Stvarno je lijepo vidjeti nacin rada nase ekipe i situaciju u kojoj se nalazimo.Brko je car i uvijek ce ostati.Zlatan mu spomenik dici,kako nas je u 2 godine vratio na mjesto koje nam i pripada.Jos babuku dovesti na mjesto predsjednika i to je to.Sto se tice igraca ,prije par dana sam nacuo bio nesto,ali nisam htio pricati ,jer zna se kako to kod nas na forumu ide.Cuo sam za Kerlu,kao i za jos jednog igraca,a to je MUslimovic,ali posto je to propalo jer je otisao u Kinu.Cuo sam da se nisu uspijeli dogovoriti oko ugovora.MUslimovic valjda htio samo pola godine.Sigurno ima upucenijih oko toga ,ako se ustvari i zaista dogadjalo.Ja nisam bio siguran 100 posto ,pa nisam ni govorio,samo sam se nadao.Medjutim ekipa nam zaista izgleda lijepo i kada bi ga ocuvali makar jedno vrijeme moglo bi biti lijepo i plavo.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE