FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem da se toliko ljutite kao da se nismo borili za opsstanak prije 2 sezone
Sta vam je zrinjski ako dobije utakmicu i uzme bod borcu opet smo na dva tri boda do prvog mjesta
Uostalom da nas nisu zakinuli protiv sloge, radnika, sirokog mozda bi prvi bili
Kad udje investitor moramo se pojacati sa dva tri igraca, a do tad ovo je neki maksimum
Ovi na vrhu osim sto imaju vise para imaju, oni imaju sudije i ne birnu se kad im je los dan
Vidjeli smo borac velez cist gol za velez ponisten
Mozda bi pobjedili da je priznat odmah
Protiv rudara izmislili im golove…
Morate malo sagledati situaciju iz vise uglova i biti realni
Sta vam je zrinjski ako dobije utakmicu i uzme bod borcu opet smo na dva tri boda do prvog mjesta
Kad udje investitor moramo se pojacati sa dva tri igraca, a do tad ovo je neki maksimum
Ovi na vrhu osim sto imaju vise para imaju, oni imaju sudije i ne birnu se kad im je los dan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nizozemci ne pruzaju sta se ocekivalo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
itatabisine
- Kontakt:
Niko nama nije kriv kada odigramo 4-5 utakmica prvih 45 minuta katastrofalno.
Tu je krivac strucni stab i igraci.
Zaista ih ne zelim napadat donijeli su nam puno radosti, ali pristupi i taktike u prvom poluvremenu su ocajni.
Sada nam slijede teze utakmice i pristup se mora promjeniti iz korjena
Tu je krivac strucni stab i igraci.
Zaista ih ne zelim napadat donijeli su nam puno radosti, ali pristupi i taktike u prvom poluvremenu su ocajni.
Sada nam slijede teze utakmice i pristup se mora promjeniti iz korjena
[quote=NoDi80 post_id=10361157 time=1761436980 user_id=51866]
Ne mogu da vjerujem da se toliko ljutite kao da se nismo borili za opsstanak prije 2 sezone
[/quote]
Kad sagledamo situaciju iz vise uglova i budemo realni rezultat je da nemamo bas neke smislene igre naročito protiv ekipa koje su losije od nas i gdje se ocekuje da mi nesto konstantnije kreiramo i napadamo.
Dovoljan je broj uzoraka da skontamo da vecinom bodove osvajamo kuci na lozenje i uz pomoc navijaca.
Posusje i Velez na strani smo dobili golovima koji nisu bas svakodnevnica i uz realno losu igru.
Jesu nas i sudije odstetile ali brine kontinuitet ne bas smislene igre. Za ovo sto mi igramo na strani nam treba bas beton odbrana i napadac koji zabija iz svake druge sanse. Naravno kljuc je u veznom redu.
Trka, smirenost, pokrivanje terena i pas kroz linije.
Jbg izvini sto se tebi nakaci na post i izvinite svi koji gledaju kroz roze cvike.
Daleko od toga da je situacija katastrofa ali moze i treba puno bolje.
[/quote]
Kad sagledamo situaciju iz vise uglova i budemo realni rezultat je da nemamo bas neke smislene igre naročito protiv ekipa koje su losije od nas i gdje se ocekuje da mi nesto konstantnije kreiramo i napadamo.
Dovoljan je broj uzoraka da skontamo da vecinom bodove osvajamo kuci na lozenje i uz pomoc navijaca.
Posusje i Velez na strani smo dobili golovima koji nisu bas svakodnevnica i uz realno losu igru.
Jesu nas i sudije odstetile ali brine kontinuitet ne bas smislene igre. Za ovo sto mi igramo na strani nam treba bas beton odbrana i napadac koji zabija iz svake druge sanse. Naravno kljuc je u veznom redu.
