Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Gledaju ovakvu zvijer kako se namješta na šut i ne prilaze 

dobar mbapaypal mašala
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kyyyyyyyyyliiiiiiiiiaaaaaaaaan.......
Ono kad odigras 5 minuta ranije da ce zabit i da ce biti preko 1,5 golova na tekmi, ma bravo majstoreeeeeee.
Ono kad odigras 5 minuta ranije da ce zabit i da ce biti preko 1,5 golova na tekmi, ma bravo majstoreeeeeee.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Sceszny legao na pod skoro i prije nego je ovaj osutao
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako volim ovakve igrace koji znaju zabiti gol iz svake pozicije i situacije 

Kontali su da će u suprotni ugao gađati, doduše i ja sam tako s kauča kontao

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jesam li?

Neću više, tako mi gazdarice Helge.
Pokušavam i ja neke likove isprovocirati, ali izgleda da mi ne uspjeva.

Ova patnja riješena, idemo se pripremiti za its coming home

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
dvije titule prvaka svijeta Mbappea ili pet liga prvaka Ronalda
sta bi neko radije imao
sta bi neko radije imao

Don't believe the hype.
forgempp je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:25Ide veceras utakmica sa 15min zakasnjenja. Ne znam odakle ti te dezinformacije.Alucard je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:21Znam da imaju neke sa kasnjenjem od 15 minuta, i to je hajd recimo prihvatljivo, ali ovdje se radi da nema nikako prenosa utaomice veceras, ni sa zakasnjenjem. To je vec bezveze..
A hvalili se mjesecima (BHT) kako su kupili prava za SP, ovo je sve samo ne prava kupovina TV prava za prenose SP. Kod nas je sve moguce pa cak i da drzavna televizija kupi "krnjavo"...

- napoleon72
- Kontakt:
I Spanci 2010. davili igrom, Talijani uvijek ovim stilom, Argentina 2014. najbolju tekmu odigrala u finalu, dok su ovako sugavo igrali, i prolazili su. Jbg, to su svjetska prvenstva, rijetko ko igra prelijepo i osvoji titulu.armando je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:28Ima veze. Nijemci kad god su igrali grozno imali su uspjeha.napoleon72 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:15A dzaba kad ovo donosi rezultat. Igrao je leprsavo 2014 i 2016 pa corak. Doduse jesu se obrukali na zadnjem EURU.
Neki od primjera...sp 82, sp86, sp90 najdosadnije finale u istoriji, ep92 na guzove do finala, sp94, letchkow ih spriječio u Vogtsovoj mrcvarenju. Ep96 hrvati boli bili, protiv Engleza na penale i u finalu protiv Čeha bierhof i zlatni gol. To je ono starije kad su baš kilavili, od 2000 je sve poznato, mada se mora priznati da od 2006 igraju dopadljiviji fudbal i od tada samo jedna titula i većinom sramna izdanja.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Naravno 5 ligi prvakaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:36ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
sta bi neko radije imao![]()
5>2
Drzava je drzava, klub je promjenjiv.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:36ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Kakva igracina 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- napoleon72
- Kontakt:
Vjerujem da je svakom igracu uspjeh s reprezentacijom drazi. Jbg, klubove.mijenjas kako ko vise ponudi, a drzava...akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:36ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
Zbog tog su za vecinu Pele i Maradona veci igraci od Ronalda i Messija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- akisarajevo92
- Kontakt:
da sam ja profesionalni fudbaler vise bih volio dva puta SP, i to u ovakvoj ulozi, gdje si oba puta medju glavnim igracimaAndrew je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:37Naravno 5 ligi prvakaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:36ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
5>2
vecu ti to' besmrtnost" garantuje nego klupski rezultati
Don't believe the hype.
1 svjetsko kao glavni igrac > 5 liga sampionaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:39da sam ja profesionalni fudbaler vise bih volio dva puta SP, i to u ovakvoj ulozi, gdje si oba puta medju glavnim igracimaAndrew je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:37Naravno 5 ligi prvakaakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:36ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
5>2
vecu ti to' besmrtnost" garantuje nego klupski rezultati
Treba ubacit lewandowskog
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma 5 klempi je masivno ipak, ali Mbappeu treba samo 1-2 Lš da bude njegov ucinak impresivniji ako uzme sad boginjuakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:36ako Francuska osvoji sta vise vrijedi:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al atmosfera na tribinama je toliko očajna i nepostojeća da čuješ trenere kako dovikuju igrače, a jučer na Argentini da je bomba pala na stadion ne bi čuo od navijanja
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.