Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 28 maj 2014, 07:29

Henderson je napisao/la:Za 15 minuta možemo dobiti:
[youtube][/youtube]

Ionako će dosta vremena provoditi na klupi a i Ibe je tu za godinu dvije.
Ma i ja kontam da je bolje kupiti njega nego Lalanu. Adam je imao sjajnu sezonu, ali je preskup.
S druge strane, za 15,5 miliona Yevhen je sjajan igrac, ako se uzmu trenutne cijene na trzistu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 28 maj 2014, 09:33

Upravo ovo sto @ackeey kaze,dovest yevhena za 15mil a Ibea neka na klupi dok se stelne malo i onda im zamjeniti uloge :mrgreen: bolje dat tu sumu od 30+ mil za javia martineza,wiliama,isca il nekog cetvrtog a mogu istrest i za stopera recimo Hummels

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 maj 2014, 12:09

Vala bas. Neznam sta se ceka. Samo treba poslati ponudu od 15mil eura i covjek ce doci. Nekoliko puta je pokazao zelju da dodje, a uz to isfurao United. Mislim da nema ni veliku platu, a sigurno ce biti dobro pojacanje. Od Lallane je i mladji i jeftiniji, a razlika u kvalitetu nije velika.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 maj 2014, 12:53

keno94 je napisao/la:Vala bas. Neznam sta se ceka. Samo treba poslati ponudu od 15mil eura i covjek ce doci. Nekoliko puta je pokazao zelju da dodje, a uz to isfurao United. Mislim da nema ni veliku platu, a sigurno ce biti dobro pojacanje. Od Lallane je i mladji i jeftiniji, a razlika u kvalitetu nije velika.
Nisam uopce siguran da je Adam kvalitetniji. Dobar je igrac, polivalentan, ali ima 27 godina, i uz to je zaista preskup.
A sto se tice snalazenja Yevhena u EPL, pa pokazao je da moze igrati protiv Cahila, Terry-ja, Cole-a, Steve-a.
Plata mu ne bi prelazila 60-tak hiljada, mladji je, a to se uklapa u nas sistem, tako da je on definitivno bolja opcija od Lalane.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 maj 2014, 13:16

Upravo to. Meni je Lallana vise vezni igrac, odnosno igrac za poziciju koju igra Coutinho, s tim da je dobar i na ostalim pozicijama. Njegov kvalitet nije upitan, vec cijena koju traze za njega, kako mediji prenose 25-30 miliona funti :shock: Veliki uticaj na to ima i klauza zbog koje Birminghamu cini mi se ide 25%. Da je mladji pa uredu, ovako mi je to previse. Adama ce tesko biti prodati za svotu vecu od one za koju bi dosao, s obzirom da ulazi u najbolje godine i vise nece puno napredovati.
Konoplyanka je dosta ofanzivniji igrac koji moze igrati u svakoj napadackoj poziciji, s tim da je najbolji na lijevom krilu. Veliki plus mu je sto dosta radi i u odbrani. Po meni bolje rjesenje od Engleza, jeftiniji(12,5mil funti klauza), mladji(godinu cini mi se) i nece biti problema ako ga pokusaju dovedu(izrazio zelju za prelazakan Anfield).
Izjava Rodgersa za Guardian:
“I think the big lure will be Champions League, that’s what I’ve found in my conversations with agents and people,” he said. “The best players want to play in the big competition. There was one player who we offered more money to than he took from the club that he went to just to play Champions League football [last summer]. That’s the fight and I certainly found that last summer but we’ve put Liverpool back on the map now.
http://www.theguardian.com/football/blo ... orts-group

Mislim da je Mkhitaryan u pitanju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 maj 2014, 13:18

Hvala Bogu pa nismo doveli Armenca. :salut:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 maj 2014, 13:29

Ma da je dosao sigurno bi bio bolji od Coutinha.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 maj 2014, 13:33

Henderson je napisao/la:Hvala Bogu pa nismo doveli Armenca. :salut:
Uf, nemoj Rizo. Strasan igrac, bar meni. I sada mi je zao sto nije u Liverpoolu.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 maj 2014, 13:51

http://bleacherreport.com/articles/2076 ... l-contract

zanimljiva analiza za sljedeu sezonu. 20 pitanja koje Rodgers treba rijesiti:
1)Steven Gerrard's Contract - keep him at the club until 2016.
2)Decide on Other Expiring Deals - Kolo Toure, Jon Flanagan, Glen Johnson.
3)Long-Term Futures of Senior Players - Daniel Agger and Martin Skrtel, Lucas Leiva.
4)Confirm Quick Sales of Reina, Assaidi, Other Loaned Players - Conor Coady, Jack Robinson and Seb Coates.
5)Which Kids Are to Play a Part Next Season? - Jordon Ibe, Cameron Brannagan, Joao Teixeira, Jerome Sinclair, Brad Smith, Ryan McLaughlin...
6)Decide on Who Is Involved in Pre-Season - Fabio Borini, Suso, Illori.
7)Work with Committee to Agree as Quickly as Possible on Best Targets
8)Identify the Few Problems the Team Had in 2013-14 - Hull City away, Southampton at home.
9)Review 2013-14 Champions League
10)Decide on Liverpool's Initial System for CL Fixtures - Press high and quick transitions / Retention in deep areas, waiting their chance to strike.
11)Loans for Youngsters - Ryan McLaughlin, Andre Wisdom
12)New Full-Backs on Both Sides - Ricardo Rodriguez, Ashley Cole and others
13)Cover for Gerrard
14)Backup Goalkeeper
15)The Third Centre-Forward - Borini?
16)Adam Lallana - "must buy" or not?
17)The Big Signing?
18)Central Defensive Partnership
19) Support Costa Rica! - Just kidding, of course.
20)Start 2014-15 Season in Positive Fashion