Jbg izvini sto se tebi nakaci na post i izvinite svi koji gledaju kroz roze cvike.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne treba bježati od kritike, domaće utakmice dobijamo uz pomoć navijača. Na strani, loše, bez ideje, bez volje kod igrača, skoro uvijek primimo gol pa se vadimo. Ekipa koju imamo sada nije igrački ni blizu onoj kada smo se borili za opstanak, treba biti realan, ne samo reći dobro je. Sačekati polusezonu, nekima koji se nisu uklopili i pokazali, zahvaliti se, pokušati naći bolje i osigurati Evropu na kraju sezone
- dubioza144
- Kontakt:
Pa protiv prijedora ti ne napravis 4 sanse u 90 minuta jos ljudi izgledaju ko man city spram tebe pas igrom ti dodju do gola, ne mozes protiv svih ekipa predat loptu protivniku negdje moras i ti zapet uzet loptu u noge kreirat sanse igrat viktorije pred golom i moras naucit dobijat ove utakmice, izadji u neki presing uzmi loptu tako sto ce bas po onom terenu niko nece igrat ispred svog gola nego ce ti nabijat loptu u noge, eto mozda plan imas da igras kontre a gore ti Boljevic u napadu, najzanimljiviji su mi detalji kad Muftic uhvati neku loptu i trci gore na vrh 16 da ispuca il baci je u kontru il nesto a niko ni ne pokusa da trci pa onda bacu karamarku sedorfu a ovi je ispucaju nikom, Boljevica haman nije smio na poluvremenu izbacit pa je izbacio Cvetu a nista s tim nije dobio Lagumdzija 15 faula napravio 15 losih pasova, jedva hoda posle gola al igra cijelu utakmicu, Milosevica koji je povrijedjen ubacujes po onakvom terenu a na klupi imas i Gojaka i Sabica koji nista losije nece odigrat od Pejica a i kad ce igrat ako nece dobijat prilike protiv Posusja Prijedora Bijeljine Sloge, a zanimljiv mi je detalj da su vidjeli ove neke gluposti od Psg ili arsenal ili ko vec to igra da sa centra nabijaju lopte u aut dole pa kao izadju samo taj prvi napad u neki presing gdje opet ljudi i kad izvedu aut lakse preuzmu loptu, o nasim autima ne treba ni pricat baceni nikad nikom.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
Realno losa partija. Al ljudi polako... Jesmo Zeljo,idemo svaku na pobjedu radi samog imena al ova liga je teza nego i jedna do sada za sve i jedan klub! Niko nije uvezao sem ovih c e t.n i ckih smradova par pobjeda ma da iz nekog razloga mislim da ce ih Zrinja mlatnut... takvog sam ubjedjenja. Al sto se tice nas ja sam zadovoljan,vidi se borba i zelja. Igrao si protiv poznatog spnaskog kluba zvani Rudar , takav stil igre gaje od početka samo sad naplaćuju i blizu su svog maximuma...dok mi sa svim sto se desava u i oko kluba u posljednjem periodu nismo došli jos ni na pola svojih mogucnosti iz hiljadu razloga. Ovaj pokus sa Nizozemcima kao sto gore neko rece radije cu gledati ove holanadjanske polovnjake nego ove nase ublehe. Jucer je teren sami ste vidili bio katastrofa i svim igračima je bilo mučno igrat(ma da mislim da je bio bolji teren da bi na rudar mlatno
) al vjerujem u ovaj proces i ovu ekipu, vjerujem na zimu npr. Zolotic ne igra nadam se da su vec u kontaktu i da prate situaciju, uz njega bi dobili mnogo toga u sredinu i vecu slobodu napadu... I naravno dovest nekog napadača poput Bajica i ako je on sad sebi digao cijenu i skrenuo jos vise paznju na sebe al tipa igraca kao sto je on i pod hitno ako vec dolaze psre u klub Visca ,Hadziahmetovic, pod moranjem d aug vrate pa mislim da bi Zeljo dobio 30u dimenziju..... Vjecni sanjari 1921
- Lokomotifa
- Kontakt:
Što se tiče stranih igrača u Želji i ja mislim da je ovaj eksperiment sa Holanđanima neuspio. Nama su se uvijek najbolje pokazali Brazilci i brzi afrički igrači, i mislim da je to dobitna formula. Još bih dodao i Špance, jer ovih par iz Rudara su zaista za našu ligu i više nego dobri.
Mene ne brine rezultat u Prijedoru koliko pristup. Opet vidimo neke šetače na gostovanjima (jer na Grbavici moraju dati 120%). Možda nepopularno mišljenje, ali ja bih radije ubacio Gojaka, Freemana, Garciju i slične, jer oni će sigurno preorati teren jer žele da se dokažu. Ovi što imaju samo ime, ali ne i motiv, ja bih to klupirao ili poslao na tribine. Jaganjac je pravi primjer kako se bori za plavk dres. Jedini u Prijedoru je pravio pressing, ali pressing je beskoristan ako nemaš pomoć bočnih igrača. Jasno k'o dan. Dakle, ko hoće da igra za Želju prvi preduvjet je poginuti na terenu, pa onda sve ostalo. Na ovome mislim da bi Adžem trebao poraditi.
