znaci vodili do 89 minute i prime 2 gola nimalo sumnjivofanatic1991 je napisao/la:Za danas mi Estonija - Tadžikistan smrdi nenormalno ja cu oprobati P2 i 2 pa cemo vidit

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
znaci vodili do 89 minute i prime 2 gola nimalo sumnjivofanatic1991 je napisao/la:Za danas mi Estonija - Tadžikistan smrdi nenormalno ja cu oprobati P2 i 2 pa cemo vidit
Interista je napisao/la:Interista je napisao/la:
Za sutra probati Njemacka-Armenija oba daju 2,5 kvota nije Armenija toliko losa![]()
Sutra probati na BIH u rukometu 4 kvota i na Halep kontra hendikep 3,5.. Veci iznos staviti na Engleze protiv Hondurasa
zgmiky je napisao/la:Interista je napisao/la:Interista je napisao/la:
Za sutra probati Njemacka-Armenija oba daju 2,5 kvota nije Armenija toliko losa![]()
Sutra probati na BIH u rukometu 4 kvota i na Halep kontra hendikep 3,5.. Veci iznos staviti na Engleze protiv Hondurasabravo majstore
pa ljudi Luksemburga ne mogu dobitmiky_hz je napisao/la:Sto je na Italiju protiv Fluminensea ovolika kvota?
danas lova ide na finale RG, mislim da ovo finale ne može ne otići u pet setova, očekujem odličan meč, spektakl i pregršt lijepih poteza i poena dva najbolja igrača današnjice tako da mi se over 41.5 gemova čini kao zicer dana i to bi moralo proći i tu idem jako, a uz to probati ću na 3-2 na Nadala 4.80 i 2-3 Novak 4.90 iako bih prednost dao Rafizgmiky je napisao/la:Sundsvall - Syrianska 3+ 1.55
idem na jači ulog, očekujem lagani prolaz, a šveđani danas skroz sumnjivi pa probati ovdje na oba gol i 3+ 2.20 i poluvrijeme/kraj 2/1 27
poz i dobro došaodervic je napisao/la:21:00 Francuska-Jamajka 1 1.20
20:30 San Marino-Albanija 3+ 1.40
18:00 Galatasaray-Fenerbahce(145,5) manje 1.85
18:30 Siena-Roma 1 1.35
15:00 Nadal-Djokovic 1 1.80
Kv.7.55
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobrodosao,, i jedan savjet,, ne samo tebi vec i svima ostalima koji igraju kosarku,, igrajte konacni pobjednik,, kvota se umanji za mizernih 0.05 km, a i dalje se bude u igri, a toliko puta nas X oborizgmiky je napisao/la:poz i dobro došaodervic je napisao/la:21:00 Francuska-Jamajka 1 1.20
20:30 San Marino-Albanija 3+ 1.40
18:00 Galatasaray-Fenerbahce(145,5) manje 1.85
18:30 Siena-Roma 1 1.35
15:00 Nadal-Djokovic 1 1.80
Kv.7.55
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
dobar tiket jedino ne znam šta će ti ovaj san marino, ostalo mi se sviđa ako smijem dati komentar
Dobro nam idefanatic1991 je napisao/la:za danas
FC Jazz - FC KTP 2(1.7) 3+(1.65) 4+(2.6)
Znam sta ce te pomisliti opet KTPal jbg Koliko me ovaj KTP puta ispostovao da ih ne nemam srca preskociti
realno bolji su tim, ove sezone su bez poraza. Samo jedan mec ove sezone nisu isli over Ocekujem laganu 2 uz dosta golova...
Da puno ne pametujem ovo ide na srednji ulognista pretjerano ali mislim da bi trebalo doci
ako smognem snage i volje postavicu i SS nekih tiketa
Prodje prelaz..bravozgmiky je napisao/la:Inter Turku-TPS Turku 5+ 7.50
Inter Turku-TPS Turku 6+ 17.00
Inter Turku-TPS Turku 2/1 27
sva tri singl manje uplate, čisto da se isprati a obzirom na formu kad je u pitanju mali ulog vjerojatno neće proći ništa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.