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 maj 2014, 14:19

ackeey je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Hvala Bogu pa nismo doveli Armenca. :salut:
Uf, nemoj Rizo. Strasan igrac, bar meni. I sada mi je zao sto nije u Liverpoolu.
Ima velikog udjela u tituli Real Madrida.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 maj 2014, 14:31

nerkolfc je napisao/la:Ma da je dosao sigurno bi bio bolji od Coutinha.
i ja bi od njega bio bolji jos imam milion povreda :D
sto se transfera tice najbolje da nikog ne dovode kako su se do sad pokazali. a i ovi sto se dovode u vezu sa liverpoolom mi nisu nesto primamljivi previse.
You are someone else I am still right here

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 28 maj 2014, 14:45

Moje zelje za ovo ljeto bi bile:
-Dovesti rezervnog golmana
-Moreno ili Rodriguez za lijevog beka, prodati Enriquea i ostaviti Smitha kao rezervu
-Vratiti Illorija i prodati Tourea, pokusati sa kombinacijom Sakho-Illori
-Ostaviti Johnsona i Flanagana kao rezervu
-Prodati Lucasa i dovesti Cana
-Vratiti Susa, ostaviti i Alberta mozda nesto i pokaze
-Prodati Aspasa, Borinija, Assaidia
-Dovesti Konoplyanku
-Pruziti Ibeu, Brannaganu i Teixeiri prilike u kupu ili u ligi
-Ostale mlade igrace (Wisdom, Mclaughlin isl) posuditi u Championship
-Dovesti jedno vrhunsko pojacanje kao sto je npr Javi Martinez, Shaqiri, Isco i sl.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 maj 2014, 14:47

fera je napisao/la:
sto se transfera tice najbolje da nikog ne dovode kako su se do sad pokazali. a i ovi sto se dovode u vezu sa liverpoolom mi nisu nesto primamljivi previse.
Vidim nemate danima, to oplakuješ odlazak Ngoa iz voljenog nam tima? :urnebes:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 maj 2014, 15:07

Henderson je napisao/la:
fera je napisao/la:
Vidim nemate danima, to oplakuješ odlazak Ngoa iz voljenog nam tima? :urnebes:
kad sam ja vama rekao da on nije i nece biti igrac za liverpoola :D al ne vjeruje mi carlo :D
ma ne znam sta bi ti rekao osim da nemam sta reci pa i ne pisem bas. uđem ponekad procitam da vidim kakvih traceva ima i to je to.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 maj 2014, 16:32

Najvise volim ovaj period kada nema onih silnih spekulacija. Zatisje pred buru. :cool:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 maj 2014, 20:02

http://www.sportyou.es/blog/futbol/2014 ... 91818.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Navodno pouzdan novinarski list. Nije losa ni cena 20m. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 maj 2014, 20:13

Prvi put čujem za tu stranicu, gdje je iskopa :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 maj 2014, 20:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:Prvi put čujem za tu stranicu, gdje je iskopa :mrgreen:
Ma sta ti znas. :D
Billy ‏@billyedwards94 1h
@LfcDan @JackSear Always thought SportYou was one of the better **** in Spain, yet to see it reported anywhere else though!
Nisu toliko jaki kao AS ili Marca, ali sasvim solidan izvor, kao sto i kaze ovaj lik koji se poprilicno razume u spanske portale. Videcemo koliko je istinito, a pre toga su insajderi javili ogroman interes, jer je Shaw preskup za nas.

Jedina fora ovde, jeste ta sto Moreno navodno zeli u Real.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 maj 2014, 22:25

Liverpool je novi prvak Engleske, barem kada je u pitanju fair play. Redsi su zvanično prvi na tabeli fair playa kada je u pitanju minula sezona.

Tokom sezone slavni klub sa Anfielda je imao niz od 16 mečeva bez poraza, u finišu su bili jako blizu osvajanja šampionske titule sve do poraza(0:2) od Chelseaja.

Kako bi promovisala pozitivno ponašanje liga je odličila da ofirmi takmičenje u fair playu uključujući pet kategorija i to crvene i žute kartone, zatim pozitivnu igru (npr. bez odugovlačenja vremena), respekt prema protivniku, prema sudijama i ponašanje klupskih zvaničnika.

Liverpool će za ''najpoštenije'' ponašanje tokom sezone dobiti nagradu od 30 hiljada funti. Prošlosezonski pobjednik Arsenal je ovu sezonu završio kao drugoplasirani.

E golemo, ne znam da li je ovo istina :lol:
ZZ

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 maj 2014, 22:38

Agger postigao pobjedonosni gol protiv Šveđana, penal.

Danas smo povezani s' Morenom i Šaćirijem. Ovaj drugi rekao da ne zeli vise da ponovi sezonu kao proslu i da mu ne lezi Pep kao sto mu je Jupp, kao ne prica puno sa igracima. Uglavnom Brendan ce sigurno puno pricati s njim samo neka dođe.

Za Emrea iz Echoa ovi kazu da se dogovara sa igracem i njegovim agentom i ako se uspiju dogovoriti da odsteta nece biti problem.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.