To wade hvala tiwadethegreat je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:41https://www.soccertvhd.com/hesgoal-hes- ... streaming/
Kasni malo al ne steka.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Dobro poluvrijeme,samo ne znam sto stadose sa napadima nakon postignutog gola,a Brajton ozivi nakon toga..
Valjda ovo mirno privedu kraju
Valjda ovo mirno privedu kraju

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Od kada smo poveli stali smo sa igrom, morat ćemo još jedan zabiti. Čisto sumnjam da naša mreža može ostati netaknuta.
Šampioni gluposti...crveni čist
- wadethegreat
- Kontakt:
Bravo…
Sta rade vise
Liverpul ce nas rasuti,mi nemamo odbrane nikako,Hato i Ache stoperi,ako koji ne dobije crveni do kraja.

Liverpul ce nas rasuti,mi nemamo odbrane nikako,Hato i Ache stoperi,ako koji ne dobije crveni do kraja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
haha jbt jel realno da je santos bio onako spor u onoj situaciji
- superFrankie
- Kontakt:
Hocemo opet po Maresci srati ili? Cisto da znam
-
- Kontakt:
Ne,jer je napravio razumnu izmjenu
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo sve je na upravi.
Hocemo.
-
- Kontakt:
Yebem li ti djecu celava kurvo yebo ti Gusto sve mrtvo,otpustite **** celavog pickastog dok nije prekasno otjerajte kopile **** kosti svoje,izvadi krilo za beka i sad umjesto 2-0 1-1
Andrey Santos usro nema se sta reci znamo se ukopat ko niko, to je kad gradis ekipu talenata, ne mozes imati konstantnu ekipu, mi ako osvojimo u naredne tri godine Premier ligu evo ti sta hoces
- superFrankie
- Kontakt:
E moj Gusto..ne daju mi se tražiti moji postovi...uvijek sam tvrdio da si krš igrač..hajd što te probio i asistirao za gol..ali bolan dobije loptu u kontru ima 30 metara praznog prostora i samog golmana ispred sebe e to me boli...on stade i pola se Brajtona vrati nazad. ...ma frajer samo šminker gomila beskorisnih radnji na terenu...nije igrač za nas niti sada niti je ikada bio
-
- Kontakt:
Kakco osvajanje kralju mi trazimo makar da pobjedjujemo uzastopno ekipe ko sto su Brajton i Junajted a ova **** ne moze zaredati protiv sklj ekipa 2 pobjede prevara,odlazi govedo odlazi odmah odlazi i povedi ovog Gusta yebem li mu najmilije prevarantsje
Nakon ovih izmjena tako to ide, Gusto vingbek, da ne kazem krilo. Stvarno opet izvadio oba krila, sta covjek radi. Ne mogu vjerovati.superFrankie je napisao/la: ↑27 sep 2025, 17:37E dobro, Maresca out!
Jel tako to ide
Iraola ili Glasner za trenera. Moze i Fabregas mozda
- wadethegreat
- Kontakt:
Covjek se odmah preda cim crveni dobije.
Krs smo defanzivno.
Krs smo defanzivno.
Ako ovo ovno ide nadam se da ce nas Liverpool razbiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.