Mene ne brine rezultat u Prijedoru koliko pristup. Opet vidimo neke šetače na gostovanjima (jer na Grbavici moraju dati 120%). Možda nepopularno mišljenje, ali ja bih radije ubacio Gojaka, Freemana, Garciju i slične, jer oni će sigurno preorati teren jer žele da se dokažu. Ovi što imaju samo ime, ali ne i motiv, ja bih to klupirao ili poslao na tribine. Jaganjac je pravi primjer kako se bori za plavk dres. Jedini u Prijedoru je pravio pressing, ali pressing je beskoristan ako nemaš pomoć bočnih igrača. Jasno k'o dan. Dakle, ko hoće da igra za Želju prvi preduvjet je poginuti na terenu, pa onda sve ostalo. Na ovome mislim da bi Adžem trebao poraditi.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- jointunija
- Kontakt:
Nisam zadovoljan,samo realan.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 21:15Ti zadovoljan kad te Rudar stisne poluvrijeme jel?jointunija je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:48Nemoj pratiti,prati Igman,dosta je i tvoje šuplje.Riquelme1921 je napisao/la: ↑25 okt 2025, 18:31Ma de ba ako ćemo se zadovoljiti egal utakmici sa Rudarom iz Prijedora ne znam koji qrac pratimo ovo uopšte. Kao da smo Igman a ne ŽELJEZNIČAR.
Znam da je u 5 deka sve.
Nije ni taj Borac više od nas uradio,zato su ih brutalno pokrali.
A nas je Musa satrao zadnjih 20 min.izmišljenim faulovima.
Na to dodaj dešavanja iz Širokog i Bijeljine,bili bi u bod sa tim Borcem,i pored naše na momente loše igre.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Kada želimo biti realni i ne gledati navijačkim naočalama onda je i realnost da je Velež bio bolji do crvenog karton i mnogo bolji sa 10 igrača poslije našeg gola. Realno je bez obzira na Musu da su ljudi jučer zaslužili pobjedu. Realno je da smo mogli dobiti i crveni poslije gluposti Sedorfa protiv Posušja.
Slazem se.Valter je napisao/la: ↑26 okt 2025, 11:25Kada želimo biti realni i ne gledati navijačkim naočalama onda je i realnost da je Velež bio bolji do crvenog karton i mnogo bolji sa 10 igrača poslije našeg gola. Realno je bez obzira na Musu da su ljudi jučer zaslužili pobjedu. Realno je da smo mogli dobiti i crveni poslije gluposti Sedorfa protiv Posušja.
Zrinjski je jedina tekma da smo oba poluvremena dobro odigrali i imali 90 minuta dobru igru.
Borac i Sarajevo dobro odigrali, ali npr prvo poluvrijeme protiv Borca uzas.
Lose igrano "male tekme", to je odraz kvalitet i pripreme tekmi. Moramo mijenjati taktiku, ne moze kontra protiv svih ekipa u ligi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Najjaca stvar kad su u aut izbacili. Jedini presing moze Cveta ispratiti, mi smo ta ekipa ne mogu presing vrsiti 15 minuta.dubioza144 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 09:40Pa protiv prijedora ti ne napravis 4 sanse u 90 minuta jos ljudi izgledaju ko man city spram tebe pas igrom ti dodju do gola, ne mozes protiv svih ekipa predat loptu protivniku negdje moras i ti zapet uzet loptu u noge kreirat sanse igrat viktorije pred golom i moras naucit dobijat ove utakmice, izadji u neki presing uzmi loptu tako sto ce bas po onom terenu niko nece igrat ispred svog gola nego ce ti nabijat loptu u noge, eto mozda plan imas da igras kontre a gore ti Boljevic u napadu, najzanimljiviji su mi detalji kad Muftic uhvati neku loptu i trci gore na vrh 16 da ispuca il baci je u kontru il nesto a niko ni ne pokusa da trci pa onda bacu karamarku sedorfu a ovi je ispucaju nikom, Boljevica haman nije smio na poluvremenu izbacit pa je izbacio Cvetu a nista s tim nije dobio Lagumdzija 15 faula napravio 15 losih pasova, jedva hoda posle gola al igra cijelu utakmicu, Milosevica koji je povrijedjen ubacujes po onakvom terenu a na klupi imas i Gojaka i Sabica koji nista losije nece odigrat od Pejica a i kad ce igrat ako nece dobijat prilike protiv Posusja Prijedora Bijeljine Sloge, a zanimljiv mi je detalj da su vidjeli ove neke gluposti od Psg ili arsenal ili ko vec to igra da sa centra nabijaju lopte u aut dole pa kao izadju samo taj prvi napad u neki presing gdje opet ljudi i kad izvedu aut lakse preuzmu loptu, o nasim autima ne treba ni pricat baceni nikad nikom.
