SlevinKelevra je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Igru brisi bodove pisi

Majkemi, mi nista ne zasluzujemo. Pogan narod. Francuska ne moze Bjelorusiju mrtvu da pobijedi, mi uvalimo pet komada reprezentaciji otprilike istog ranga, i onda neko kaze 'igru brisi'.
I jos kad procitam da 's onom igrom necemo nista moci Belgiji'...
To bi bilo isto kao da kazes ne znam bi li vecerao prekosutra. Nase gluposti.
edit: Estonija bolje plasirana za 7 mjesta od Bjelorusije.
5:0, dan ga yebo.

Ja sam namjerno udario kontru i otisao u krajnost.
Sa boldiranim se donekle slazem, jer sve je jos rano, ali ljudi su vec sinoc i jutros diskutovali da li cemo Belgiji uzet bod ili sva tri ako budemo igrali 4-4-2 ili 4-5-1, a ne znaju koliko ce utakmica nasi igraci odigrati ovaj mjesec niti da li ce svi doci zdravi na okupljanje. A ni sinoc nismo, iako smo dali pet komada, pokazali nesto cime bi mogli tako samouvjereno prijetiti Belgijancima

kao sto pojedini rade. Drugo, zasmetalo mi previse dizanje pojedinih igraca i tjeranje inata nekim drugim zbog sinocnih partija, mislim u prvom redu na Spahica...., a covjek kao ni drugi stoper nije imao nijednog defanzivnog zadatka da odradi pa da vidimo kako rijesava svoj primarni i najbitniji posao. Dok ti isti ce ove druge nagazit tipa Viscu, Lulica, Vranjesa, a Vedu i Medunjanina su samo golovi spasili blacenja. Nece da vide da je i jednim i drugim sinoc protivnik bila Estonija, i ova sva desavanja od sinoc nece mnogo znaciti sljedecu utakmicu, za nas puno bitniju, jer ipak sinoc su i kod najpesimisticnijih 3 boda vec bila upisana, pa makar i rezultatom 1:0.
Ovaj visok rezultat najvise moze uticati na atmosferu u ekipi, koja ce biti pozitivna pa blago i euforicna, ali navijaci su vec sad poceli s onim sto mi se ne svidja i onome sto nas je dosad vodilo ka strmoglavom padu i bolnom prizemljenju, nazalost vec vidjeno kada smo mi upitanju.
Samo pokusavam spustiti loptu jos danas, po pitanju naseg gostovanja Belgiji i vratiti nas u realnost.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...