Mene igra ne vrijeđa niti sekundu. Mi, navijači Dinama s ovim nemamo problemaSignore je napisao/la:Ovakva igra vrijedja svakog navijaca Dinama.
Do trenera je 100%spursman je napisao/la:Nije ni čudo što se ruše negativni rekordi kad vidiš tko je sve bio trener posljednih godina.
dubrava je napisao/la:Oglas na stupu sa slikom Šukera, a iznad piše izgubljen pas, odaziva se na ime brand
Sto nije tako svake sezone? .... Gledas dinamo u europi do otprilike danasnjeg datuma, HNL nije bas interesantan, eventualno se jos isplati pogledati utakmicu protiv Rijeke i to je to za ovu sezonu. Za koeficiente isto nije bitno dinamu dal ce biti u 1, 2, 3, 4 sesiru jer prolazniju skupinu od ove sumnjam da ce dobiti u kojem god potu bili.Signore je napisao/la:
Odavno nisam propustio utakmicu Dinama u Europi. Zaista ne pamtim koju zadnju nisam pogledao. Cak sam i ona prva pretkola redovno pratio, kad nije bilo prijenosa gledao sam streamove koji u 90 minuta idu 20 minuta, a ostatak utakmice steka i stoji u mjestu. I nakon svih radosti i jos vecih zalosti, mislim da utakmicu protiv Celtica necu gledat. Mozda ce bit jace od mene pa pogledam, al u ovom trenutku me ne zanima ni najmanje. Pogledat cu rezultat cisto zbog koeficijenta. I na proljece isto, HNL definitivno necu gledat, mozda pogledam finale Kupa ako se plasiraju. Do iduce sezone moram ocistit glavu i smirit zivce.
Nije. Gledao sam poraz od Ludogoretsa prosle sezone, jer je Dinamo tad odigrao odlicno prvu s PSV-om, bili su bolji u obe od Chernomoretsa, bili su na kraju bolji i u toj zadnjoj utakmici, jednostavno se imalo sta za gledat. Onda sam i tamo u LP gledao Kieva jer sam nekako bas vjerovao u taj je*eni bodInsect_terminator je napisao/la:Sto nije tako svake sezone? .... Gledas dinamo u europi do otprilike danasnjeg datuma, HNL nije bas interesantan, eventualno se jos isplati pogledati utakmicu protiv Rijeke i to je to za ovu sezonu. Za koeficiente isto nije bitno dinamu dal ce biti u 1, 2, 3, 4 sesiru jer prolazniju skupinu od ove sumnjam da ce dobiti u kojem god potu bili.Signore je napisao/la:
Odavno nisam propustio utakmicu Dinama u Europi. Zaista ne pamtim koju zadnju nisam pogledao. Cak sam i ona prva pretkola redovno pratio, kad nije bilo prijenosa gledao sam streamove koji u 90 minuta idu 20 minuta, a ostatak utakmice steka i stoji u mjestu. I nakon svih radosti i jos vecih zalosti, mislim da utakmicu protiv Celtica necu gledat. Mozda ce bit jace od mene pa pogledam, al u ovom trenutku me ne zanima ni najmanje. Pogledat cu rezultat cisto zbog koeficijenta. I na proljece isto, HNL definitivno necu gledat, mozda pogledam finale Kupa ako se plasiraju. Do iduce sezone moram ocistit glavu i smirit zivce.
Ceka se iduca sezona
Plavi pakao u Ciboni...a neki govorili da Dinamo više nema navijače...???Lillard je napisao/la:
Prejebeno
Ovo nije ništa,tek početno zagrijavanjeLillard je napisao/la:
Prejebeno
Kod: Označi sve
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/zagrebacki-otpor-najezite-se-s-dinamom-/787609.aspx#lightbox
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.