to što im je predsjednik, pa Amawov babo, pa igrači i igračke legende pitari to ne mora da znači........aaaa čekaj jel se zato bijete na tribini?????TamniVilajet je napisao/la:Nisi!!!svrakino1921 je napisao/la:Ja pitara
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
to što im je predsjednik, pa Amawov babo, pa igrači i igračke legende pitari to ne mora da znači........aaaa čekaj jel se zato bijete na tribini?????TamniVilajet je napisao/la:Nisi!!!svrakino1921 je napisao/la:Ja pitara
![]()
![]()
![]()
Može li zamjena za zlatnu kašiku?UltrasZenica je napisao/la:Prodajem povoljno slova za tastaturu. Sve informacije pp.
Pa đe si ba ,ali razvaljujes skretnicu...Dokoljenko je napisao/la:Sinoc hitni sastanak predstavnika vijetnamskog kluba i kriminalaca iz saveza. Tema, vjerovatno presuda bivsem klupskom psihijatru, nema sta drugo.
Nego, je li ovaj "slikoviti" iznad nekada prije priznao da je homoseksualac?
Može li na veliko...???UltrasZenica je napisao/la:Prodajem povoljno slova za tastaturu. Sve informacije pp.
Ko prodaje slova...? Javite se ovom momku,da nam može predociti sve kradje koje su ucinjenje prema Skretnici...Vanja8 je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Definitivno... POST GODINE...Dokoljenko je napisao/la:Naravno da smo osteceni i u utakmicama koje smo pobjedjivali. Protiv Mladosti sudija pusta sansu 1 na 1 iako je igrac pola metra u ofsajdu a protiv Zvijezde cisti crveni karton. Jedna greska na samom pocetku a jedna na trecini utakmice.
Protiv Radnika tri penala nam nisu svirana. Protiv Slobode penal i dva crvena kartona.
Cetiri utakmice, osam kardinalnih gresaka sudija na stetu najveceg kluba u drzavi. U dvije su nas kostale bodova u dvije na srecu ne.
Da ne nabrajam greske iz jesenjeg dijela. Nema dovoljno slova na tastaturi.
Ima ona stara Zeljinih navijaca: yebat cemo mater svima, a posebno vijetnamcima.![]()
![]()
Dokoljenko je napisao/la:Eklatantan primjer glupog insana je forumas Vanja@, kojemu je figurativno izrazavanje u pokusaju da se nesto kaze metaforicki, strano do tolike mjere, da isti takvo obracanje ismijava, dovodeci sebe u poziciju da ga se smatra ogranicenom i primitivinom individuom.
Izvoli glupsone.
Ne pomaže tebi edukacija...Ja te covjece podržavam u tvom pisanju,sto bi se bolan žalio...Cak ti i slova tražim da nam predocis sve kradje prema "Najtrofejniem" klubu...Klanjam se tvojim objavamaDokoljenko je napisao/la:Taman kada pomislis da ima nade, Vanja primjerom dokaze svoju ogranicenost. Pisam mu se po klubu, uzduz i poprijeko a on se zali da su me ljudi zamrzili.
Jel' moguce ovo?
Cemu sastanak sa marionetama u savezu, nije valjda da vas je strah naredne dvije utakmice? Imate veliku prednost, zar se bas morate osigurati sudijama?
HahahahahahaUltrasZenica je napisao/la:Prodajem povoljno slova za tastaturu. Sve informacije pp.
I ovdje ti fali dosta slova na tastaturi...Dokoljenko je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Eklatantan primjer glupog insana je forumas Vanja@, kojemu je figurativno izrazavanje u pokusaju da se nesto kaze metaforicki, strano do tolike mjere, da isti takvo obracanje ismijava, dovodeci sebe u poziciju da ga se smatra ogranicenom i primitivinom individuom.
Izvoli glupsone.
Vanja8 je napisao/la:Ne pomaže tebi edukacija...Ja te covjece podržavam u tvom pisanju,sto bi se bolan žalio...Cak ti i slova tražim da nam predocis sve kradje prema "Najtrofejniem" klubu...Klanjam se tvojim objavamaDokoljenko je napisao/la:Taman kada pomislis da ima nade, Vanja primjerom dokaze svoju ogranicenost. Pisam mu se po klubu, uzduz i poprijeko a on se zali da su me ljudi zamrzili.
