Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

irh
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la irh » 24 jan 2014, 20:49

Bosanski zmaj je napisao/la:Kakve su propozicije ako Leotar istupi iz lige,jer je odigrano 19 kola, hoce li se brisati bodovi protiv ekipa koje je osvojo bodove ili ce ostati na 9 bodova.

Odigrali su pola prvenstva pa nema nikakvog brisanja. Svi do kraja imali bi 3:0 protiv Leotara.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 10:33

Ima li neko da ide u Tucepe na pripreme?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jan 2014, 19:59

Kako stvari stoje u pl trenutno ima 7 "kandidata" za titulu. Velezu i Borcu dajem najmanje sanse, ali opet ih netreba ignorisati.
Ovaj ostatak velika katastrofa, a najvise je tome kumovalo poznati kandidati za cvajtu.

Steta sto nije liga od 10 klubova, posjeta bi samo zbog tog foto finisha sigurno skocila za 50-60 %
NO PYRO NO PARTY

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 27 jan 2014, 20:03

Mnogo me srce zaboli za Leotarom,ono, praaavo! 8-)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 jan 2014, 20:07

Raspad sistema u Radniku, otislo pola ekipe.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jan 2014, 00:35

Krokodil je napisao/la:Mnogo me srce zaboli za Leotarom,ono, praaavo! 8-)
Leotar je simbol PL od osnivanja, a stadion Police dugo vremena neosvojiva tvrdjava za sve protivnike. Šteta zbog svega što im se dogadja :roll:
nema potpisa

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 28 jan 2014, 02:20

Buu je napisao/la:Kako stvari stoje u pl trenutno ima 7 "kandidata" za titulu. Velezu i Borcu dajem najmanje sanse, ali opet ih netreba ignorisati.
Ovaj ostatak velika katastrofa, a najvise je tome kumovalo poznati kandidati za cvajtu.

Steta sto nije liga od 10 klubova, posjeta bi samo zbog tog foto finisha sigurno skocila za 50-60 %
jedino rješenje za napredak lige.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 28 jan 2014, 18:56

Admir_Sa je napisao/la:
Leotar je simbol PL od osnivanja, a stadion Police dugo vremena neosvojiva tvrdjava za sve protivnike. Šteta zbog svega što im se dogadja :roll:
A kako će mi tek Nebojša Kolak sa svojim radijskim prenosima faliti :(
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2014, 00:23

samocelik je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
A kako će mi tek Nebojša Kolak sa svojim radijskim prenosima faliti :(
objektivnim :cry:
nema potpisa

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 jan 2014, 01:39

)[/quote]

Leotar je simbol PL od osnivanja, a stadion Police dugo vremena neosvojiva tvrdjava za sve protivnike. Šteta zbog svega što im se dogadja :roll:[/quote]
A kako će mi tek Nebojša Kolak sa svojim radijskim prenosima faliti :([/quote]

:lol: a sta ce ti faliti,vazda kad se javlja neki shumovi,neka buka (vjetar sta li) nista ga ne razumim :lol: .Plus kad izvjestava covijek nema nikakvog naboja ,nego isto ko da izvjestava sa neke politicke sjednice(ono samo statistika i to,bez ikakve napetosti :roll: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 29 jan 2014, 12:00

Ma falit će mi gluposti tipa Čelik iz Tuzle ili sad ću vam saopstit sastave pa samo izbifla 11 Leotara.Bilo je i slučajeva da za gostujuće ekipe gol postigne igrač koji nije ni doputovao u Trebinje :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 jan 2014, 21:43

Premijer liga BiH na 101. mjestu iffhs list
A sad šlag na tortu, Makedonija (78.), Crna Gora (105.), a Albanija (59.)

Doduše napredujemo prošle godine smo bili na 102. mjestu, a Albanija na 80.(pitari ih pogurase :mrgreen: )
NO PYRO NO PARTY

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 29 jan 2014, 21:46

Buu je napisao/la:Premijer liga BiH na 101. mjestu iffhs list
A sad šlag na tortu, Makedonija (78.), Crna Gora (105.), a Albanija (59.)

