Ova dvojica nek napuste temu da ne bi bilo problema

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moram da prekinem ovu dvojicu da ne bi peruske letjele na sve stranefsdghdsfs je napisao/la:Hajd' pjesme sto stavljas ,to je ok al' slike ... hebo te gile(ne ja,nego ovaj moj nadimenjak)![]()
krema ventilatoruschtipak je napisao/la:Vrucina + komarci --> suicid.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudan si mi ,a slici ne bi falilo nista da je npr. Ustipak stavio/la.EdenHazard je napisao/la:moram da prekinem ovu dvojicu da ne bi peruske letjele na sve stranefsdghdsfs je napisao/la:Hajd' pjesme sto stavljas ,to je ok al' slike ... hebo te gile(ne ja,nego ovaj moj nadimenjak)![]()
![]()
sta fali slici
#IpakNijeRazumioGreivis je napisao/la:#DaBiLegendarniRazumioLBJ MVP je napisao/la:#PitamSeKojiQracPišešNaDvaJezikaGreivis je napisao/la: #WaitingForLegendarnisResponse(IsčekujemReakcijuLegendarnog)
#PreforsiraliSmoGaLBJ MVP je napisao/la:#IpakNijeRazumioGreivis je napisao/la: #DaBiLegendarniRazumio
#VidjelTiŠtaJeGejDerpePostavioNaFilmIKinematografijaGreivis je napisao/la:#PreforsiraliSmoGaLBJ MVP je napisao/la:#IpakNijeRazumioGreivis je napisao/la: #DaBiLegendarniRazumio
#ViđahJaToAEvoPočeoIVrijeđatiLBJ MVP je napisao/la: #VidjelTiŠtaJeGejDerpePostavioNaFilmIKinematografija
#JelToOdlazišKonačnoHvalaDuhovnomVođiDonnie Darko je napisao/la:Issa ti boga sa kakvim sam retardima ja u ekipi.
#KažeMalaNafuranaDevedesetIDevetlegenda reala je napisao/la:#MaNebitniSte
#DobroJeOvakoImamIzgovorDaGaSeRiješimPrijeNegoŠtoZbogNjegaNeUđemoUPrvuGreivis je napisao/la:#ViđahJaToAEvoPočeoIVrijeđatiLBJ MVP je napisao/la: #VidjelTiŠtaJeGejDerpePostavioNaFilmIKinematografija
#ThereIsOnlyOneFuhrerHisNameIsSpielyGreivis je napisao/la:#IdealnaPrilikaDaStaraKlasaSpielyUpadneUTim
#SuzeMiTekuNizLiceNadamSeDaCeSpielyVidjetiOvoLBJ MVP je napisao/la:#ThereIsOnlyOneFuhrerHisNameIsSpielyGreivis je napisao/la:#IdealnaPrilikaDaStaraKlasaSpielyUpadneUTim
Osto u sobi, neće još da izlaze u javnostDex je napisao/la:Tufko gdje si jučer u Kamenici, Gile za sat stuko 20 becksova, ubio se, al se neće kupat, kaže prehladit će se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.