Fk Željezničar.
Sad nam dolazi NAJODVRATNIJA EKIPA i NAJVECE HINJE OD NAVIJACA nas usrani Velez i Ra. **** majke svoje u picku svi do jednog. Svaki nas poraz i kiks za titulu pa i sa Zrinjskim slave jednako ko kad oni uzmu Zrinjskog. **** im sestre umrle u tunelu, ma jok u tunelu kod kruznog toka kod AS pekare.
Fino mi njima cestitiamo evropu, ustupimo stadion i vazda seljakanje kad smo dole. **** im i pitari majke i izranjanje starog i zajednicke pjesme.
Fino mi njima cestitiamo evropu, ustupimo stadion i vazda seljakanje kad smo dole. **** im i pitari majke i izranjanje starog i zajednicke pjesme.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- dubioza144
- Kontakt:
A protiv ovakve ekipe moras pripremit ekipu prvih 11 koji ce vrsit presing i da tako vracas loptu u svoj posjed i moras ti bit taj koji diktira tempo utakmice, jer za cijelu tekmu ti treba nekih 20tak minuta presinga protiv rudara, lopta mora bit u tvojim nogama i moras da stvaras prilike, ovi su na onakvom terenu igrali pas igru a ovdje se kaze po ovakvom terenu se ne moze pas igrom nista, moze jasta pogotovo kad te neko pusti da ti igras a mi smo im pustili, jer oni nemaju visokog igraca u ekipi naprijed i svako izbijanje lopte ti je fakticki lopta izbijena tebi izadji im visoki presing u zadnju liniju nece se igrat nabijat ce je gore ne dozvoli im da igraju pas mozda i pogrijese mozda ti dadnu loptu u 20m od gola ako ne pogrijese svejedno ce je tebi izbit i ti pocnes svoj napad, a kad im igras viktorije oko gola ako ne mozes uc u go sreca imas igrace koji mugu sutat i izvan 16 pa mozda koja uleti. Pogotovo kad ovi vide da su nemocni da ne mogu iznijet lopte panika strah voda u usi se uvuce i tad ce ti sijevat oko gola.Pablo11 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 11:43Najjaca stvar kad su u aut izbacili. Jedini presing moze Cveta ispratiti, mi smo ta ekipa ne mogu presing vrsiti 15 minuta.dubioza144 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 09:40Pa protiv prijedora ti ne napravis 4 sanse u 90 minuta jos ljudi izgledaju ko man city spram tebe pas igrom ti dodju do gola, ne mozes protiv svih ekipa predat loptu protivniku negdje moras i ti zapet uzet loptu u noge kreirat sanse igrat viktorije pred golom i moras naucit dobijat ove utakmice, izadji u neki presing uzmi loptu tako sto ce bas po onom terenu niko nece igrat ispred svog gola nego ce ti nabijat loptu u noge, eto mozda plan imas da igras kontre a gore ti Boljevic u napadu, najzanimljiviji su mi detalji kad Muftic uhvati neku loptu i trci gore na vrh 16 da ispuca il baci je u kontru il nesto a niko ni ne pokusa da trci pa onda bacu karamarku sedorfu a ovi je ispucaju nikom, Boljevica haman nije smio na poluvremenu izbacit pa je izbacio Cvetu a nista s tim nije dobio Lagumdzija 15 faula napravio 15 losih pasova, jedva hoda posle gola al igra cijelu utakmicu, Milosevica koji je povrijedjen ubacujes po onakvom terenu a na klupi imas i Gojaka i Sabica koji nista losije nece odigrat od Pejica a i kad ce igrat ako nece dobijat prilike protiv Posusja Prijedora Bijeljine Sloge, a zanimljiv mi je detalj da su vidjeli ove neke gluposti od Psg ili arsenal ili ko vec to igra da sa centra nabijaju lopte u aut dole pa kao izadju samo taj prvi napad u neki presing gdje opet ljudi i kad izvedu aut lakse preuzmu loptu, o nasim autima ne treba ni pricat baceni nikad nikom.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
