I ja sam kont'o priviđa mi se da ne bi sina rekoh poludiosimon je napisao/la:Jeli se jos kome osim meni ukazala zastava Sarajeva na tribinama pri dodjeli pehara LP .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bordaši su budući evropski šampioni, aBd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sekac je napisao/la:AAAAAAAAAAAAA zastava Sarajeva iza igrača Reala na dodjeli pehara ahahahaha![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Istisekac je napisao/la:I ja sam kont'o priviđa mi se da ne bi sina rekoh poludiosimon je napisao/la:Jeli se jos kome osim meni ukazala zastava Sarajeva na tribinama pri dodjeli pehara LP .
Ti si opet šampion !
¸SirAmar je napisao/la:Nemoj da te koka boli jarane.visokohz je napisao/la:Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
P.S skandiranje
Željeznicar za život cijeli !
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Podsjećal' koga Stojčev na Isca? Fizički, a i igrom. Jest da je noga druga, ali...
Meni njih dvojica ko braća , faca ama skoro ista a i visina . Jos su obojica kreatorifkzeljeznicarba je napisao/la:Podsjećal' koga Stojčev na Isca? Fizički, a i igrom. Jest da je noga druga, ali...
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
lucif3R666
- Kontakt:

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
lucif3R666
- Kontakt:
A ovo je Dzin 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Respekt bratu. Još jedan dokaz koliko nas ima na svim stranama svijeta i kolika je ljubav prema gigantu s Koševa.Head je napisao/la:
SRETAN BROJ - 1725
Ako zele, neka daju taj milion eura i neka ga vode.Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo takorammstein je napisao/la: eura da...![]()
![]()
A onda te pare preusmjeriti na Aleksandra Pesica, jer Jagodina ga nam je ponudila upravo za taj iznos
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mozda bi amidza i dao repa, ali tesko je dovesti takvog igraca kad ga traze klubovi iz liga peticepisac je napisao/la:Ako zele, neka daju taj milion eura i neka ga vode.Bosniacum Lilium je napisao/la:upravo takorammstein je napisao/la: eura da...![]()
![]()
A onda te pare preusmjeriti na Aleksandra Pesica, jer Jagodina ga nam je ponudila upravo za taj iznos
mada to meni zvuci trenutno kao nesto u domenu naucne fantastike
aferim za zastavu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Provjeren info, nasi se obratili Jagodini, oni rekli moze. Milion eura
Mada, naravno ilizorno je ocekivati da ce igrac kojeg bi uzeli i Partizan i Zvezda, koji ima ponude iz francuske i ruske lige mogao doci kod nas.
Ali raduje cinjenica da se takvi igraci i takce cifre pominju u kontekstu FK Sarajeva.
To je znak da napredujemo i da smo na dobrom putu
Realno, dosli smo u situaciju da samo cetri, pet igraca iz nase lige bi mogli biti sigurna pojacanja za nas.
Nezamisliva situacija do prije samo godinu dana.
Mada, naravno ilizorno je ocekivati da ce igrac kojeg bi uzeli i Partizan i Zvezda, koji ima ponude iz francuske i ruske lige mogao doci kod nas.
Ali raduje cinjenica da se takvi igraci i takce cifre pominju u kontekstu FK Sarajeva.
To je znak da napredujemo i da smo na dobrom putu
Realno, dosli smo u situaciju da samo cetri, pet igraca iz nase lige bi mogli biti sigurna pojacanja za nas.
Nezamisliva situacija do prije samo godinu dana.
Prema transfermarktu, Pesic je vec igrac Toulouse-a (800 000 eura )pisac je napisao/la:Provjeren info, nasi se obratili Jagodini, oni rekli moze. Milion eura![]()
visokohz je napisao/la:Zaboli nas neka stvar sto nas ne mozesSirAmar je napisao/la:Ne mogu vas nikako, al kapa dole za ono "j..o vas Brazil". Neka ste im rekli, firauni su da ih nema gorih.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ja govorim vidio sam zastavu Sarajeva na tekmi finala a ovim moju klocevi štrumfovi govore ti samo to vidiš i da, vidio sam dobro
Svaka čast caru na ovome 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž