FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 apr 2016, 16:21

fukara87 je napisao/la:Joj sto mirzim ove sto komentarisu baklje i megafon a pojma nemaju o zivotu, sta vi znate o navijanju i navijackoj sceni, idi bolan navijaj sa zapada i jedi kospe i nek ne komentarise nista sto se tice toga ako nije clan fukara, toliko od mene. Dado zna vise od vas i kad mu se obraacate trebate da dignete ruku molit cu lijepo.
. . .ajd hljebati nek si nam ti objasnio o navijačkoj sceni. . . .de' nam još malo pojasni. Baš se trebamo edukovati. . . Jeebote pojedini se rodili poslije rata i već su doktori navijačke scene . . .. nego kad si tako pametan, da li bi platio ove kazne. Ajde pametnjakoviću imaš li tu odgovor. Kad budete vi plaćali kazne, nemam ništa protiv da zapalite čitav stadion . . .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 apr 2016, 16:25

Pametnjakovic prvo ja sam rodjen prije rata i imam dosta iskustva sa navijackom scenom i pratim svugdje Slobodu, pa tako i zadnje gostovanje u Sarajevu, drugo nisi informisan o tim bakljama i trebao bi da znas da je predsjednik dozvolio fukarama unosenje baklji i postavljanje megafona, sta se ti bolan sikiras ko ce da plati ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 apr 2016, 16:27

4:0 sutra.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 29 apr 2016, 16:27

Eto ti reci sta ce grupa platit...jeste li vi retardirani????Covjek vam kaze da se palilo uz dogovor sa upravom.Sta se vi pametni pravite..
De malo sa igracima popricajte kako im adrenalin skoci kad vide da ima bakljada...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 apr 2016, 16:31

Ovi navijaci su sve narkomani, nadrogiraju se i pale baklje, jos i psuju. Ne znam jel kod kuce tako sa tribina bacaju baklje
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 29 apr 2016, 16:33

emirzlaTu je napisao/la:Eto ti reci sta ce grupa platit...jeste li vi retardirani????Covjek vam kaze da se palilo uz dogovor sa upravom.Sta se vi pametni pravite..
De malo sa igracima popricajte kako im adrenalin skoci kad vide da ima bakljada...
Onima sa klupe Željezničara je skočio adrenalin :lol: kakav adrenalin, skočili i oni :rol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 apr 2016, 16:33

klasik je napisao/la:Ovi navijaci su sve narkomani, nadrogiraju se i pale baklje, jos i psuju. Ne znam jel kod kuce tako sa tribina bacaju baklje
:facepalm: ugasi se odmah

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 29 apr 2016, 16:36

Ali zašto i ko na prošloj utakmici sa zapada ( A - B tribina ) roknu baklju na gostujuću klupu . Ne vjerujem da je uprava i to aminovala .

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 apr 2016, 16:37

fukara87 je napisao/la:Pametnjakovic prvo ja sam rodjen prije rata i imam dosta iskustva sa navijackom scenom i pratim svugdje Slobodu, pa tako i zadnje gostovanje u Sarajevu, drugo nisi informisan o tim bakljama i trebao bi da znas da je predsjednik dozvolio fukarama unosenje baklji i postavljanje megafona, sta se ti bolan sikiras ko ce da plati ?
. . dozvolio je jer mu se ne isplati bosti sa rogatim. Rado bi vam zabranio, ali ne može . .. valjda shvataš o čemu govorim .. .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 29 apr 2016, 16:39

Tuzlak04 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Pametnjakovic prvo ja sam rodjen prije rata i imam dosta iskustva sa navijackom scenom i pratim svugdje Slobodu, pa tako i zadnje gostovanje u Sarajevu, drugo nisi informisan o tim bakljama i trebao bi da znas da je predsjednik dozvolio fukarama unosenje baklji i postavljanje megafona, sta se ti bolan sikiras ko ce da plati ?
. . dozvolio je jer mu se ne isplati bosti sa rogatim. Rado bi vam zabranio, ali ne može . .. valjda shvataš o čemu govorim .. .
HHAHAHAHAHAHHAHAH....cudnih ovde likova ima.
Cuj onog gore,narkomani...e Boze dragi
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 apr 2016, 16:40

