Evo za @Hendersona.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Total LFC games/goals: 132 / 13Marcus je napisao/la:
Evo za @Hendersona.
Druže, treba biti realan.Coleman je igrač Evertona znači gradskog, najljućeg rivala.Šansa da dođe u Liverpool je 1%.Richards mi je mnogo drag igrač al' je injury prone i teško da će ikad sastaviti sezonu-dvije bez povrede.Zar nam treba igrač koji će provesti više vremena u bolnici nego na terenuackeey je napisao/la:Naucice, polako. Bey, nisam se dobro izrazio, ako cemo vec dovoditi desnog beka, onda to treba biti recimo Micah ili Coleman, a ne neko ko ce mozda biti pojacanje. Licno mislim da nam je Glen bio najslabija karika ove sezone, ali ne treba sada bilo koga kupiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kada smo mogli uzeti od njih Abela Xaviera možemo i Colemana.BeyKopites je napisao/la:Druže, treba biti realan.Coleman je igrač Evertona znači gradskog, najljućeg rivala.Šansa da dođe u Liverpool je 1%.Richards mi je mnogo drag igrač al' je injury prone i teško da će ikad sastaviti sezonu-dvije bez povrede.Zar nam treba igrač koji će provesti više vremena u bolnici nego na terenuackeey je napisao/la:Naucice, polako. Bey, nisam se dobro izrazio, ako cemo vec dovoditi desnog beka, onda to treba biti recimo Micah ili Coleman, a ne neko ko ce mozda biti pojacanje. Licno mislim da nam je Glen bio najslabija karika ove sezone, ali ne treba sada bilo koga kupiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Kako rekoh, što se tiče Clynea podržao bih njegov dolazak ali za neku razumnu cijenu, čuj 15m za solidnog beka
Swansea slap £25 million price tag on Bony
Swansea City have told any potential buyers to meet their £25 million pound valuation of striker Wilfried Bony, or give up hope of signing the player.
The forward is said to be subject of interest from Arsenal, Liverpool and Roma, but Swansea have warned that Bony will not leave on the cheap.
Bony has helped Swansea stay in the premier league this season, scoring 16 goals in 34 appearances for the club.
Swansea are determined to keep hold of the player, but if their requirements are met, it is understood that the player will be allowed to leave.
By Ollie Brown
25 mil funti, znaci 30 mil eura.keno94 je napisao/la:Sakho kapiten za Fancuze. Zasad je dobro odigrao. Griezmann masina, trebalo bi ga dovest. Cini mi se cijena 25mil eura.
To bi bilo fino, bolje za njega te pare dati nego za Lallanu. Cuj 25 miliona za Lallanu hoce, ako toliko ode to je katastrofa.keno94 je napisao/la:Sakho kapiten za Fancuze. Zasad je dobro odigrao. Griezmann masina, trebalo bi ga dovest. Cini mi se cijena 25mil eura.
Molim te Pochetinno učini nam uslugu i dovedi ga.Mauricio Pochettino to target Adam Lallana after agreeing five-year deal with Spurs (Guardian)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.