Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la soko » 01 okt 2025, 15:45

Hordas1990 je napisao/la:
01 okt 2025, 14:59
Dobro ne treba sad pretjerivati. Ima svaki igrac menadzera nekad se i poklopi jednostavno neko poznanstvo ili veza bez da je nepotizam. Drugo su slucajevi poput Besirovica gdje vidis iz aviona da je menadzerski poziv. Zaboravljeni Ninin igrac od 31 god iz Svedske kojem istice ugovor u decembru mislim jbg bas preofirno.
Ne treba ganjati ono rekla kazala. Za sve treba dokaz. I onda nek novinari pitaju. Ili pred savez i protest.
Sto se tice igraca, za ove nema veze ko je menedzer.
Vasilj, Tarik, Dennis, Katic, Barisic, Seo, Dedic, Jusuf, Sunjic, Gigovic, Memic, Kerim, Esmir, Demirovic, Tabakovic i Dzeko.
Za ove se moze obratiti paznja, ali je upitno jel ima bolji.
Zlomislic, Basic, Tahir, Menalo, Bazdar, Omerovic i Kulenovic
I onda ovi sto nebi trebali biti tu bar po mom misljenju, rad godina i ima bolji
Ifet, Mujakic, Burnic, treci golman, Hajradinovic
One koje bi trebali zvati su kao prvo Anel(druga prica). Onda ostali
Denis, Hasic i Karic. Mozda sam nekog zaboravio al to je otprilike to sto imamo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 okt 2025, 16:03

Halo Anel je nama ko Haland Norvežanima.Frajer najbolji u Fajnorda.Ljudi primili svega 3-4 gola od početka sezone.Sta glume ovi vise.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 01 okt 2025, 16:34

Alipasino je napisao/la:
01 okt 2025, 16:03
Halo Anel je nama ko Haland Norvežanima.Frajer najbolji u Fajnorda.Ljudi primili svega 3-4 gola od početka sezone.Sta glume ovi vise.
Nesta yebeni. :urnebes:

Koliko se sjećam ova reprezentacija je primala ko na traci dok je bio tu.

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 01 okt 2025, 20:41

Ako nam je pozivanje ovog Dine najveci problem :kafa: , gdje se ne zna uopste da li ce i igrati. Ocekujete previse tj. neki totalni neutralizam kod selektiranja igraca, sto je nemoguce pogotovo kod ters naravi selektora. Ja ocekujem od SS da su nesto pravedniji nego ovih prije njih, ali bezgresni nisu ni oni.Moze biti da je igrac u agenciji nekog i predlozio ga probati jer ga bolje zna, a da li ce se igrac i pokazati upotrebljivim na terenu to niko ne zna. Gori je problem sto igraca postenog nemamo u PL i cekamo sadaku iz dijaspore. Pisao sam vec, daj drzavljanstvo stranim igracima i popuni pozicije. Za ove utakmice ja ne bih zvao nikoga i pokusao izgurati Kipar sa ovim igracima.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 okt 2025, 20:47

Očekujem da ne bude toliko ofiran da zove igraca iz Švedske samo zato jer je u menadžerskoj agenciji njegovog pomoćnika.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.