Bolje da ne prenose samo se brukaju....LiverpoolREDS je napisao/la:Da li zna neko hoce li biti prenos EPL na bht1 sljedece sezone
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
50% da hoće a 100% da nećerambo16 je napisao/la:vrlo vjerovatno da neće...kako oni kažu "zbog malih prihoda od rtv takse i zbog enormnih cijena EPL-e"LiverpoolREDS je napisao/la:Da li zna neko hoce li biti prenos EPL na bht1 sljedece sezone

ROY HODGSONnerkolfc je napisao/la:U njih treba u svemu imati povjerenje osim kad su u pitanju dovođenje igrača. Nije nas gora kombinacija mogla zadesiti po tom pitanjuCarragher23 je napisao/la:Bitno da je Brendan potpisao ugovor a za pojacanja se nebrinem imam puno povjerenje u generala i Iana

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Uh kako sam njega mogao zaboraviti. On i njegovi transferi, nismo se izvukli godinama iz te rupe 

Ma uvijek moze gore. Samo mi je utjeha sto Rodgers zna unaprijediti igrace koje ima na raspolaganju i itekako racuna na mlade, a ima dosta talenata.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
http://au.eurosport.com/football/premie ... tory.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@Henderson
ne rece kako si dozivio long-term deal?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Prva pomisao mi je bila još četiri godine bez trofeja, ali kasnije sam se sjetio da to Henry neće dopustiti.Sage je napisao/la:@Henderson
Lallana will undergo his LFC medical tomorrow at the England camp. Confirmed.
By who ?Ozren je napisao/la:Lallana will undergo his LFC medical tomorrow at the England camp. Confirmed.

Lallana sutra potpisuje, ko šta pije ??

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
MudroHenderson je napisao/la:Prva pomisao mi je bila još četiri godine bez trofeja, ali kasnije sam se sjetio da to Henry neće dopustiti.Sage je napisao/la:@Henderson

Memento Mori...
Memento Mori...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Mojne sratnedim93 je napisao/la:najjača riječ, tomorrow
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Baždarević ima kafanu u Belfortu. Na ulazu piše: " Danas pijete na svoj račun a sutra kafana časti."nedim93 je napisao/la:najjača riječ, tomorrow

Znam da su samo glasine, ali zasto Clyne? Glen je ubi Boze los, ali je bolji od njega.
Stvarno ne kontam, pa trebaju nam extra igraci, a ne "moguce" zvijezde...
Ipak, vjerujem BR-u (nemam razloga da ne vjerujem), ali se sjetim Aspasa i Alberta, pa se opet zabrinem.
Ko je ozenjen i ponekad i skuha nesto, zna da se od govana pita ne pravi...
Stvarno ne kontam, pa trebaju nam extra igraci, a ne "moguce" zvijezde...
Ipak, vjerujem BR-u (nemam razloga da ne vjerujem), ali se sjetim Aspasa i Alberta, pa se opet zabrinem.
Ko je ozenjen i ponekad i skuha nesto, zna da se od govana pita ne pravi...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Liverpool will kick off their pre-season preparations for the 2014-15 campaign with a friendly match against League One outfit Preston North End on Saturday, July 19.
Luis Suarez's outstanding form in 2013-14 has been rewarded with yet another accolade after the striker was named the FTBpro PFA Fan Player of the Season.
- BeyKopites
- Kontakt:
Nije istina da je Clyne lošiji od sadašnjeg Johnsona, koji ulazi u godine, koji je načet povredama odavno i koji jednostavno gubi formu i ne uspijeva je vratiti...Clyne bi bio dobar potez što se mene tiče, samo mi se ne sviđa cijena koja se spominje (15m funti
).
Sve zavisi i od toga hoće li Johnson otići ove ili sljedeće sezone kad mu istekne ugovor, interesuje me šta će Rodgers odlučiti po tom pitanju.

Sve zavisi i od toga hoće li Johnson otići ove ili sljedeće sezone kad mu istekne ugovor, interesuje me šta će Rodgers odlučiti po tom pitanju.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
@ackeey
to za pitu ja govorim ovdje omladini al dzaba

to za pitu ja govorim ovdje omladini al dzaba

Memento Mori...
Memento Mori...
Re: Odg: Liverpool FC
Naucice, polako. Bey, nisam se dobro izrazio, ako cemo vec dovoditi desnog beka, onda to treba biti recimo Micah ili Coleman, a ne neko ko ce mozda biti pojacanje. Licno mislim da nam je Glen bio najslabija karika ove sezone, ali ne treba sada bilo koga kupiti.Sage je napisao/la:@ackeey
to za pitu ja govorim ovdje omladini al dzaba![]()
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Glen neće ići nigdje ove sezone, tako je bila negdje izjava bibliotekara. Ganja se lijevi bek, kako bi vjerovatno Flano igrao desnog beka.
Gledam sad nas Sky Sportu, Agger 1/1 da će potpisati za Napoli, Adam Lallana 1/4 za Liverpool, Remy 7/2 za Livepool, Pedro Rodrigez 6/4 za Liverpool, Micah 6/4 Liverpool, Konopljanka 1/2 Liverpool, Ashley Cole 15/8...
Nerazumijem se u ove kvote, ali valjda bude nešto od ovoga. Ono što je sigurno jeste da nije džaba ovo za Aggera 1/1.
Nadati se samo da će Engleska ispasti u grupnoj fazi.Liverpool demand £7m from Stoke for Oussama Assaidi. (Telegraph)
Gledam sad nas Sky Sportu, Agger 1/1 da će potpisati za Napoli, Adam Lallana 1/4 za Liverpool, Remy 7/2 za Livepool, Pedro Rodrigez 6/4 za Liverpool, Micah 6/4 Liverpool, Konopljanka 1/2 Liverpool, Ashley Cole 15/8...
Nerazumijem se u ove kvote, ali valjda bude nešto od ovoga. Ono što je sigurno jeste da nije džaba ovo za Aggera 1/1.