fcsforever je napisao/la:@Bukal....i ja odgovorno tvrdim da ste 2 titule namjestili....a nemam nijedan dokaz, ipak ..odgovorno tvrdim
haj se malo osvijesti života ti
E konacno da neko iskreno napise pozadinu kompletne vase price,svih ovih godina.Hvala na iskrenosti
Ja tvrdim da je olimpic pustio zrinskom,tvrdim da je bila ruka na derbiju i da nije sviran penal za nas,tvrdim da je jajalo povukao zeljkovica za dres i pao s njim,da to nije bio penal.Stajao sam nekih 15 metara udaljen i fino vidio sta se desilo.Dalje,tvrdim da edin jakupovic sudi skoro sve bitne utakmice i vama i nama,iz kojih vi izlazite zadovoljni vecinom,a mi ne.Taj smet.ljar nas je sje.bao vise puta do sad.
Takodjer,zadnja utakmica u prijedoru je prica za sebe,sudija koji govori igracima: "ne idite bezze naprijed" (razlog zbog kojeg je dp iskljucen),pusta masovnu tucu na terenu,bukvalno,ne svira penal,po obicaju.Svraka kojeg igrac davi i koji ga samo drzi za ruke i pokusava skinuti s vrata dobiva 3 tekme zabrane,pa heeeej???
Pa hajde pisac,znam da ces se zakaciti,reci da je ovo posteno,ako imas imalo obraza.
Da ne pisem sve situacije,a ima ih gomila,samo da dodam da smo u zadnjih godinu i po izveli 1 penal na grbavici.Na hodzi malom je samo napravljeno 5-6 penala od kojih ni jedan nije sviran,cak je dobio crveni za jedan i utakmicu neigranja,citaj zenica.Salem prolic nas je poceo handriti onog trenutka kad je ivica otisao iz saveza,samo sto smo prosle godine pogadjali svoje prilike i nije nas se moglo sje.bati toliko.
Pored svega ovoga niko nam nije kriv sto nismo pobjedili slaviju i radnik
I da za kraj,PRELAZNI PEHAR ŠAMPIONA BIH,je odnesen sa grbavice 15tog aprila da bi se na njega ugraviralo Zrinjski.
Da,da,bacaju kasike u savezu,ne stimaju,boze sacuvaj.100% tacna info,pa vratite malo tabelu na taj datum i vidite sta kaze...
E ovo je sve sa argumentima i dokazima,pa za ubuduce opet spomenite:"najregularnija sezona",sto i hocete naravno
Izvinjavam se na duzem postu i necu vise o ovoj temi...