Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 19 maj 2014, 21:52

Tona je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Zlatna kopačka u Liverpulu. Suarez je dijeli sa Ronaldom. :clap: :bih:

750 000 funti za Aru. Tako se počinje prijelazni rok.
10% od toga ide Želji :)
Ja bih dao sve pra Želji, ali nije to poenta. Liverpulu netrebaju pare. Poenta je da je prijelazni rok počeo, pa makar prodajom jednog igrača. Znači radi se odmah.

Usput.

AGGER: NEĆU BITI DRUGA VIOLINA NIKOME !

U intervjuu za Danski "Ekstra Bladet" Daniel Agger je izrazio svoje nezadovoljstvo statusom u Liverpoolu, danac smatra da ne bi trebao sjediti na klupi.
- Gledali ste najbitnije mečeve u sezoni (City, Chelsea) sa klupe, šta mislite o tome ?
"Sigurno da nije bilo lijepo, ali ja ne odlučujem o tome, valjda je to zbog toga što menadžer misli da nisam dovoljno dobar"
- Ostaješ li u Liverpoolu i sljedeće sezone ?
"Ne znam, sve je do menadžera, želim da igram a ne mogu se sam staviti u prvu postavu."
- Trenutno si tek treći izbor na štoperskim pozicijama u Liverpoolu, da li se možeš pomiriti sa tim ?
"Ne mogu i neću biti treći izbor."
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 19 maj 2014, 23:21

Ne znam koji je Rodgersov problem sa Aggerom? Prodaja Aggera će biti prva stvar koju ću mu jako zamjeriti ako se dogodi, čovjek je bolji i kvalitetniji stoper od Sakha i iskazao nam je vjernost kada su City & Barca opasno bili zagrizli za njega a Rodgers mu ovako vraća. :roll:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 19 maj 2014, 23:34

Agger mora da podigne svoju formu, jasno je da je kvalitetniji od Sakhoa al' realno odigrao je lošu sezonu, što zbog povreda, što zbog nekonstantnosti ali tako je kako je...On i Skrtel nisu stabilan štoperski par, kao što nažalost nisu ni Skrtel i Sakho tako da će Rodgers morati dobro da poradi najviše na tom dijelu terena, zbog odbrane smo izgubili titulu!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 19 maj 2014, 23:38

Ma nazadovao je i on, ove i prosle je pokazao znakove slabih igara, nije vise isti kao pre, izgubio je i na motorici zbog svih silnih povreda, sumnjam da moze biti jaci ili isti kao pre u narednim ciklusima. Ne bi voleo da ide, ali isto tako nece biti katastrofa i da ode.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2014, 01:08

Skrtel, Agger, Sakho. 3 veoma kvalitetna stopera. Bilo bi steta izgubiti jednog od ove trojice. Mnogi su pricali o tome kako i Sakho i Agger mogu igrati zajedno, a ja sam znao da o tome nema govora. Agger je u potpunosti u pravu, hoce covjek da igra i vidjecemo sta ce odluciti sef.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 maj 2014, 10:30

Šta je sa Neurofunkom, da mu nije ne do Bog šta bilo? Nema ga odavno. :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2014, 11:36

Nema dosta nasih kolega iz drugih gradova, ne javljaju se odavno. Nadam se da su na sigurnom.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2014, 12:09

Danija fakat gotivim. Dobar igrac, beskompromisan borac, ljudska gromada.
Mogao je u Barcu, nije htio i tu me "kupio" do kraja zivota.
Ali... Ovakve izjave tipa "ja necu da budem neciji treci izbor" nisu u redu.
Niko, ama bas niko, pa ni Steve, ne smije da se mijesa u rad menagera, pa tako ni Dani.
Niko nema pravo na bilo kakve ultimatume kako bi sebi zagarantovao mjesto u ekipi.
imajuci u vidu Brendanov nacin rjesavanja problema sa Suarezom (prebacivanje u rezervni tim), mislim da cemo se ovo ljeto oprostiti od Aggera. Iako mi je zao, mislim da to BR nece dozvoliti... :(
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2014, 12:31

sad dolazi prelazni rok... za navijace liverpoola mozda i najteze vrijeme. treba biti sretan ako u narednu sezonu ne uđemo slabiji u odnosu na ovu sto je iza nas.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 maj 2014, 12:54

Ja se iskreno nadam da je sa navijacima sve u redu.
A I sa svim drugim forumasima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2014, 13:07

Otelo je napisao/la:Ja se iskreno nadam da je sa navijacima sve u redu.