Jel' moguce ovo?
Cemu sastanak sa marionetama u savezu, nije valjda da vas je strah naredne dvije utakmice? Imate veliku prednost, zar se bas morate osigurati sudijama?![]()
Dokoljenko je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Ne pomaže tebi edukacija...Ja te covjece podržavam u tvom pisanju,sto bi se bolan žalio...Cak ti i slova tražim da nam predocis sve kradje prema "Najtrofejniem" klubu...Klanjam se tvojim objavamaDokoljenko je napisao/la:Taman kada pomislis da ima nade, Vanja primjerom dokaze svoju ogranicenost. Pisam mu se po klubu, uzduz i poprijeko a on se zali da su me ljudi zamrzili.
Jel' moguce ovo?
Cemu sastanak sa marionetama u savezu, nije valjda da vas je strah naredne dvije utakmice? Imate veliku prednost, zar se bas morate osigurati sudijama?![]()
Vijetnam_Zrinjski
Zeljo_vijetnam
Vijetnam_Siroki
Sloboda_vijetnam
I vi sada rezervisete sudije a prednost devet bodova. Kakav je to strah i urodjeni lopovluk?
Vanja8 je napisao/la: Hajde nam definisi glupog covjeka,evo mene npr...
Dokoljenko je napisao/la:Eklatantan primjer glupog insana je forumas Vanja@, kojemu je figurativno izrazavanje u pokusaju da se nesto kaze metaforicki, strano do tolike mjere, da isti takvo obracanje ismijava, dovodeci sebe u poziciju da ga se smatra ogranicenom i primitivinom individuom.
Izvoli glupsone.
Vijetnamci, ako ste spali na ovu amebu, onda stvarno imate problem.Vanja8 je napisao/la: Samo cu da sam pocastvovan...
No,sad sigurno ocekujes kako cu ja uzvratiti...
Pokusavas se prikazati kao nenormalno glup..
Podbacujes kukavicije jaje...
Sve u svemu meni ne smeta...
![]()
![]()
![]()
Dokoljenko je napisao/la:Vanja8 je napisao/la: Hajde nam definisi glupog covjeka,evo mene npr...Dokoljenko je napisao/la:Eklatantan primjer glupog insana je forumas Vanja@, kojemu je figurativno izrazavanje u pokusaju da se nesto kaze metaforicki, strano do tolike mjere, da isti takvo obracanje ismijava, dovodeci sebe u poziciju da ga se smatra ogranicenom i primitivinom individuom.
Izvoli glupsone.Vijetnamci, ako ste spali na ovu amebu, onda stvarno imate problem.Vanja8 je napisao/la: Samo cu da sam pocastvovan...
No,sad sigurno ocekujes kako cu ja uzvratiti...
Pokusavas se prikazati kao nenormalno glup..
Podbacujes kukavicije jaje...
Sve u svemu meni ne smeta...
![]()
![]()
![]()
Jos jedan u nizu, nepismenih i ogranicenih vijetnamaca. Sutra ce ovaj i ovakvi napisati, vijetnam=čaršija, a ne zna recenicu sastaviti.zagorski je napisao/la:Koji hematom je samo ovaj dokoljenko nmg vjerovati
Pa njega se polahko odricu njegove kolege sa anmnjihovog foruma hahahahah
Da ne ukradu sudije...?Penaltiky je napisao/la:Tastature i slova možete ostaviti ispred Grbavice.
Sta ces, fali mi slova na tastaturi jbg.Dokoljenko je napisao/la:Jos jedan u nizu, nepismenih i ogranicenih vijetnamaca. Sutra ce ovaj i ovakvi napisati, vijetnam=čaršija, a ne zna recenicu sastaviti.zagorski je napisao/la:Koji hematom je samo ovaj dokoljenko nmg vjerovati
Pa njega se polahko odricu njegove kolege sa anmnjihovog foruma hahahahah
Tuga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.