Argumentacija na nivou!cunami je napisao/la: Pitao je jedan momak sta da nije sviran penal,kaze,opet Zeljo ne bi izgubio.

Argumentacija na nivou!cunami je napisao/la: Pitao je jedan momak sta da nije sviran penal,kaze,opet Zeljo ne bi izgubio.
Čuo sam sinoć psovke upućene Odi i cijeloj klupi veleža, ma to su oni, koji se prave važni, ništa ne može pokvariti odnose dva, kluba, i još nešto nema ulizivanja Želji, što je bilo, bilo, idemo dalje. Pozdrav...Capt_Billy je napisao/la:E vako momci, ja sam uvijek bio objaktivan i uvijek cu i ostati. Nase prvo poluvrijeme isto ****, nismo na gol opalili, bukvalno receno. U prvom dijelu ste nas nadigrali do kraja. Sto se tice drugog dijela, mi smo krenuli jureci rezultat, i posto sam bio blizu terena, mogu reci da penal nije postojao. Sada ne znam, je li sudija namjerno svirao, ili je nasjeo na pad Visce, ali nije nase da o tome diskutujemo, jer da se stimalo bilo bi 2:0 ili 3:0 bez ovakvog scenarija. Mislim da se kod nas na Grbavici moze fino igrati sto smo i dokazali, tako molim vas o namjestanju, ne zelim da pricam. Sto se tice raje koje su zvizdala nakon gola, zvizdala su jer nismo bili u stanju da damo gol Velezu iz igre, do tog penala. Kasnije tok utakmice, ucinila je euforija, i nas nalet. Treba istaci da je cist penal, 100% bio na Visci pred kraj tekme.
Vi ste me pravo iznenadili igrom, i vjerujte nebi mi bilo krivo da ste i vi pobijedili, jer se igrali pravo fino. Bunker, na kontre. Imali ste dosta prilika i niste ih iskoristili, sto vam se kasnije vratilo.
A sada momci ovo sto cu napisati sljedece moze nekoga uvrijediti ali to je moje cisto mislenje, i ako se netko uvrijedi nisam zelio da tako bude. Po meni, ja vjerujte Velez smatram bratskim timom, ali ne mogu da svatim odakle onolika mrznja prema Velezu. Pa nije mi jasno zastu su raja toliko psovala, vrijedala, Roleta, Odovica, Kajtaza i cijelu ekipu Veleza. Vjerujte imam osjecaj da se ova utakmica nije igrala na Grbavici. Stvarno mi je krvivo radi toga. A da ne govorim o napadu sjevernog dijela tribine, na navijace Veleza. Prava bruka!!!
Ako imaš argumente, onda treba Škaljiću dati pod hitno nogu, i treba prestati Veleža smatrati klubom koji daje bodove Želji , kao što se može pročitati na ovom forumu... A što se tiče para, to treba dokazati....*p!p!t@* je napisao/la:Škaljićev cilj sinoć je bio da domaćinima ovu dobro izrežiranu predstavu završi šlagom na torti...
Nadam se da će pare ostati u klubu,a ne da će ih neki lijevi likovi uzeti !
Ne omalovažavajući igrače Veleža, ali većina njih nikada nije igralo pod svjetlima reflektora i oni povedu sa 2:0.VELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
Stekli smo ružnu naviku da pustimo da se gosti raskomote na Grbavici. U narednoj utakmici možda ćemo im dati i papuče, kauč, upaliti TV, natočiti viski, ponuditi ženu… kako bi se što ugodnije osjećali. Ne omalovažavajući igrače Veleža, ali većina njih nikada nije igralo pod svjetlima reflektora i oni povedu sa 2:0. Sreća da je penal promijenio sve. Odblokirao nas je i kasnije je sve bilo lakše, a imali smo i sreće. Velež je došao da se nadigrava, nisu odigrali ništa posebno, a vodili su sa 2:0. Golove su nam postigli iz prekida, gdje smo uslovno rečeno jaki“, rekao je Osim, dodavši:
ETO KAKVO MISLJENJE O NAMA IMA.
MI NISMO IGRALI POD REFLEKTORIMA
SARAJEVSKI KLOSAR
BOLA KAD MO MI IMALI REFLEKTORE TI SE NISI NI RODIO A STO NAM JE RAT ODNIO NISMO MI KRIVI!!!!!
