Dosao je dan D za titulu . Danas se sve odlucuje . Ako izgubimo Bayern je prvak 99% ako dobijemo nista nije izgubljeno ... Za Dortmund je ovo kao finalna utakmica ... Tesko je prognozirati bilo sta. Bayern je jaci nego ikad, premocno izgledaju ... Ali da ih ne hvalio ionako svi znamo da su dobri bolje da kazem kakvi smo mi ... Igramo toplo hladno ove god, ali u velikm utakmicama smo tu pokazujemo kvalitet i klasu izuzmemoli Schalke kad je Klopp izmisljo toplu vodu

... Prosli smo grupu smrti i to kao prvi . I to nesto znaci ali ne treba previse uzimat zdravo za gotovo tu cinjenicu jer Real i City su u dosta losoj formi ove god .
Ako BvB odigra svoju igru svoju utakmicu, Bayern nece bit lahko i onda sigurno nece lahko do 3 boda ... No pitanje je da li ce Klopp postavit i motivisat kako treba nase igrace, uvjeren sam ipak da hoce ali sta ako Heynckes ima za to vec spreman odg i recept kako napokon pobjedit BvB ... Nekako mislim ipak da sve ovisi o nama u ovoj utakmici a ne o Bayernu jer koliko god jaki mocni dobri bili BvB je ekipa i kolektiv ipo ... Bitno je da ne primimo gol sto duze ... Ali tu se opet javlja problem, nasa odbrana je ove sezone dosta losa naprimali smo previse golova, nismo stabilni kao u sezonama prethodnim koliko god dobro odigramo protivnik ima previse sansi i zabije nam gol, tako da cemo tesko proc da nam Bayern ne uvali koji gol ...
Dosta ce ovisit o tome da li ce Benda i Gundo igrat zajedno, ako Lajtna bude igro umjeso Ilkaya je.bani smo i to da valja ... Treba ocekivat da cemo igrat kao i protiv Citya i Reala povuc se prepustit protivniku igru i onda uz presing i kontra napada stvarati prilike i abd golove ... Uvjeren sam da cemo tako igrati ... O Wajdi cu takodje dosta ovisit danas ... Ribery se ne bi trebo naigrat pored Piszceka, koji se s nij moze nosit . Dobro je sto nema Robbena ali tu je taj cudni Mulla koji ima ucinak asistencija i golova fenomenalan jako instinktivan igrac s odlicnom anticipacijom, no imamo i mi svog Schmellea koji ce to znat zaustavit ... Treba obratit paznju i na Maria Mandzu koji ce u skok igri izbacivat lakat nadam se da ce sudija otvorit oci i znat to odmah kaznjavati ... Ali srce ove ekipe ce bit Schwajni i Javi to je sto Bayern ovih godina nije imao tu kvalitetnu sesticu koja zna presjec igru ubrzat otvorit pasom ma to je par za pozeljeti, prednost nasa sto oni jos nisu na optimumu svoje forme i uigranosti..
Sto se tice nase ofanzive ostaje dilema izmedju Kube i Kevina ko ce igrat a ko hoblat ? Ja da se pitam kapiten Poljske bi igrao Kevin bi hoblao ... jer bolje da igra Kuba ako on bude igrao bit ce na desnom krilu i tako ce se vracat pomagat Pisonji oko Riberya i Alabe ukoliko bude Kevin igrao onda nam na desnom krilu ostaje rupa Jer ni Gotze ni Reus se nece vracat kao sto se Kuba vraca, a ta lijeva strana je mnogo opasnija nego desna Bayernova. Jer Schmellzer moze izac na kraj s Mullom i sam ... Nadam se da se Reus nece krit citavu utakmicu da ce pravit razliku ali ne samo golovima nego i prodorima Alaba ce se otvorit igrat ce ofanzivno jest odlican momak al je i zelen to Reus mora iskoristit tu vidim nasu veliku prevagu ... Gotze je zadnje vrijeme u dobroj formi eh sad je pitanje da li ce oslobodit Javi Martineza da li ce moc oigrat svoju igru ili ce Javi bit flaster i onemogucit Mariovu caroliju. Ma da Jedan Mariov pas dribling moze rjesit utakmicu to je ta klasa ta nasa klasa

..
Imamo jos duel Lewy Badstuber, to je Lewina stara musterija kojeg voli je.bavat kantat driblat dipriat nas plus je sto Badstuba igra

... Dante je stoper ipo stopercina poslije Matsa i Howedesa najbolji stoper lige ali ipak je poslije njih, no i tu vidim jednu dobru stvar koliko god Dante bio odlican mocan dobar sklon je kiksu tako da moze odigrat 15 utakmica top i 16 da igra odlicno i onda odjednom veliki ogromni kiks napravit jer takav je to igrac dosta slican nasem Suboticu .... O Lahmu se nema sta pricat daj boze da sta preko njegove stran odradimo ...
Napominjem ako nametnemo svoju igru vracamo se kuci s 3 boda

...
Moja prognoza 1:2 za nas Lewy i Gotze .
Hummy je pred utakmicu izjavio sledece :
Bayern ? To mi je totalno svejedno, emocije prema tom klubu su izbrisane .
U medu vremenu sam postao pravi Burosse ( DORTMUNDOVAC ) . U Ruhrskoj pokrajni se osjecam kod kuce, ipak su moji roditelji i djed i nena rododm iz Ruhra . Cak ni prelazak u neki veci evropski klub ne dolazi u obzir za Hummy-a njegov otac kaze : U poslu je bitno bit sretan, nekad bitnije od novca . Samo ako se pojavi neki klub koji Hummelsu moze ponudit vise zabave srece zadovoljstva onda bi mu savjetovao da razmisli .
Nur der BvB . Echte Liebe !