Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Luis 2962 minute na terenu, 31 go, 12 asistencija. Ronaldo 2537 minuta na terenu 31 go, 9 asistencija. Ne znam koliko je Ronaldo dao golova iz penala?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dobice oba nagradu.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ni meni to nije bilo jasno,mozda ce penali presuditi,Ronaldo ih je dao 6 iz penalaHeKen je napisao/la:
Ovo mi nije jasno nikako, dobit ce zlatnu kopacku jer je igrao manje a ustvari je igrao vise nego ronaldo (igrao je vise oko 400 minuta od ronalda)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Dobit ce onaj,ko je igrao manje tekmi valjda.Cini mi se da je tako do sad bilo,ili?
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
geoxx je napisao/la:Dobice oba nagradu.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
vrlo moguce da Luis uzme nagradu zbog veceg broja asistencija

ovo je uvedeno od EP 2012,eh sad da li vrijedi i u ligama il samo na SP i EP saznacemo uskoroNo Uefa je odlučila promijeniti pravilo i ukoliko više igrača zabije isti broj pogodaka, najbolji će biti onaj koji ima više asistencija,a ako i tad budu izjednaceni onda se gleda broja minuta provedenih na terenu

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
To vrijedi samo za EP i SP.
Odgovara li Emre Can za 12m ? Sport Bild je upravo javio tu informaciju. Iskreno ni sam ne znam koliko je pouzdan list, ali su ranije neki insajderi javili za Cana.
nije on loš al nije ni toliko dobar za veće stvari.Paradajz je napisao/la:Odgovara li Emre Can za 12m ? Sport Bild je upravo javio tu informaciju. Iskreno ni sam ne znam koliko je pouzdan list, ali su ranije neki insajderi javili za Cana.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa trenutno nije za velike stvari, zato ce i biti igrac sa klupe. Igrac koji pokriva gotovo 5-6 pozicija je svakako potreban. Vrlo zahvalan igrac, i mlad, moze uvek napredovati. Podrzavam ovaj transfer.nedim93 je napisao/la:
nije on loš al nije ni toliko dobar za veće stvari.
EDIT: Ben Smith potvrdio da je aktivirana klauzula za Cana, dakle to je verovatno done deal.
Ako mene pitate Emre je veliki potencijal, fizicki dominantan za svoje godine, bezkompromisan, a sa obzirom da je DM ima jako dobru tehniku i ocito da nema problema sa samopouzdanjem. Veliki mu je plus sto moze pokriti vise pozicija, uz DM moze jos igrati LB sto je par puta igrao protiv BVB, kako u Bayernu tako i ove sezone u luzerkuzenu, a za repku je znao i igrati i RB, a sto se mene tice, da je bio u opticaju dok je Van Gaal bio u Bayernu emre bi sad igrao u Bayernu i to na stoperu, a i ja bi ga zelio vidjeti u toj ulozi. On je igrac Bayera ali prvu opciju ua otkup njgovog ugovora ima Bayern, mislim da je rijec o 7miliona, nisam siguran..Ja se iskreno nadam da do ovog transfera nece dociParadajz je napisao/la:Odgovara li Emre Can za 12m ? Sport Bild je upravo javio tu informaciju. Iskreno ni sam ne znam koliko je pouzdan list, ali su ranije neki insajderi javili za Cana.

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
siguran sam 1000% da u ovome Sami ima svoje prste,vjerovatno gs je on preporucio Liverpoolu kao buduceg Stivena
Emre Can dobar igrac, valjda ce nam biti od koristi. Jos Šaćira iz bundeske i onda se okrecemo odbrani 

Ipak fake Ben Smith. Ali videcemo dalje, Voller odbio da komentarise bilo sta u vezi moguce konekcije izmedju Cana i Liverpoola.
Bild je dosta pouzdan kad su bundesligaški klubovi u pitanju.Paradajz je napisao/la:Odgovara li Emre Can za 12m ? Sport Bild je upravo javio tu informaciju. Iskreno ni sam ne znam koliko je pouzdan list, ali su ranije neki insajderi javili za Cana.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci mozemo ocekivati kroz 5-8 godina da se i on oklizne i tako ispusti titulu prvaka Engleske?LiverpoolREDS je napisao/la:siguran sam 1000% da u ovome Sami ima svoje prste,vjerovatno gs je on preporucio Liverpoolu kao buduceg Stivena
Celik!3,2,2.
I u međuvremenu osvoji svaki drugi Evropski i nacionalni trofej.AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci mozemo ocekivati kroz 5-8 godina da se i on oklizne i tako ispusti titulu prvaka Engleske?LiverpoolREDS je napisao/la:siguran sam 1000% da u ovome Sami ima svoje prste,vjerovatno gs je on preporucio Liverpoolu kao buduceg Stivena
- Consigliere
- Kontakt:
Hocel taj Lallana?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ovaj emre can je strasan igrac i ako mu je klauzula 12 m odmah ga kupiti 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A svaki prvi nacionalni?nerkolfc je napisao/la:I u međuvremenu osvoji svaki drugi Evropski i nacionalni trofej.AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci mozemo ocekivati kroz 5-8 godina da se i on oklizne i tako ispusti titulu prvaka Engleske?LiverpoolREDS je napisao/la:siguran sam 1000% da u ovome Sami ima svoje prste,vjerovatno gs je on preporucio Liverpoolu kao buduceg Stivena
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: L-Train, TheTruth34 i 9 gostiju.