+ što je ronaldu 6 golova iz penala tako da je po meni ovo trebao samo Suki dobitOTNYS_YNWA je napisao/la:Steta pa nije prvih 6 utakmica odigrao, bilo bi jos golova sigurno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
+ što je ronaldu 6 golova iz penala tako da je po meni ovo trebao samo Suki dobitOTNYS_YNWA je napisao/la:Steta pa nije prvih 6 utakmica odigrao, bilo bi jos golova sigurno.
da mi je dočekat takav danOTNYS_YNWA je napisao/la:Ni spekulacija nema
I ja bih se smijao da me enrique ziGuOtelo je napisao/la:
![]()
Sta zahvalan ? Najbolje krilo na svijetuOTNYS_YNWA je napisao/la:Izgleda da nije to to za danas @Paradajz.
Navodno su nam na meti Sanchez i Pedro iz Barcelone, ali obzirom da je ovaj prvi uskoro novi igrac Juvea, pokusat ce se dovesti spanac. Ukoliko bi se ugovorila neka solidna cijena, zasto da ne, po meni je uvijek bio zahvalan igrac.
Nije ni to sve, kaže Echo da se ide po Vorma radi konkurencije.OTNYS_YNWA je napisao/la:Izgleda da nije to to za danas @Paradajz.
Navodno su nam na meti Sanchez i Pedro iz Barcelone, ali obzirom da je ovaj prvi uskoro novi igrac Juvea, pokusat ce se dovesti spanac. Ukoliko bi se ugovorila neka solidna cijena, zasto da ne, po meni je uvijek bio zahvalan igrac.
Liverpool are looking to sign Swansea goalkeeper Michel Vorm for £5m as back-up to Simon Mignolet. (Liverpool Echo)
I nije ga stid reći da je imao loš tretman u LiverpooluMarcus je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj kad se sjetim ovog Mosesovog promašaja sa metra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.