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
kad je zeba penal pucao cjeli stadion zvizdi
toliko o smjesnom zelji
da si samo malo pametniji ali malkice i da znas ko ti je igro u ekipi ovo bi drukcije protumcio, kakvi debosi majko draga... hajde reci gdje vam je onih 5 juniora igralo pod reflektorima ne racunajuci ulicnu rasvjetu...VELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
Stekli smo ružnu naviku da pustimo da se gosti raskomote na Grbavici. U narednoj utakmici možda ćemo im dati i papuče, kauč, upaliti TV, natočiti viski, ponuditi ženu… kako bi se što ugodnije osjećali. Ne omalovažavajući igrače Veleža, ali većina njih nikada nije igralo pod svjetlima reflektora i oni povedu sa 2:0. Sreća da je penal promijenio sve. Odblokirao nas je i kasnije je sve bilo lakše, a imali smo i sreće. Velež je došao da se nadigrava, nisu odigrali ništa posebno, a vodili su sa 2:0. Golove su nam postigli iz prekida, gdje smo uslovno rečeno jaki“, rekao je Osim, dodavši:
SARAJEVSKI KLOSAR
BOLA KAD MO MI IMALI REFLEKTORE TI SE NISI NI RODIO A STO NAM JE RAT ODNIO NISMO MI KRIVI!!!!!
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
toliko o smjesnom zelji
To nije potcjenjivanje jeli?nick je napisao/la:da si samo malo pametniji ali malkice i da znas ko ti je igro u ekipi ovo bi drukcije protumcio, kakvi debosi majko draga... hajde reci gdje vam je onih 5 juniora igralo pod reflektorima ne racunajuci ulicnu rasvjetu...VELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
SARAJEVSKI KLOSAR
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
toliko o smjesnom zelji
A prijatalju, koji smo mi ovdje faktori da se sada raspravljamo oko Amarovih izjava? Ja ti mogu samo reci, da nista covjek ne misli lose o Velezu. Jer uprava Zelje i Veleza u dobrim odnosima, a odnos Maniacs vs Red Army, nikada gori!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:ti si pametan
bolas sjeti se prosle gidne i utakmice zeljo velez na grbavici kup i prvenstvo i procitaj amara izjave.....
hoces da ti ih posaljem
svaki put velez kad igra s njim neku izjavu da i bocne nas.....
daj bola smjesan je
debil pravi
Meni fakat nije jasno, o kakvom ti potcjenivaju govoris, kada ste vi imali sve u rukuma i kontrolirali igru do izjednjacenja. Cak i poslije preokreta ona sansa 100%. Tako fakat ne znam, sta si ti sebi u glavu stavio. Ovo sto govori o papucama, itd.. je istina, jer zadnje tri tekme kuci, isto da igramo daleko od kuce. Ugostimo sve fino, pa popusimo.*p!p!t@* je napisao/la:To nije potcjenjivanje jeli?nick je napisao/la:da si samo malo pametniji ali malkice i da znas ko ti je igro u ekipi ovo bi drukcije protumcio, kakvi debosi majko draga... hajde reci gdje vam je onih 5 juniora igralo pod reflektorima ne racunajuci ulicnu rasvjetu...VELEZDOGROBA je napisao/la:izjava amara osima
SARAJEVSKI KLOSAR
IMACEMO IH OPET KLOSARU
sudija nas je dobio
toliko o smjesnom zelji
Ma ja mi smo retardirani,a gosp. Osim svome ironicnom ismijavanju dodaje bez potcjenjvanja
izgleda da kaze da je nertva prljava ti ne bi skonto, reko bi da te provocira, ko ti je kriv sto si iskompleksirano djete, sad kad smo ti mi objasnili ko ti je igro u ekipi, prevrces na neku proslu godinu... i ko je tu smjesan?VELEZDOGROBA je napisao/la:ti si pametan
bolas sjeti se prosle gidne i utakmice zeljo velez na grbavici kup i prvenstvo i procitaj amara izjave.....
hoces da ti ih posaljem
svaki put velez kad igra s njim neku izjavu da i bocne nas.....
daj bola smjesan je
debil pravi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.