FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Suki46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Suki46 » 26 maj 2014, 23:15

Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 26 maj 2014, 23:16

Ovaj Djorkaef je jedan obicni bolesnik kome ne treba vise dozvoliti pristup forumu, nadam se da je trajno

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 maj 2014, 23:20

Suki46 je napisao/la:Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
Sirijac je bek, jel on dolazi ili se odustalo od tog transfera :silent:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 26 maj 2014, 23:22

Kakve su sanse da se vrati Nikola Komazec? :D :D

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 26 maj 2014, 23:26

dr.van nostrand je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Nadam se da cemo u ovom transferskom periodu uzeti golmana ( ako ode Delač) , desni bek , stoper , klasicni vezni (ako ode Jajalo) ,špic + Duljevic. Riješit se nekih igrača tipa Osmanagica,Travančića itd
Ja sam cuo da se taj igrač još uzima u razmatranje , a sad ne znam da li je on 1 pik.
@ArsenalSa Ja mislim vrlo male , gore u Koreji jako dobre plate + još ima solidnu minutažu gore .
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 maj 2014, 23:26

dr.van nostrand je napisao/la:
Koliko ja znam Ibrakovic je negdje izjavio da mu je sva papirologija zavrsena.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 maj 2014, 23:27

Da imate imalo mentalita na ovom forumu bi pisali stvari koje se samo sporta ticu.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 26 maj 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 maj 2014, 23:39

Jebote zivot, gdje god da udes, mi se stalno vrtimo u krug.

Jedni provociraju jedne, drugi provociraju druge, a maksimalan uspijeh oba nasa tima kolektivno je play-off EL.

Dajte ljudi, **** vas to prepucavanje vise.
Smirite srasti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2014, 23:41

DzoleZeljo je napisao/la:Jebote zivot, gdje god da udes, mi se stalno vrtimo u krug.

Jedni provociraju jedne, drugi provociraju druge, a maksimalan uspijeh oba nasa tima kolektivno je play-off EL.

Smirite srasti.
U nedostatku korisnog vremena...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 maj 2014, 23:44

Sabinho je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Jebote zivot, gdje god da udes, mi se stalno vrtimo u krug.

Smirite srasti.
U nedostatku korisnog vremena...
Ja ne mogu da svatim ove sto provociraju stalno, sta oni imaju od toga?
Da je nama historija mozda kao Benfici i Portu, pa gdje ti imas materijala za takvo nesto (pa bi covjek donekle razumio), a ne ovdje gdje se brinemo hocemo li proci 2QR EL, je fakat smijesno...

Malo pozitivne price nije na odmet, samo nekakav crnjak i stalno u krug ista prica!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 maj 2014, 23:48

Ima svega dzole medjutim 70% likova ulazi na teme nasih klubova da podyebava itd. pa ono malo konstruktivnih postova ostaje neprimjeceno i u magli... Jbg valja deverati ovako jos dugo pogotovo ako neko napravi "kiks" na euro sceni :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 27 maj 2014, 00:35

Ja na primjer odgovorno tvrdim da ste prošlo prvenstvo bili od nas bolji za jedan bod samo zahvaljujući namjernim sudiskim odlukama protiv F k Željezničar u režiji Salema Prolića i to nije nikakva provokacija nego konstruktivno mišljenje koje iznosim zbog vaše euforije. I u kupu nas niste pobjedili več na sreču prošli a sad što se opet proglašavate za šampione svemira za slijedeču sezonu o tom, po tom.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 27 maj 2014, 00:43

JosipBukal je napisao/la:Ja na primjer odgovorno tvrdim da ste prošlo prvenstvo bili od nas bolji za jedan bod samo zahvaljujući namjernim sudiskim odlukama protiv F k Željezničar u režiji Salema Prolića i to nije nikakva provokacija nego konstruktivno mišljenje koje iznosim zbog vaše euforije. I u kupu nas niste pobjedili več na sreču prošli a sad što se opet proglašavate za šampione svemira za slijedeču sezonu o tom, po tom.
A ja odgovorno tvrdim da si ti prošle školske godine bježao sa časova Bosanskog jezika i književnosti.
PS. Brate dragi (nisi mi drag) bježao sam i ja al' ti si fakat pretjerao. ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

pisac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pisac » 27 maj 2014, 00:55