To si u pravu sve i slazem se s tobomgodrina je napisao/la: ↑26 okt 2025, 09:00NoDi80 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 02:03Ne mogu da vjerujem da se toliko ljutite kao da se nismo borili za opsstanak prije 2 sezone
Ja mislim da je poblem to sto mi nemamo veznog koji kontrolise loptu, ritam, sredinu
Lagumdzija i Erick su dobri, ali ni jedan od njih nije taj koji ima loptu u nogama
Oni su vise oni koji markiraju, oduzimaju, sutaju i ostale kvalitete koje imaju
Kad nas napadaju jaci ekipe njih dvojica su odlicni
Znaju i oni poslati pas, medjutim kad treba da mi kontrolisemk utakmicu, oni nisu ti koji su konstatno na lopti
Nama treba neko stilom poput Radovca, Mekica, ali mladji i brzi
Vidjli smo jucer Mohedana iz Rudara kako svugdje ima loptu u nogama i razigrava cijelu ekipu
Ne znam sad za ovog novog iz Arsenala je li on taj cmf ili je on amf
Protiv slabijih ekipa mislim da Erick i Lagumdzija ne smiju zajedno igrati
Mozda bi Adzem mogao poceti razmisljati o Gojaku, Kolicu, Dragovicu protiv Slobode
Dragovic (17) onaj sto je prelijepo asistirao u Vukovaru jucer zabio dva gola za juniore
Takav nam treba u sredini protiv slabijih ekipa
Vezni koji zna odigrati dupli pas i proigrati napad, krila..
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kao i obično pretjeruje se. U ovoj ligi su sve ekipe u 5 deka i često odlučuje moment. Ne zaboravimo da je ovaj Rudar prije par kola bio bolji i trebao pobijediti Zrinjskog. Da mu je borac dao dva neregularna gola. Igraju na posjed, vjerovatno znog španaca. S druge strane mi smo tranzicijska ekipa i bez Miloševića, a posebno Madžida, teško možemo imati dobru tranziciju po osvojenoj lopti. Pritiv veleža će biti najteža naša na grbavici, jer su i ono promijenili stil. Puno više igraju na tranziciju. I da, jučersmo mogli primiti samo onakav gol.
Idemo se tući za svaki bid, pa dokle stignemo.
VTŽ
Idemo se tući za svaki bid, pa dokle stignemo.
VTŽ
- avalPacidoroP
- Kontakt:
U prvoj četvtini smo skupili 18.bodova..
Sad da bi bili približni toj brojci,morali smo jučer pobjediti.
Sad imamo 4.boda iz 3.kola druge četvrtine.
S tim što ni na jednoj utakmici od preostalih 6. ne možeš računati na "sigurne" bodove.
Kući ti dolaze Velež,Sloga i Široki..
Ideš u goste Zrinjskom,Borcu,Sarajevu.
Realno maksimalan domet je 12-13 bodova.
I to ćemo vjerovatno vrlo brzo kiksati i kući. Možda već za vikend, jer trenutno svi su van forme, plus igramo bez Madžida i Alića, dok je Velež nakon jučerašnje pobjede i dobre partije u Banja Luci dobro našpanovan.
Sad da bi bili približni toj brojci,morali smo jučer pobjediti.
Sad imamo 4.boda iz 3.kola druge četvrtine.
S tim što ni na jednoj utakmici od preostalih 6. ne možeš računati na "sigurne" bodove.
Kući ti dolaze Velež,Sloga i Široki..
Ideš u goste Zrinjskom,Borcu,Sarajevu.
Realno maksimalan domet je 12-13 bodova.
I to ćemo vjerovatno vrlo brzo kiksati i kući. Možda već za vikend, jer trenutno svi su van forme, plus igramo bez Madžida i Alića, dok je Velež nakon jučerašnje pobjede i dobre partije u Banja Luci dobro našpanovan.
