evo smjeska se huntelar xDGoalgetter je napisao/la:HajmoFunjai je napisao/la:hocel' ko revijalnu?
eu2, pass: klasjan
za 2 minute, samo da telefoniram

Moderator/ica: Padovan
evo smjeska se huntelar xDGoalgetter je napisao/la:HajmoFunjai je napisao/la:hocel' ko revijalnu?
Ma riješit ću ja sve u prvojjasko_juve je napisao/la:to Rino misli da ce sa mnom igrati 3 utakmice..![]()
posteno..RiNo je napisao/la:Ma riješit ću ja sve u prvojjasko_juve je napisao/la:to Rino misli da ce sa mnom igrati 3 utakmice..![]()
Ajd za 5min, EU2, pass: 123jasko_juve je napisao/la:posteno..RiNo je napisao/la:Ma riješit ću ja sve u prvojjasko_juve je napisao/la:to Rino misli da ce sa mnom igrati 3 utakmice..![]()
![]()
![]()
ajmo jednu friendly..
Pa zato kažem, hajd' upadaj. EU2, pw: 123jasko_juve je napisao/la:pa dobro,inace ja igram uvijek defanzivno,dao sam samo 77 golova u 30 utakmica..
izbaci me jbg..drugi put..RiNo je napisao/la:Pa zato kažem, hajd' upadaj. EU2, pw: 123jasko_juve je napisao/la:pa dobro,inace ja igram uvijek defanzivno,dao sam samo 77 golova u 30 utakmica..
ako nea hajde ja vs ti ako smijes ?Bečki Kongres je napisao/la:imal gdje @ memisane da odigramo zadnje kolo
za 2 minBečki Kongres je napisao/la:ajde kreiraj
ja cekam anela, javio mi je da ima nekih problema s netom..juventus 0244 je napisao/la:Ove utakmice nisu odigrane, znači nema pomjeranja rokova pošto je zadnje kolo, tako do večeras 00:00 odigrajte ove utakmice, u suprotnom znate kako ide (pravila):
Schalke - Lazio
Celtic - PSV
Fiorentina - Wolfsburg
Udinese - Stuttgart
Hajde LJAJIĆU !Bečki Kongres je napisao/la:ajde kreiraj
Of courseDonnie Darko je napisao/la:hocel veceras bit draft? mislim ako se jos 10 ljudi prijavi u kratkom periodu, sto mislim da nije problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.