovati planove za buducnost! po meni titula i stadion trebaju biti prioritet!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 23 feb 2012, 00:49

Eto i Kerla i Ćutuk ostaju :D sjećam se kad je Amar došao 2009. i u prvom intervju je izjavio kako će mu trebati dosta vremena da posloži ekipu sličnu onoj iz sezone 2001.-2002. kada nam u BIH niko nista nije mogao mislim da ju je sada našao i posložio kako treba :D mislim da nastavljamo put gdje smo stali 2003. kada je Amar otjeran iz kluba, klub je i više nego stabilan, iz sezone u sezonu povećava se budžet 2009. kada su Amar,Žujo & Co. došli u klub budžet je bio 1.800.000 KM a za 2012.g iznosi 4.670.000 KM, pitanje izgradnje stadiona tribinu po tribinu je pokrenuta i čeka se još realizacija, jednostvano sve nam ide kako treba :D

Siguran sam da će u predstojećoj polusezoni tribine na svakoj utakmici biti gotovo ispunjenje, navijači su se poželjetli utakmica a i velika je euforija medju svima to je veliki plus, jednostavno dupla kruna pa iskorak u Evropi uz malo sreće i ovakvom ekipom to sigurno možemo ... !!!!

KAKO JE BITI DOBRO NAVIJAČ NAJVEĆEG I NAJTROFEJNIJEG BH. KLUBA SVIH VREMENA !!! :D :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 feb 2012, 00:55

Ja ne znam jeste vi svjesni al ovo je prvi put u nasem klub, a vjerovatno i citavoj ligi da niko nije otisao, a dosla dva pojacanja. Znaci ne prinove vec fakat pojacanja :D .
Ovako ako Amar nastavi, uz ovu izgradnju stadiona nebi me zacudilo da iduce godine i izborimo grupnu fazu Euro lige.
Ovih dana mi je srce ko Trebevic :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 23 feb 2012, 00:59

propuh je napisao/la:Ja ne znam jeste vi svjesni al ovo je prvi put u nasem klub, a vjerovatno i citavoj ligi da niko nije otisao, a dosla dva pojacanja. Znaci ne prinove vec fakat pojacanja :D .
Ovako ako Amar nastavi, uz ovu izgradnju stadiona nebi me zacudilo da iduce godine i izborimo grupnu fazu Euro lige.
Ovih dana mi je srce ko Trebevic :lol:
Ne samo to nego pogledaj imena

Tim je beton, nema price.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 23 feb 2012, 01:02

e nisam se ovako osjeco od kako sam cuo da amar dolazi (ponovo) ... :D

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 23 feb 2012, 02:16

Prijateljski savjet za sve ostale klubove PL. BIH a pogotovo konama obavezno kupite

slika

8-) 8-)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 23 feb 2012, 07:48

Hoomer je napisao/la:Prijateljski savjet za sve ostale klubove PL. BIH a pogotovo konama obavezno kupite

slika

8-) 8-)
:lol: :lol: :lol: 8-)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 23 feb 2012, 07:56

Treba malo spustiti loptu na zemlju. Činjenica je da se Željo dobro pojačao, ali isto tako pojačali su se i konkurenti. Široki je doveo desnog beka, a koliko sam uprati niko nije otišao. Sarajevo je promjenilo nekoliko igrača. Došli su Husić i Matko, a otišao Kojašević. Sarajevo će izgubiti na kreativnosti, a dobiće u trkačkom smislu. takođe će i klupa Sarajeva biti malo slabija. Borac se fino pojačao. Problem je što će sad trebati uigravati nekoliko igrača, a bodovni zaostatak je popriličan. Zrinjski i OlimpiC su previše promjenili igrača da bi bili ozbiljni konkurenti. Kada se sve ovo sagleda Željo je u najboljoj poziciji. Nije bilo značajnijih odlazaka, došla su dva odlična igrača za naše uslove, a ima najbolji raspored. Opasno prijeti i Široki, ali oni imaju nešto teži raspored. Ostali moraju imati dosta sreće da bi prošli prvi kroz cilj.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 feb 2012, 07:58

iskreno amar mi je mrzak skroz al ruku na srce pravi dobar posao ako ga svi u zelji podrze ne bi me iznenadilo da za godinu ili dvije postanete dominantni kao dinamo u hrvatskoj i da se napokon probije led i ode u neku grupnu fazuu evropskih takmicenja..u svakom slucaju bice nam veci merak da va pobijedimo u gradaccu ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 feb 2012, 08:14

Plavi snažniji u nastavak sezone

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/pla ... vak-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 23 feb 2012, 08:16

ellaxaz je napisao/la:Plavi snažniji u nastavak sezone

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/pla ... vak-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
Napraviti Željo 1 i Željo 2 ;)...i nek se bore za titulu i kup ;)
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 feb 2012, 08:44

Kad se otvori slika pritisni još jednom da bude čitljivo...

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.