Da je bilo 120 000 sa ovakvom bi ocajnom igrom izgubiliSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo mi nije jasno gdje su sada svi navijaci? Pa nema sanse da bi izgubili pred 5000+ ljudi... Kako pojedince nije sramota...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
. . ovdje su se uzele ogromne pare . . .vi skontajte kako god hoćete. . .. .Svaka analiza igrača i igre je bespotrebna . . .
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
KUP JE NAŠ!
Treba kakav doček opet

Treba kakav doček opet

Azmire ako si prodo nije ti halal. Previse jadno smo izgubili.
Zadnja izmjena: Nighthawk, dana/u 30 apr 2016, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
idemo uzet' Kup, maximalno se fokusirat' na Radnik, a za ovo danas udarit' po dzepu, ako mogu premije, mogu i kazne
PS poce ja nesto pricat' o Piriji, kada se okrenu neka curica i poce nesto pricat', hajde ovo, hajde ono, ako si frajer, iskulirao sam je, necu se sa djevojcicom svadjat', a inace Pirijina sestra haha
PS poce ja nesto pricat' o Piriji, kada se okrenu neka curica i poce nesto pricat', hajde ovo, hajde ono, ako si frajer, iskulirao sam je, necu se sa djevojcicom svadjat', a inace Pirijina sestra haha
3 od 4 zadnje domace utakmice Slobode: Zeljo 0:1, Siroki 0:3, Drina 0:2
Zrinjski ovo nece propustit. Ne samo da su u boljoj formi, nego imaju i duplo laksi raspored. Ne bi bilo lose okrenut se iskljucivo kupu. Mislim da je kup dosta lakse osvojit, nego plasman u Evropu preko lige. A umorni protiv Radnika tesko da bi mogli uci kao favoriti u dvomec. Ne treba zaboravit da je to itekako dobra ekipa sa izvrsnim trenerom.
Eventualnim osvajanjem kupa bi napravili historijski rezultat. Samo naprijed!
Zrinjski ovo nece propustit. Ne samo da su u boljoj formi, nego imaju i duplo laksi raspored. Ne bi bilo lose okrenut se iskljucivo kupu. Mislim da je kup dosta lakse osvojit, nego plasman u Evropu preko lige. A umorni protiv Radnika tesko da bi mogli uci kao favoriti u dvomec. Ne treba zaboravit da je to itekako dobra ekipa sa izvrsnim trenerom.
Eventualnim osvajanjem kupa bi napravili historijski rezultat. Samo naprijed!
A sad adio...
tako je zlajci, sve u svoje vrijemezlajci je napisao/la:Za titulu je prerano.
Za kup taman.
smirite strasti, idemo dalje
Ako se desi da loše odigramo sljedeću, onda smo se 100% okrenuli kupu i prije ove utakmice, samo eto mi to ne znamo jer kontamo da igramo još uvijek na dva fronta.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Pirija i Ahmet se moraju sabrat... Bas katastrofa... Sve sto smo uradili u ovoj sezoni je baceno u vodu... Sada se nadat kiksu Svinjskog i uzeti Kup!
Nabijem na ku*ac svakog derby navijaca!
Nabijem na ku*ac svakog derby navijaca!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Eh sad da li odmarati igrače u ligi (što znači sigurni porazi) ili osigurati Europu kroz ligu i napasti kup...
I upravu je @zlajci, drugi svake godine vode borbu za Europu pa po 5-6 godina ostanu suha qurca za titulu, nama je tek prva godina i malo nam je falilo. Kad znamo da bi ovo trebao biti tek početak jake Slobode, a ne da nam se posrećila jedna generacija, onda i nije toliko gorak okus.
I upravu je @zlajci, drugi svake godine vode borbu za Europu pa po 5-6 godina ostanu suha qurca za titulu, nama je tek prva godina i malo nam je falilo. Kad znamo da bi ovo trebao biti tek početak jake Slobode, a ne da nam se posrećila jedna generacija, onda i nije toliko gorak okus.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ahmet je u zadnje vrijeme katastrofa, ja ne mogu da shvatim šta se s njim desilo na polusezoni. A Azir će da bude deset puta bolji golman od Pirića, vidjet ćete. Onom momku bi trebalo dati šansu ponekad.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pirija i Ahmet se moraju sabrat... Bas katastrofa... Sve sto smo uradili u ovoj sezoni je baceno u vodu... Sada se nadat kiksu Svinjskog i uzeti Kup!
Ne brini, doci ce protiv Sarajeva da prave selfije.......nema igraca nigdje zadnje tri-cetiri prvenstvene na Tusnju i trenera zajedno sa njima, vec igraju grupnu fazu LP, blam za blamom (Siroki, Zeljo i Drina)......danas su Fukare prekucale i navijacku skupinu iz Doboja kod KaknjaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:PI*CKE FUTAVEEE GDJEEE STE NA TUSNJUUUU???( za vas se na forumu ne odnosi, i za one koji nisu bili u mogucnosti doci ) PLEME SVIMA YEBEM! PREDZADNJA UTAKMICA NA TUSNJU POLUPRAZAN STADION FUUUUUUUUUUUUJ! JEL SRAM DERBY NAVIJACE??? **** ONA NAJVECA! SIGURNO DA BI MOMCIMA DOSTA ZNACILO DA JE STADION BIO PUN... OPSTANAK JE BIO CILJ! SADA IDEMO PO KUP PA STA BOG DA!

