dao si broj od vodovodaCautinho je napisao/la:Evo broj,zovite :
063 784 874 (Eronet)
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
094/ 270 - 155 ako se javi žensko to je moja hanuma i vjerovatno će bit napaljena 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Dao sam jaranu broj, on ionako na dunjaluku nema nikog svog, a pripadnik je ovih što vole šarene boje. Halali.Cautinho je napisao/la:Evo broj,zovite :
063 784 874 (Eronet)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
adisice je napisao/la:094/ 270 - 155 ako se javi žensko to je moja hanuma i vjerovatno će bit napaljena
hahahhahahah kaze Upri ume' ko u zivotinju!
-
- Kontakt:
damir je rezervisao u subotu avion , vec je jednom morao odgodit let , nadam se da ce i ovaj put , uglavnom ne dolazi u sarajevu , mislim da ce u njemacku , ne igra kvale... sad ne znam hocel odustajat od turnira ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Haha de ne tjeraj te mi musterijeinsider je napisao/la:Dao sam jaranu broj, on ionako na dunjaluku nema nikog svog, a pripadnik je ovih što vole šarene boje. Halali.Cautinho je napisao/la:Evo broj,zovite :
063 784 874 (Eronet)

- anelbavarac
- Kontakt:
Kud nisam ozenjen,pa da zenu rasturim k'o krme masnu vreću
Cisto onako da ubijem vrijeme

Cisto onako da ubijem vrijeme

-
- Kontakt:
sutra bedrihlucif3R666 je napisao/la:damir je rezervisao u subotu avion , vec je jednom morao odgodit let , nadam se da ce i ovaj put , uglavnom ne dolazi u sarajevu , mislim da ce u njemacku , ne igra kvale... sad ne znam hocel odustajat od turnira ...

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
ova stranica bi se mogla pretvorit u ljubavne oglase,bit ce svega do 4htoshiba je napisao/la:Haha de ne tjeraj te mi musterijeinsider je napisao/la:Dao sam jaranu broj, on ionako na dunjaluku nema nikog svog, a pripadnik je ovih što vole šarene boje. Halali.Cautinho je napisao/la:Evo broj,zovite :
063 784 874 (Eronet)
Teško je zaustaviti lavinu. Ovdje se najmanje piše u bh. tenisu. Sutra, ako Damir ispadne, tema se može i zaključat.Virtu4l je napisao/la:Ode ova tema u tri lijepe.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ja sam sredio da se igra ranije tako sto sam odigrao da ce biti vise od dva seta na mecevima koji se igraju prije Džumija, poznavajuci mene to ce Flipkens i Na lI odradit expresno mene oboriti i počinje Damir.

Semper Fidelis
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
062/941-946
Samo trzni, a ako se javi, reci Asmir reko da ga probudite.
Samo trzni, a ako se javi, reci Asmir reko da ga probudite.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
firefirefirely je napisao/la:Ostavite ovdje brojeve, necete ni zaspat hahahahahaha
Odo ja probat ove ljude zvat sto su mi ostavili brojeve. PROBA

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
zivi bili pa vidjeli,ova stranica ce bit najposjecenija u 2014 g. damir ce biti najzasluzniji sto se toga tice...insider je napisao/la:Teško je zaustaviti lavinu. Ovdje se najmanje piše u bh. tenisu. Sutra, ako Damir ispadne, tema se može i zaključat.Virtu4l je napisao/la:Ode ova tema u tri lijepe.
Poselami amidzu Envera. Fino nas naguzi sinoc.lucif3R666 je napisao/la:damir je rezervisao u subotu avion , vec je jednom morao odgodit let , nadam se da ce i ovaj put , uglavnom ne dolazi u sarajevu , mislim da ce u njemacku , ne igra kvale... sad ne znam hocel odustajat od turnira ...
Odakle tebi takav jaran.insider je napisao/la:Dao sam jaranu broj, on ionako na dunjaluku nema nikog svog, a pripadnik je ovih što vole šarene boje. Halali.Cautinho je napisao/la:Evo broj,zovite :
063 784 874 (Eronet)
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
vidi ovog jbt amidza,opet si doso nesto da slazes.makar se izviniChuckie je napisao/la:Poselami amidzu Envera. Fino nas naguzi sinoc.lucif3R666 je napisao/la:damir je rezervisao u subotu avion , vec je jednom morao odgodit let , nadam se da ce i ovaj put , uglavnom ne dolazi u sarajevu , mislim da ce u njemacku , ne igra kvale... sad ne znam hocel odustajat od turnira ...
Nije Flipkens nego Kerberfixator je napisao/la:ja sam sredio da se igra ranije tako sto sam odigrao da ce biti vise od dva seta na mecevima koji se igraju prije Džumija, poznavajuci mene to ce Flipkens i Na lI odradit expresno mene oboriti i počinje Damir.
![]()
![]()
![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.