Doduše napredujemo prošle godine smo bili na 102. mjestu, a Albanija na 80.(pitari ih pogurase :mrgreen: )

Malo po malo.... :D
HSK Zrinjski Mostar.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 jan 2014, 22:23

Ta iffhs lista je zesce s*anje, ja se skupim sa rajom, napravimo svoj sistem bodovanja i onda opleti... argument koji sam za sebe govori je da su rekli da je spanska liga najbolja na svijetu,a to ko iole zna nesto o fudbalu i zna logicki da rezonuje ne bi nikad izjavio... nasa liga je za crnogorsku, albansku, makedonsku, svemirska liga, kada bi igrali 1. Sa 1. 2. Sa 2. I tako redom, imali bi 70% pobjeda... ako gledamo neke druge stvari, infrastrukturu npr. tu smo onda dno dna...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 feb 2014, 11:18

Sad nesto gledam i vidim da se kod nas nogomet/fudbal upraznjava 'ogromnih' 5 mjeseci godisnje. Volio bih negdje naci podatak (vjerovatno nije pretjerano tesko) i vidjeti je li to najmanje u svijetu (ako nije vjerovatno je u top 3 ili tako nesto). Da stvar ucini gorom, pripreme koliko vidim uveliko traju sto znaci da se svi klubovi pripremaju vise od 2 mjeseca prije pocetka proljetne polusezone i mozda nekih 45-60 dana prije pocetka jesenje polusezone. Ovo 'da stvar ucini gorom' dolazi iz cinjenice da se klubovi pripremaju u jednoj godini skoro isto vremena koliko i igraju takmicarski ovaj sport :lol: . Da stvar ucini jos gorom nakon vec par kola ili cak i odmah vecina igraca nema nikakve kondicije pogotovo kad pocnu Evropska pretkola ili kad jednom odigraju kolo srijeda-subota vec su izgovori kako neki ne mogu izdrzati taj tempo. Sad se postavlja logicno pitanje: sta ti klubovi rade na pripremama toliko vremena :lol: . Smijurija ziva matere mi :)

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 02 feb 2014, 11:22

crvenocrni je napisao/la:Sad nesto gledam i vidim da se kod nas nogomet/fudbal upraznjava 'ogromnih' 5 mjeseci godisnje. Volio bih negdje naci podatak (vjerovatno nije pretjerano tesko) i vidjeti je li to najmanje u svijetu (ako nije vjerovatno je u top 3 ili tako nesto). Da stvar ucini gorom, pripreme koliko vidim uveliko traju sto znaci da se svi klubovi pripremaju vise od 2 mjeseca prije pocetka proljetne polusezone i mozda nekih 45-60 dana prije pocetka jesenje polusezone. Ovo 'da stvar ucini gorom' dolazi iz cinjenice da se klubovi pripremaju u jednoj godini skoro isto vremena koliko i igraju takmicarski ovaj sport :lol: . Da stvar ucini jos gorom nakon vec par kola ili cak i odmah vecina igraca nema nikakve kondicije pogotovo kad pocnu Evropska pretkola ili kad jednom odigraju kolo srijeda-subota vec su izgovori kako neki ne mogu izdrzati taj tempo. Sad se postavlja logicno pitanje: sta ti klubovi rade na pripremama toliko vremena :lol: . Smijurija ziva matere mi :)

A stas rodjo,tako ti je to!
Zato i jesmo gdje jesmo!
Tereni su kao oranice ljeti a zamisli tek zimi?
HSK Zrinjski Mostar.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 feb 2014, 11:40

Da su treni bolji da se ima grijanje moglo bi se igrati tokom cijele godine. Kad u martu pocne liga opet ce biti tereni kao oranice, dovoljno je da se jedan trening odrzi i gotov je et kakav je kvalitet.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 02 feb 2014, 11:49

Ma to stoji oko terena ali me interesuje sta se radi na tim pripremama za koje neki klubovi trose poprilicna sredstva za nase prilike a ovamo kad podje prvenstvo niko da mrdne, izgledaju kao i ja nakon 5 jacih treninga :lol: (nije bas tako ali nije ni puno bolje :D )

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 feb 2014, 12:17

Pojedinci mogu prolaziti pripreme i sa Bajernom i neće biti spremni jer se ne odvajaju od cigara, kafana, lose hrane i općenito žive i ponašaju se nesportski i neprofesionalno. Mnogim našim fudbalerima su to glavne karakteristike od juniorskih dana. Čast izuzetcima.
BUDI ŽELJO !!!

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 02 feb 2014, 12:19

Odrade trening pa srede kilu bureka.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.