navijaci ili ne, neurofunk ili neko sa kim sam dobar svejedno niko ne zasluzuje da mu voda ili blato odnesu sve sto ima. zao mi je svih ljudi kojim su poplave nanijele stetu. ako nekom treba pomoc mi koji smo imali srece trebamo biti tu za te ljude. hrana pice novac sve se to treba podijeliti sa ljudima koji su izgubili sve.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2014, 13:09

fera je napisao/la:

navijaci ili ne, neurofunk ili neko sa kim sam dobar svejedno niko ne zasluzuje da mu voda ili blato odnesu sve sto ima. zao mi je svih ljudi kojim su poplave nanijele stetu. ako nekom treba pomoc mi koji smo imali srece trebamo biti tu za te ljude. hrana pice novac sve se to treba podijeliti sa ljudima koji su izgubili sve.
Ma islo se fera u Maglaj i u Doboj. Pazite sta vam kazem, koliko god da se pomogne, malo je.
To se ljudi ne moze rijecima opisati. Sve, bukvalno sve su ljudi izgubili. Kaze meni jedan dedo da su mu od dvije kuce ostala samo dva kljuca... :( :( :( :(

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2014, 13:12

ackeey je napisao/la:
fera je napisao/la:

Ma islo se fera u Maglaj i u Doboj. Pazite sta vam kazem, koliko god da se pomogne, malo je.
To se ljudi ne moze rijecima opisati. Sve, bukvalno sve su ljudi izgubili. Kaze meni jedan dedo da su mu od dvije kuce ostala samo dva kljuca... :( :( :( :(
ma znam drug vidio sam sve. nisam pratio po medijima situaciju jer ne vjerujem novinarima al kad vidis kako su ljudi sve izgubili i znas da drzava nece nista uraditi da im bude bolje moras uraditi sve da pomognes. nazalost ja sam rasjekao ruku prilicno ozbiljno i sto se tice fizikog posla skoro mjesec dana od mene nikakve pomoci niko ne moze dobiti al postoje i drugi nacini da se pomogne.
znam da nije tema al sta je ovo pola raje izgleda ne zna pomoci da to ne objavi na fb

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2014, 13:14

Ima fera dobra objava na fb, ovako kaze:
JEL MOGU JA NEKOME POMOCI A DA ME NIKO NE SLIKA?
Ja se licno nisam htio slikati, iako me jaran uspio jednom "uhvatiti" na fotki. Ali ja to necu objavljivati, a i njemu sam zabranio...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 maj 2014, 13:18

fera je napisao/la:

Naravno da je I meni zao svih ljudi I da mi, koji smo imali srecu da zivimo izvan tih poplava, trebamo biti uz te ljude.
Nazalost, nisam bio u mogucnosti da odem tamo I da licno pomognem, no donacije su ucinile svoje.
Nadam se da ce I ova vlast uciniti svoje I omoguciti tim ljudima useljavanje u stanove dok im se ne izgrade kuce.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2014, 13:35

Otelo je napisao/la:
fera je napisao/la:

Naravno da je I meni zao svih ljudi I da mi, koji smo imali srecu da zivimo izvan tih poplava, trebamo biti uz te ljude.
Nazalost, nisam bio u mogucnosti da odem tamo I da licno pomognem, no donacije su ucinile svoje.
Nadam se da ce I ova vlast uciniti svoje I omoguciti tim ljudima useljavanje u stanove dok im se ne izgrade kuce.

nema veze ti si jos mlad i pomoci ces koliko mozes. da svako pomogne koliko moze to bi bilo super. da ne fulamo vise temu, vidio sam da ima na drugom pdfu tema predviđena bas sa ovu pricu, bolje da se vratimo liverpoolu jer poceli smo skoro i o politici pisati to nam ne treba :D
pozdrav svima i cuvajte se

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 maj 2014, 14:42

Nesto citam na TIAnfield da Liverpool razmatra dovodjenje A:Colea.
Prvo, kontam on je prestar da se uklapa u Brendanove planove.
Drugo, naprotiv, nije ni Toureu bilo 21 kada je dosao.
Trece, ipak je on sjajan igrac, koliko god ga ne volili.
Cetvrto, manjak je igraca koji igraju njegovu poziciju na trzistu.
Vase misljenje?

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 20 maj 2014, 14:51

ackeey je napisao/la:Nesto citam na TIAnfield da Liverpool razmatra dovodjenje A:Colea.
Prvo, kontam on je prestar da se uklapa u Brendanove planove.
Drugo, naprotiv, nije ni Toureu bilo 21 kada je dosao.
Trece, ipak je on sjajan igrac, koliko god ga ne volili.
Cetvrto, manjak je igraca koji igraju njegovu poziciju na trzistu.
Vase misljenje?
Vjerujem da bi njegov problem bila plata koja bi bila previsoka za starog igrača a tako ovi naši ne posluju.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 maj 2014, 20:34

slika

:clap: :clap: :clap:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2014, 23:10

Steta pa nije prvih 6 utakmica odigrao, bilo bi jos golova sigurno. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.