Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam licno ponudio saradnju klubu, vezano za 2 artikla, ali mi je odgovor bio da vec ima firma koja isporucuje ostale artikle i moze raditi sve sa metalom i da je to prakticnije.. Znaci niko nije pitao koliko je taj sat, a koliko u te "firme" i ko je tu povoljniji..
Ocigledno je da su tu vec unaprijed odredjeni talovi, i opucavanje preko kluba... Zalosno...
Izvini kralju, ali ako je sa jednom firmom dogovoreno da isporuči 198 artikala, onda je logično da im ta firma isporuči i ta još 2. Ne ulazim da li je ta firma najbolja za taj posao, ali nije baš ni praktično uzimati 200 artikala od 200 različitih proizvođača (Naravno može se, ali mislim da za to u ovom trenutku nemamo uslove). Takođe ovdje pojednici neke stvari uzimaju praviše lično, i imaju pravelika očekivanja. Dobro je da se fan šop uopšte otvara. Do sada smo nažalost bili prinuđeni kupovati te stvari sa pijace i plaćati 100% marže privatnim licima, a sad imamo priliko pomoći klubu da zaradi dio procenta (nisam upoznat da li je to 20%, 50%, ili 70%, ali je svakako više nego 0%). Nisam vidio artikle uživo, a vjerujem da nisu ni većina, a svi su im već našli neke mane. Na slikama mi npr. extra izgledaju USB i privjesak/čuturica, baterijska lampa, dok su mi npr prilično bezveze kupka i nož.....ali sve to trebamo idjeti uživo, ''opipati'', pa tek onda cijeniti. Što se tiče artikala koje pravi udruženje, oni su na jednom visokom nivou, ali oni se rade iz ljubavi, a ne iz koristi. I što neko reče ne možemo očekivati neki extra kvalitet i prihvatljive cijene za svačiji džep. Npr. neko spominje krigle koje su rađene. Te krigle su koštale 5 KM, a rađene su (prema riječima jednog od momaka koji su radili iste) minimalno pola sata po komadu uz puno zajebancije. zar stvarno mislite da će neko izdvojiti sat vremena za nešto što može uraditi za 5 minuta i uzeti iste pare? De ba budite malo realni. naravno da zaslužujemo bolje, ali ako smo čekali 15ak godina i kupovali sve po pijaci, onda treba podržati i otvaranje našeg fan šopa, pa čak i ako on nije ono što smo očekivali. za pohvalu je svaki korak naprijed.