🔴⚫️
pa nek opet u svlacionici Prses, Salihovic, Mehidic i Todorovic pjevaju "u krvi u krvi mi je da budem prvi ima li ko sa strane da mi na crtu stane"
a kad dobiju priliku da igraju nema ih nigdje. komotno nek razgule iz kluba i sa sobom povedu Lakicevica, Ahmeta, Haurdica i Govedaricu
onaj Ahmet ne moze prvu federalnu igrati 

Sloboda Tuzla
Prvi go jest Pirijin, al momak je jos uvijem U21 igrac, i momak nas je dosta puta izvadio, da bi se sad odma pljuvalo po njemu.Aerials je napisao/la:Ahmet je u zadnje vrijeme katastrofa, ja ne mogu da shvatim šta se s njim desilo na polusezoni. A Azir će da bude deset puta bolji golman od Pirića, vidjet ćete. Onom momku bi trebalo dati šansu ponekad.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pirija i Ahmet se moraju sabrat... Bas katastrofa... Sve sto smo uradili u ovoj sezoni je baceno u vodu... Sada se nadat kiksu Svinjskog i uzeti Kup!
Mislim da ne treba sad prozivat kriv ovaj kriv onaj, za poraz je kriva ekipa, isto ko st je ekipa kriva za sve dobro ove sezon!
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Kako, ali kako, se neko moze nazvati navijacem Slobode, a na Tusnju je samo protiv Zelje i Sarajeva, i to ne radi ljubavi, vec radi selfijaSkver je napisao/la:Ne brini, doci ce protiv Sarajeva da prave selfije.......nema igraca nigdje zadnje tri-cetiri prvenstvene na Tusnju i trenera zajedno sa njima, vec igraju grupnu fazu LP, blam za blamom (Siroki, Zeljo i Drina)......danas su Fukare prekucale i navijacku skupinu iz Doboja kod KaknjaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:PI*CKE FUTAVEEE GDJEEE STE NA TUSNJUUUU???( za vas se na forumu ne odnosi, i za one koji nisu bili u mogucnosti doci ) PLEME SVIMA YEBEM! PREDZADNJA UTAKMICA NA TUSNJU POLUPRAZAN STADION FUUUUUUUUUUUUJ! JEL SRAM DERBY NAVIJACE??? **** ONA NAJVECA! SIGURNO DA BI MOMCIMA DOSTA ZNACILO DA JE STADION BIO PUN... OPSTANAK JE BIO CILJ! SADA IDEMO PO KUP PA STA BOG DA!![]()
.......

Sta se desilo Ahmetu, Boga pitajAerials je napisao/la:Ahmet je u zadnje vrijeme katastrofa, ja ne mogu da shvatim šta se s njim desilo na polusezoni. A Azir će da bude deset puta bolji golman od Pirića, vidjet ćete. Onom momku bi trebalo dati šansu ponekad.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Pirija i Ahmet se moraju sabrat... Bas katastrofa... Sve sto smo uradili u ovoj sezoni je baceno u vodu... Sada se nadat kiksu Svinjskog i uzeti Kup!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
fukaratz je napisao/la:pa nek opet u svlacionici Prses, Salihovic, Mehidic i Todorovic pjevaju "u krvi u krvi mi je da budem prvi ima li ko sa strane da mi na crtu stane"a kad dobiju priliku da igraju nema ih nigdje. komotno nek razgule iz kluba i sa sobom povedu Lakicevica, Ahmeta, Haurdica i Govedaricu
onaj Ahmet ne moze prvu federalnu igrati
. . ja kad sam pisao da Ahmet nije dovoljan, pojedini su mi se smijali i spominjali da je najbolji strijelac lige i da nam ne treba nikakvo pojačanje . . .
Ma ne kažem da je kriv Pirija, daleko od toga. Pirić je dobar golman, samo nekako imam osjećaj da je onaj momak dosta bolji i sigurniji od njega.klasik je napisao/la:Prvi go jest Pirijin, al momak je jos uvijem U21 igrac, i momak nas je dosta puta izvadio, da bi se sad odma pljuvalo po njemu.
Mislim da ne treba sad prozivat kriv ovaj kriv onaj, za poraz je kriva ekipa, isto ko st je ekipa kriva za sve dobro ove sezon!
Moglo bi se malo i bez Evrope ostat'. 

Cijela zapadna tribina je ustala na noge i pozdravila ga. Udruženje građana Sloboda mu je poklonilo šal FK Sloboda koji je Cvele poljubio .Dugo , dugo smo mu aplaudirali i skandirali :Cvele, Cvele.Biban25 je napisao/la:Eto nama dragog Cveleta, došao na Tušanj pošteno zaigrati i uzeti tri boda. Jesil ga pozdravio na kraju meča?sloboda72 je napisao/la:DOBRO DOŠAO U SVOJU TUZLU I NA SVOJ TUŠANJ CVIJETINE BLAGOJEVIĆU.
NAKON NAŠEG LOŠEG POLUVREMENA RAJA MU DOBACIVILA DA SE SKINE I DA OBUČE DRES SLOBODE, DA POBIJEDIMO.
Ja volim FK Tuzla City
U pravu si...ali na ovakav način, bolno i previše. Valja nam se navikavat izgleda, tako je kad si u vrhu.pinoglavi je napisao/la: Kad znamo da bi ovo trebao biti tek početak jake Slobode, a ne da nam se posrećila jedna generacija, onda i nije toliko gorak okus.
Srećom tu su ovi paćenici koji misle da je ovo krah Slobode pa da nas malo oraspolože.
Vratiće se oni opet protiv Travnika, ako ne pojedu onaj teren evo glava, a i siguran sam da od Sarajeva ovdje nećemo izgubit, pogotovo što ćemo biti kompletni. Tu osigurat drugo mjesto a u Kupu šta bude.
Ordagić je ipak glavna karika ove ekipe.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.