JosipBukal je napisao/la:Ja na primjer odgovorno tvrdim da ste prošlo prvenstvo bili od nas bolji za jedan bod samo zahvaljujući namjernim sudiskim odlukama protiv F k Željezničar u režiji Salema Prolića i to nije nikakva provokacija nego konstruktivno mišljenje koje iznosim zbog vaše euforije. I u kupu nas niste pobjedili več na sreču prošli a sad što se opet proglašavate za šampione svemira za slijedeču sezonu o tom, po tom.
Ima li jos sta da tvrdis?
Potvrdi nam onda na koji je nacin proteklih sezona taj isti Salem delegirao suce?
Potvrdi nam to kako citava drzava zna da ste bas vi najsumljiviji klub sudija i stimaljki sto se tice? Naravno, dok je bilo para.
I potvrdi mi tu neku ocitu kradju protiv vas, nemoj mi li-la situacije gdje sudija donosi odluku po slobodnom uvjerenju.
Joj bit ce vas milina slusati kako kmecite narednih sezona :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 27 maj 2014, 01:01

Kako su nam samo ove 11-ke efikasne ove sezone, prvo Komazec pa sada Velkoski, njih dvojica su dali pola haman :)... a sto se tice Puzija, moze se vidjeti da je dao dosta golova, ofanzivan nema sta, da je nazad ko naprijed bio bi idealan, a ovako treba nam bolji lijevi bek

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 maj 2014, 01:13

Molim vas, treba mi jedan odgovor pa tko zna neka odgovori.

Naima, da li Savez Republike Srpske i Savez Bosne i Hercegovine rade kao jedno tijelo ili odvojeno?

Takoder, ako rade odvojeno, koje su ovlasti jednih, a koje drugih?

Hvala unaprijed

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 maj 2014, 01:19

Dino Selimović

Grupna faza?

˝Nije nemoguće˝

:D :D :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 27 maj 2014, 01:23

DzoleZeljo je napisao/la:Molim vas, treba mi jedan odgovor pa tko zna neka odgovori.

Naima, da li Savez Republike Srpske i Savez Bosne i Hercegovine rade kao jedno tijelo ili odvojeno?

Takoder, ako rade odvojeno, koje su ovlasti jednih, a koje drugih?

Hvala unaprijed

Rade kao odvojena tijela , a za drugo pitanje nezz :)
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 maj 2014, 02:18

Koje prošlo? Ovo sto je tek proslo tj sezona 2013/2014? Ako mislis na to onda ne znam, vas nisam gledao puno.Ono sto znam je da Sarajevo ove sezone nije vele zakidano ali ni da se za nas siljilo.Mjera nama bila.
Dok npr prosle sezone 2012/2013 je Sarajevo u najmanju ruku zakinuto za jedno 5 bodova.
Zakinuti za 2 boda u BL (Vule rukom igrao u 85 min u PETERCU), zakinuti za 3 boda u Širokom (zabili nam go poslje nedosuđenog faula za nas, Suljic isao sam na golmana i biva srusen sa leđa ali igrac dobiva zuti a ne crveni karton).Sve se to desilo kad se titula lomila od 20 i nekog kola.Dodaj vašu (samo sto mi pada na um) pobjedu u Zenici gdje su oba gola neregularna (i sudije adekvatno kaznjene, po 200 KM i kolo gdje nece biti delegirani :lol: ) i izračunaj tabelu.
To je sto mozak pamti zadnje 2 sezone.Nemoj da se vraćam u period slučaja Gavarić, gola iz dvometarskog ofsajda u Z.Mostaru, udaranje naseg igraca u BL i 3 boda za Borac ili najvece lakrdije bh fudbala poslje rata i pobjede leotara protiv "željeznica" u zadnjem kolu.

I ne , nismo vas na srecu prosli u kupu.Prvu utakmicu vi izuzev gola i šanse Tomića niste imali nista.Sarajevo je imalo jako dobre šanse Stojceva,Bilbije(100%) i Velkoskog.Zadnjih 15 min je bilo ko zadnjih 15 min finala LP izmedju Reala i Atletica.
Drugi susret na Koševu ste na sredini mozda stajali malo bolje ali opet niti ste imali više niti bolje šanse.Osim ako ne računas go iz metarskog ofsajda kao šansu?

Pozz :kafa:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 27 maj 2014, 06:50

@Bukal....i ja odgovorno tvrdim da ste 2 titule namjestili....a nemam nijedan dokaz, ipak ..odgovorno tvrdim
haj se malo osvijesti života ti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, benko21, bordobijeli, Haksss, Lecler, MaroonBjelave, pierce, Posejdon, Proximic, Sanchez87hz, ShofaII, Vanja8 i 118 gostiju.