Isto kao Lakicevic,Saric,Kostic,Mehmedagic .....Chinaglia je napisao/la:kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djecajoksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Isto kao Lakicevic,Saric,Kostic,Mehmedagic .....Chinaglia je napisao/la:kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djecajoksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oni su nas doveli tu gdje jesmo, nisu nasa djeca sigurnojoksimovic je napisao/la:Isto kao Lakicevic,Saric,Kostic,Mehmedagic .....Chinaglia je napisao/la:kako su ti se svidjeli Mehidic i Prses, nasa djecajoksimovic je napisao/la:Meni je samo zao Azmira Husica ii iii naaasss![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma briši sve. Samo znaju pljuvati kad ne ide.NYKnicks Fan je napisao/la:Fuj komentara na FB stranici
I nije ih sramNYKnicks Fan je napisao/la:Fuj komentara na FB stranici
Jesam, admin svih Slobodinih profila na drustvenim mrezama.Aerials je napisao/la:ma briši sve. Samo znaju pljuvati kad ne ide.NYKnicks Fan je napisao/la:Fuj komentara na FB stranici
Objasnite ovo da svi onda znamo, bez nagadjanja jasno i konkretno.sloboda72 je napisao/la:Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
tuzlak1987 je napisao/la:Objasnite ovo da svi onda znamo, bez nagadjanja jasno i konkretno.sloboda72 je napisao/la:Slažem se . Ovo je školski primjer kladionički prodate utakmice.Zaista mi je žao Husrefa Musemića i navijača Slobode.Tuzlak04 je napisao/la:. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
Imao sam zelju da uzmemo kup ispred sarajlija, sad imam zelju da uzmemo kup iz inata ovim sto su rekli da su zavrsili sa Slobodom do kraja sezone..NYKnicks Fan je napisao/la:Jesam, admin svih Slobodinih profila na drustvenim mrezama.Aerials je napisao/la:ma briši sve. Samo znaju pljuvati kad ne ide.NYKnicks Fan je napisao/la:Fuj komentara na FB stranici![]()
Necu brisati neka ih, da imaju citati sta na kraju sezone. Lete samo oni koji psuju igracima, upravi i strucnom stabu. I navijaci drugih timova.
E sad mi smo mnogo puta izvarani, nama sve smrdi. Zbog ovakvih utakmica mi nemamo ni jak kop a ni posjetu. Ovo danas nema objasnjenje i sve dok bude ovakvih utakmica ljudi nece vjerovat da je sve posteno. Bruka ljudi (mojih prijatelja sa tribine od prije desetak godina) me veceras zvalo i kazu da zbog ovakvih utakmica ne zele doci na stadion nit ici na gostovanje.Nighthawk je napisao/la:Ljudi ja sam toliko propatio sa Slobodom, kroz dosadasnja takmicenja, da bi sad dao sve cetiri preostale ligaske utakmice za taj trofej u kupu. Mnogo sam se puta vracao, sa razno raznih stadiona, strasno tuzan.
Ma ne možeš ti to kretenima objasnitiadnan27 je napisao/la:Ojj ljudi sta pisu po face mene sramota pa ovo je i dalje ljudi naj bolja sezona za slobodu ako osvojimo kup ja prezadovoljan da izborimo europu zadovoljan momcima treba podrska u svim utakmicama sta reci tezak poraz ali idemo dalje ljudi i da nas u sto vecem broju dodje protiv radnika sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.