Svi timovi u ligi su u pet deka. Osim Borca koji ima pomoc od sudija kad treba I kad ne treba.
Svi smo vidjeli prije ove utakmice da Rudar uopce nije losa ekipa, to su pokazali u svakom kolu. Iz toga razloga ne vidim da smo mi trebali to pobjediti ako uzmes u obzir da si ostao bez jednog od najboljih igraca ekipe.
Sagledati malo realno stvari. A ove price koje se pisu nemaju veze s mozgom. Mozemo mi pobjediti 10 kola za redom, 11 cemo kiksati isti ovi gunjevi ce pisati cim dodje taj kiks.
Svi smo vidjeli prije ove utakmice da Rudar uopce nije losa ekipa, to su pokazali u svakom kolu. Iz toga razloga ne vidim da smo mi trebali to pobjediti ako uzmes u obzir da si ostao bez jednog od najboljih igraca ekipe.
Sagledati malo realno stvari. A ove price koje se pisu nemaju veze s mozgom. Mozemo mi pobjediti 10 kola za redom, 11 cemo kiksati isti ovi gunjevi ce pisati cim dodje taj kiks.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nama je ofanziva svedena na tri pojedinca, od kojih direktno zavisimo da li ćemo zabiti taj jedan gol,koji će biti pobjedonosni ako odbrana i Muftić budu na nivou taj dan.
Jaganjac,Cvetanoski i Vini. S tim da je jedini Jaganjac u porastu forme, Cvetanoski u blagom padu, Vini u dobrom padu forme.
Od Rakića,Boljevića,Pejića i Konningsa, svako ko prati utakmice zna da nema šanse da ih 'pročepi'.. nadali smo se, ali smo i uvidjeli da je apsolutno svejedno da li bili u prvih 11, da li ušli sa klupe,mi ništa ne dobijamo od njih.
Premalo je na tri igrača biti oslonjen, a kao boriti se za nešto..
To sam pisao nakon povrede Šošića,on je bio taj koji je mogao praviti razliku i činiti boljim ovaj trojac,međutim sada nam slijedi mnogo sikirancije i tuge gledajući Želju,barem do polusezone.
Ja zaista ne znam zašto Adžem u ovakvoj situaciji ne povuče Ibraheema,koji je na onih par treninga što sam gledao bio sasvim solidan, ili Kororu i Garčevića..
Kakva je situacija sa Garciom,Freemanom,Ismailom? Niko pojma nema..
Moramo isčeprkati kakve nove snage,makar iz juniora.
Inače, kao što rekoh,previše tužnih lica biće u ovih preostalih 7.kola do polusezone.
Jaganjac,Cvetanoski i Vini. S tim da je jedini Jaganjac u porastu forme, Cvetanoski u blagom padu, Vini u dobrom padu forme.
Od Rakića,Boljevića,Pejića i Konningsa, svako ko prati utakmice zna da nema šanse da ih 'pročepi'.. nadali smo se, ali smo i uvidjeli da je apsolutno svejedno da li bili u prvih 11, da li ušli sa klupe,mi ništa ne dobijamo od njih.
Premalo je na tri igrača biti oslonjen, a kao boriti se za nešto..
To sam pisao nakon povrede Šošića,on je bio taj koji je mogao praviti razliku i činiti boljim ovaj trojac,međutim sada nam slijedi mnogo sikirancije i tuge gledajući Želju,barem do polusezone.
Ja zaista ne znam zašto Adžem u ovakvoj situaciji ne povuče Ibraheema,koji je na onih par treninga što sam gledao bio sasvim solidan, ili Kororu i Garčevića..
Kakva je situacija sa Garciom,Freemanom,Ismailom? Niko pojma nema..
Moramo isčeprkati kakve nove snage,makar iz juniora.
Inače, kao što rekoh,previše tužnih lica biće u ovih preostalih 7.kola do polusezone.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Stupcanica dobila slobodu s pola gasa, nadam se omladincima protiv slobode dragovica gojaka kororu i valjda su ovi registrovani mislim na garciu freemana ismaila, golmana sutkovica ma da mislim da ce tare branit sigurno najvise bi volio ibraheema od svih al ne znam jel moze on igrat jel na dvojnoj il?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.