pinoglavi je napisao/la:
Claus je napisao/la:Radnik je postao baš odvratan klub. Prvo se ofirno naguze našim rivalima, a sada nam ne žele izaći u susret jer znaju da imaju šanse jedino ako naši igrači budu umorni i iscrpljeni. Nadam se da ispadaju naredne sezone kada Petrović napusti kormilo. :puke:
Odvratan klub jer su odmarali igrače u prvenstvu izmedju 2 kup utakmice, samo što je tad na našu žalost dolazio Zrinjski, i odvratan klub jer i oni znaju da su im šanse dosta veće ako se kup odigra u već odredjenom terminu? Daj odvadite malo, niko neće protiv sebe ići, ne bi ni mi udovoljavali protivnicima u finalu sigurno.
Da, odvratan klub jer im igrači na Koševu preskaču loptu da bi Sarajevo postiglo pogodak, dok im kod kuće protiv Zrinjskog dvojicu prvotimaca odmah na početku mijenjaju anonimusi zbog navodnih povreda.

Ti ih gotivi ako hoćeš, niko ti ne brani, ali meni su baš pali u očima poslije svega i biće mi posebno drago kad ih zgazimo u finalu. :kafa:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 29 apr 2016, 16:41

Jarane haos jbt :roll:
Jel vam treba crtati ljudi ili..... :damn:
Uprava odobrava (trenutno)upotrebu pirotehnickih srestava i sta serete dzaba .
Neka pale momci.
Ponavljam,postoji odredjeni "dogovor"izmedju grupe i Azmira i neka pale momci jbt . :thumbup:

A sto se tice Radnika nece im pomoci ni da u nedjelju igramo kup,ni umor ni termini ni savez jaci smo duplo i nesmije biti izgovora kup se mora uzeti.
Vala i Husref i njegovo plakanje igraj jarane ne kukaj,ILI NAS IMA ILI NAS NEMA.
Dupla kruna dolazi u Tuzlu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 apr 2016, 16:43

klasik je napisao/la:Ovi navijaci su sve narkomani, nadrogiraju se i pale baklje, jos i psuju. Ne znam jel kod kuce tako sa tribina bacaju baklje
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 apr 2016, 16:47

U pravu je cojk sve narkomani evo upravo vucem bijelo :lol: :lol: bacam sve po sobi :pinokio:
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 29 apr 2016, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 29 apr 2016, 16:47

Tuzlak04 je napisao/la:
Moj q.rac bi on dozvolio da se pale baklje da dobije kaznu dvije utakmice bez gledala i plus novcana, al u kod nas mizerne kazne pa se moze zayebavat...nek vam dozvoli u europi da palite....

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2016, 16:47

Claus je napisao/la: Da, odvratan klub jer im igrači na Koševu preskaču loptu da bi Sarajevo postiglo pogodak, dok im kod kuće protiv Zrinjskog dvojicu prvotimaca odmah na početku mijenjaju anonimusi zbog navodnih povreda.

Ti ih gotivi ako hoćeš, niko ti ne brani, ali meni su baš pali u očima poslije svega i biće mi posebno drago kad ih zgazimo u finalu. :kafa:
To preskakanje lopte na Kosevu, samo da te napomenem da je ovo jedna od najgorih liga po kvaliteti u Europi, necu nista vise. Protiv Zrinjskog su odmarali igrace jer im je vazniji kup i ne vidim razlog da se zalite i pljujete zbog tog. Stvarno me zaboli qurac za Radnik i za bilo koga drugog osim Slobode, nego mi je smijesno da ih nazivate ciganima jer ljudi gledaju sebe i da imaju sto vece sanse za osvajanje, za cudno cudo ne gledaju kako da udovolje protivniku i kako da im povecaju sanse za osvajanje.
Nad tobom sunce najljepše sja

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 apr 2016, 16:49

2 utakmice kazne zbog bakljade hahahhhahaha oj TITO ustani da se zamijenimo :urnebes: skim se ja raspravljam :damn:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 apr 2016, 16:49

Nego onaj jel treba sutra vadit zimsku opremu.sta je ovo sibirac :crazy:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 29 apr 2016, 16:51

Sariel je napisao/la:Nego onaj jel treba sutra vadit zimsku opremu.sta je ovo sibirac :crazy:
Šalovi će poslužit svrsi :mrgreen:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 apr 2016, 16:54

hulehule je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Moj q.rac bi on dozvolio da se pale baklje da dobije kaznu dvije utakmice bez gledala i plus novcana, al u kod nas mizerne kazne pa se moze zayebavat...nek vam dozvoli u europi da palite....
. . sa navijačima se ne treba zaajebavati i to nikom nije u interesu. Pokušao je Azmir neke stvari kontrolisati i vidio je da nema šanse. . . .al' ajd ti to ovoj djeci objasni .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.